Neron написа:И този мач пропуснах, но сигурно е било грозно. Предпочитам сега да сме в слаба форма, а през пролетта в силна. В последните години се силихме до март месец и после зацапвахме свещите. Ако Дортмунд не падне в Мадрид единствения евентуален съперник на 1/8 финалите, който ме притеснява ще бъде Барселона.
Грозно - не ... Груби , глупави индивидуални грешки на Коста , Боатенг и Алкантара доведоха до голове на Ростов .
Улрайх - не направи някакви грешки , но и не блесна с нещо .
В защита - Боатенг и Бернат бяха безобразни . Всичко опасно дойде през техните зони . Боатенг му счупиха кръста при първия гол ( започва да му става навик да се пльосва сам по задник на тревата ) . Втория гол е изцяло негов . Първо подари топката на противник в наказателното поле , после го събори за дузпата . Бернат се включваше често в атака , вкара гол , но пък през зоната му май само вратаря на Ростов не направи пробив . Това момче просто не става за бек. Рафиня и Бадщубер се представиха добре .
Халфовата линия - Санчес и Лам внесоха динамика , малко повече агресия , но липса на идеи в атака . Алкантара - нищо полезно в атака , извърши глупаво нарушение за победния гол на Ростов . При липсата на Кимих и Алонсо , нямаше с кой да си цъка къси пасчета по ширина . Така реално не свърщи нищо полезно .
Коста - типичен за него мач . Хубав удар с който откри резултата ... И с това свършва позитивното . Веднага се "реваншира" и даде пефектен извеждащ пас за атаката при изравнителния гол на Ростов . Поредни 90 минути в които не направи нито едно читаво центриране . Нито пък направи някой запомнящ се пробив или подаване.
Рибери - най-добрия за баварците . Поредна асистенция и въобще всичко опасно беше негово дело .
Левандовски - ако не бях видял името му в стартовия лист , нямаше да разбера че е на терена . Мисля че това изчерпва всичко за него . За мен беше най-слабия и най-незаинтересования играч на терена .