ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Манчестър Юнайтед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Neron » 06 апр 2014 17:54

MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:
Neron написа:Състава според мен трябва да е: Нойер, Алаба, Данте, Боатенг, Рафиня, Лам, Кроос, Мюлер, Рибери, Робен и Манджукич. Надявам се схемата да е 4 2 3 1 като Лам и Кроос да са дефанзивните. И двамата са бързи и ще има скорост за бързо преливане от защита в атака и обратно.

Някой измежду Мюлер и Манджукич няма да играе за сметка на Гьотце според мен.

И аз мисля така. Обаче с този треньор...

Гьотце с какво е заслужил да е титуляр в този мач?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 апр 2014 18:07

Neron написа:Гьотце с какво е заслужил да е титуляр в този мач?

Ако питаш мен, не зная. Просто казвам, че при Гуардиола логика нема. Или поне аз не съм открил такваЗ ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 06 апр 2014 18:22

Това да не ти е Божинов,с какво бил заслужил,той се е доказал не само в Дортмунд,ама някой хора гледат 1-2 лоши мача и от там теглят една майна на всеки.Все още се сещам за онези фенове,които освиркаха Робен.Гьотце в първия мач за 20 минути игра на ниво,а Мюлер колкото и да ми е любимец,не направи добър мач.Малкия е подвижен и техничен,а юнайтед ще играят затворено,с центрирания няма да стане.Но за тази работа си има треньор и помощници,които си знаят много по-добре работата от нас,няма какво да го мислим.Вие сякаш го изкарвате,че не знанието с какви играчи ще се почне,е предимство за противника.Какво значение има за нас,като му дойде времето ще разберете състава,нещо се взимате прекалено на сериозно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 апр 2014 18:26

След края на мача Мойс ще може да се съсредоточи над битките с отборите в Англия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 апр 2014 18:28

MCMXIII написа:
Neron написа:Гьотце с какво е заслужил да е титуляр в този мач?

Ако питаш мен, не зная. Просто казвам, че при Гуардиола логика нема. Или поне аз не съм открил такваЗ ;)

Разбира се че Манджукич е най-добре да започне, но според мен Гьотце е по-добър вариант за върха на атаката от Мюлер (който започна в Манчестър). Иначе Мюлер най ми харесва като дясно крило и на второ място зад нападателя.

Колкото до мача според мен ще си вземем своето: 2-1 ми се върти като възможен резултат, но по-сериозният въпрос е какво ще правим после ако продължаваме да играем по същия начин. Силно се надявам да се паднем срещу победителя от испанския сблъсък.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 апр 2014 18:45

Владо пак се изказваш неподготвен. Никой не е споменавал за Божинов или да съм мислил въобще за него.
В тоя мач по пътя на логиката би трябвало да играят играчите във форма и само някой, който не е гледал Байерн последните 10 мача може да каже, че Гьотце е по-добър от Мюлер. Въобще не оспорвам качествата на Гьотце даже напротив аз съм му голям фен и си мисля, че скоро ще покаже какво може, но в момента е в огромна дупка. Има 1 гол в последните 7-8 мача, а и играта му не е нищо особено. Томас определено ще е по-удачния избор към момента на позицията зад нападателя.
--------------Нойер-----------------

Рафиня--Данте--Боатенг--Алаба

-------------Лам--Кроос------------

Робен--------Мюлер--------Рибери

------------Манджукич--------------

Гьотце ще влезе към 60тата минута на мястото на Мюлер и готово. Това според мен е оптималното към този момент.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 апр 2014 21:07

Neron написа:--------------Нойер-----------------

Гьотце ще влезе към 60тата минута на мястото на Мюлер и готово. Това според мен е оптималното към този момент.

Състава е добър и на мен ми се иска да е такъв,но според мен Пеп ще избере друг вариант.

----------------Лам---------------

Робен----Гьотце--Кроос---Рибери

------------Мюлер/Манджу------------

Нещо такова ми се върти в главата на мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 апр 2014 22:53

Владо написа:Това да не ти е Божинов,с какво бил заслужил,той се е доказал не само в Дортмунд,ама някой хора гледат 1-2 лоши мача и от там теглят една майна на всеки.Все още се сещам за онези фенове,които освиркаха Робен.Гьотце в първия мач за 20 минути игра на ниво,а Мюлер колкото и да ми е любимец,не направи добър мач.Малкия е подвижен и техничен,а юнайтед ще играят затворено,с центрирания няма да стане.Но за тази работа си има треньор и помощници,които си знаят много по-добре работата от нас,няма какво да го мислим.Вие сякаш го изкарвате,че не знанието с какви играчи ще се почне,е предимство за противника.Какво значение има за нас,като му дойде времето ще разберете състава,нещо се взимате прекалено на сериозно.

Както е видно от резултата - в първия мач единствено Нойер беше на ниво ... с някои уговорки и Кроос . Останалите си бяха дупки . Гола за Байерн дойде именно след центриране , затова присъствието на Манджукич като нападател и Мюлер зад него просто е задължително в този мач . Гьотце нито има ръст , нито физика за битката която предстои в сряда ... Проблема е , че решенията на Гуардиола рядко са логични . Доста пъти Байерн е печелил с късмет и заради единични проблясъци на някой играч . Надявам се стомничката да не се счупи точно в сряда .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 апр 2014 22:57

Neron написа:Владо пак се изказваш неподготвен. Никой не е споменавал за Божинов или да съм мислил въобще за него.
В тоя мач по пътя на логиката би трябвало да играят играчите във форма и само някой, който не е гледал Байерн последните 10 мача може да каже, че Гьотце е по-добър от Мюлер. Въобще не оспорвам качествата на Гьотце даже напротив аз съм му голям фен и си мисля, че скоро ще покаже какво може, но в момента е в огромна дупка. Има 1 гол в последните 7-8 мача, а и играта му не е нищо особено. Томас определено ще е по-удачния избор към момента на позицията зад нападателя.

Дори бих предпочел варианта с Лам на бека и Хойберг партньор на Кроос в центъра . НО е почти сигурно , че Гьотце ще започне титуляр . Дано само в Кроос не се е натрупала умора , защото вчера беше на терена 90 минути ... а е един от играчите с най-много игрови минути в отбора .
Последна промяна от Der Führer на 06 апр 2014 23:22, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 апр 2014 23:08

Манчестър ще играят с мощни дефанзивни играчи като Видич, Евра, Евънс, Фелаини и т.н. за това ще ни трябва играч като Манджукич, който да ги бори. Манджата е на половина халф, защото той почти не седи на върха на атаката, а в повечето време дублира Робен вдясно. Така се отваря пространство на Робен да си пробва единия финт. Когато Манджукич влезе в първия мач определено леко се раздвижи играта.

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”