Мнениеот dxl » 27 фев 2011 11:42
И аз не очаквах такъв резултат... Вярно, че мислят повече за ШЛ, защото няма за какво да се хвърлят в Бундеслигата (освен второто място), но... (за умора не мисля, че става въпрос. Това не са нашите манекени)
Иначе така го казвате за младите футболисти, все едно Байерн е като Милан или Интер. Крафт, Кроос, Брено, Бадщубер са от 20 до 22. Да не забравяне и Контенто, който трябва да е титулярния ляв бек, но постоянно е преследван от контузии.
Иначе като гледах мача ми направи впечатление коментатора, който цитира Бекенбауер, че като погледнел играчите на Дортмунд, просто не виждал кой може да искат (Байерн), при условие, че имат ако не по-добри, то поне на тяхното ниво. И е прав. Просто сезона започна много зле. Контузиите си казаха думата. От там дръпнахме много назад. Предполагам на лято ще има поне 2-3 нови играча в Байерн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.