Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 11 авг 2013 21:42

fr3ak_boy написа:
MCMXIII написа:
fr3ak_boy написа:Тоз' Тобиас някаква млада надежда ли е? :?

По- голям е от брат си. Нападател е и играе за БАЙЕРН II от миналия сезон. Някак си не го виждам, да бъде наложен в първия отбор.

Тогава за какъв чеп ви е освен за морална подкрепа на брат си? :?

Питай Пеп бре :)
В интерес на истината, Пеп извъртя половината отбор на дубъла в контролите през лятото. Избистря състава още :shock:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 11 авг 2013 21:48

Аз още преди мача ви с Дортмунд казах, че с Пеп няма да сполучите. Клоп, където хване, там ще бие Пеп, защото е страхотен тактик, нещо, което не мога да кажа за Плешивия. Единствената ви помощ може да се окаже късата скамейка на Дортмунд и липсата на адекватни заместници на някои играчи. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 авг 2013 21:53

^^^
Може да си прав, може да не си. Ще видим ;)
П.П. Аз много харесвам Дортмунд и Клоп. Просто харесвам БАЙЕРН повече :)
П.П.П. Умно момче си и ще ме разбереш. У подфорумът на БАЙЕРН не е много Убаво да се обижда нещо свързано с отбора. Замер също е плешив, ама джентълмените не го коментират ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 11 авг 2013 22:06

MCMXIII написа:^^^
Може да си прав, може да не си. Ще видим ;)
П.П. Аз много харесвам Дортмунд и Клоп. Просто харесвам БАЙЕРН повече :)
П.П.П. Умно момче си и ще ме разбереш. У подфорумът на БАЙЕРН не е много Убаво да се обижда нещо свързано с отбора. Замер също е плешив, ама джентълмените не го коментират ;)

Надявам се да ми простиш, ама ме избива така, като трябва да говоря за нещо каталунско и "извънземния" футбол, който играят, и невероятната тактика, на която съм заспивал често, като почнат с пасчетата около центъра. Ще ми е мъчно да видя страшилището, което сгази всичко по пътя си миналия сезон да се превърне в отбор, убиващ остротата на играта.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 авг 2013 22:14

^^^
На интелигентен човек лесно се прощава. Извинен си ;)
Любимият ти отбор в Европата ме озадачава, но както и да е.
Шъ ти простя и за него, ако пускаш по нещо от личните си впечатления в темата за германски футбол, когато отидеш в Дойчландия :)
Аз проявявам търпение към новия треньор на БАЙЕРН. Просто Хер Юп вдигна страшно много летвата.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 11 авг 2013 22:21

MCMXIII написа:^^^
На интелигентен човек лесно се прощава. Извинен си ;)
Любимият ти отбор в Европата ме озадачава, но както и да е.
Шъ ти простя и за него, ако пускаш по нещо от личните си впечатления в темата за германски футбол, когато отидеш в Дойчландия :)
Аз проявявам търпение към новия треньор на БАЙЕРН. Просто Хер Юп вдигна страшно много летвата.

Ще се постарая да го направя, а и мисля да прилагам снимков материал. Една от мечтите ми е да направя обиколка на стадионите в Германия. Немският футбол ми харесва. Ако игнорираме фенските ми пристрастия, ако трябва да избирам кое да гледам примерно Майнц - Гладбах или Стоук - Уест Хям, немският футбол е с предимство.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 авг 2013 22:26

^^^
Ще ми бъде интересно. Успех в Дойчландия!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 авг 2013 22:27

Както виждам нещата ... основната разлика е , че при Юп отбора пускаше малко голове ... а при Пеп почти всеки съперник ще вкарва поне по 1 гол :mrgreen: . Приликата - и двамата не умеят да "водят" мач в който план "А" не сработва .Ако обаче Байерн се провали тази година - основната вина ще е на Румениге и Хьонес .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 12 авг 2013 00:25

Аз съм пък съм точно на обратнотно мнение - че Пеп е добър тактик (или поне му се иска да е), което не винаги във футбола е добре, защото не е само до тактика. Понякога приказките и надъхването вършат повече работа. Това беше казал и Ван дер Ваарт, когато премина от Реал в Тотнъм - че при Реднап няма таблици, стрелки, схеми... Просто казва кой къде ще играе и ги надъхва... Е , може би за това Реднам не е по-успял, не знам.

За Клопо - не казвам, че е слаб тактик, напротив, но според мен неговата сила се крие в това да надъхва играчите. Щото Дортмунд като стана два пъти подред шампион, то не беше с главозамайваща разлика от Байерн. Особено втория сезон.
Това най-ясно се вижда в мачовете на тима му срещу баварците. Всички играят като за последно. Така играха и в почти всички мачове в ШЛ миналата година, обаче в първенството от рано започнаха да се дънят срещу по-малки отбори и към края срещу такива, които не се борят за нищо.
Може би ключа му за успеха се крие в това, че в Дортмунд са като едно семейство, много са сплотени и има страшна приемственост - напускат едни, идват нови, които се вписват веднага.

Такова "семейство" не мисля, че Пеп ще може да изгради в Байерн. Не мисля, че имаше и такова в Барса. Моу също никога не е имал такъв колектив, в отборите, които е водил. Може би без Порто.
Просто има треньори, които могат да правят това, други не. Различни методи на работа.

Пеп може да спечели всичко с Байерн, но не мисля, че ще се задържи повече отколкото е сегашния му договор (в най-добрия случай). Което не значи, че ще е заради лоши резултати.
Очевидно във Барса се случи нещо, заради което напусна. Явно е започнало от по-рано. Не знам, никой не казва, но Пеп е човек който иска всички да се съобразяват с него, а Ули беше казал, че никога няма да даде всичко в отбора на един човек.
Дано не съм лош пророк, но сякаш ще берем ядове. Не толкова на терена, колкото в съблекалнята.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 авг 2013 01:10

Der Führer написа:Както виждам нещата ... основната разлика е , че при Юп отбора пускаше малко голове ... а при Пеп почти всеки съперник ще вкарва поне по 1 гол :mrgreen: .

Ако разбие двойката Мартинес-Швайни е много вероятно.
Честно казано ме е страх,че тази нова схема на Пеп ще изгони Мартинез от отбора.
Не вярвам,че ще търпи да е резерва.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”