Сега прегледах статистиката от създаването на ШЛ (92/93) до сега. Двата отбора имат по 12 класирания на 1/4-финал (като броим и тазгодишното), както и по 7 класирания на полуфинал.
Тези два двубоя ще наклонят везните в полза на единия отбор.
ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Приятно съм изненадан от респекта, който феновете на Байерн показват, за разлика от останалите, които в последните години само си показваха тиквите 2-3 пъти в годината; благодаря момчета. Жалко наистина, че сме толкова жалки в момента, а имаше за какво да ви връщаме (
), още помня гола на Робен... Да кажа и тук, реално погледнато, ще вземете мача комфортно, 0-3, 0-4, може и да вкараме от някой пряк свободен, защото иначе не виждам как ще имаме точен удар към вратата. 
[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
Колкото и гнусно да звучи, донякъде съм доволен от контузията на Алкантара. Ще даде възможност на хора като Мюлер, Кроос и Гьотце да играят повече. Докато Алкантара беше налаган от Пеп във всеки един мач, независимо дали няма по-добър вариант и в каква форма е испанецът. И не забравяйте миналия сезон Кроос се контузи и това върна мястото на Робен. После холандецът се оказа от един от най-важните играчи в триумфа в ШЛ.
viali69 написа:Целия сезон Юнайтед са трагични. Биха осмислили сезона с една победа и отстраняване на Байерн. Не е невъзможно !
От твойте пръсти в божиите уши!
RedeviL написа:viali69 написа:Целия сезон Юнайтед са трагични. Биха осмислили сезона с една победа и отстраняване на Байерн. Не е невъзможно !
От твойте пръсти в божиите уши!
До там ли да са я докарали,че да осмислят сезона с едно отстраняване
- KOPScousers
- Контакти:
brendiboy написа:Аз залагам на 0:3 в Англия и 5:0 за наще в Германия
То това ще е един от най-големите резили на четвърт-финалите на ШЛ.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
germibobi написа:Колкото и гнусно да звучи, донякъде съм доволен от контузията на Алкантара. Ще даде възможност на хора като Мюлер, Кроос и Гьотце да играят повече. Докато Алкантара беше налаган от Пеп във всеки един мач, независимо дали няма по-добър вариант и в каква форма е испанецът. И не забравяйте миналия сезон Кроос се контузи и това върна мястото на Робен. После холандецът се оказа от един от най-важните играчи в триумфа в ШЛ.
Аз също си го помислих това,но от друга страна,ако нещо се закучи друго си е да имаш някой като Тиаго да влезе от пейката.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
Без да подценявам британците , мисля че Байерн , ако играе сериозно и концентрирано , ще реши всичко още в първия мач ... Все пак има и вариант гол за Манчестер в началните минути да направи срещата интересна . Аз лично предпочитах някой измежду Барса и Реал за съперник , но явно УЕФА не иска такива двойки толкова рано .
Колкото до Алкантара ... първото което ми хрумна беше , че ако се счупи и Рафиня , Гуардиола остава почти без варианти да обърка състава
... шегата настрана , не пожелавам на никой футболист подобни контузии . НО отсъствието на Тиаго въобще няма да се усети . Много бих искал да погледам отново , Швайни , Кроос и Мартинез заедно в центъра на терена
Колкото до Алкантара ... първото което ми хрумна беше , че ако се счупи и Рафиня , Гуардиола остава почти без варианти да обърка състава
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Robbery написа:Сега прегледах статистиката от създаването на ШЛ (92/93) до сега. Двата отбора имат по 12 класирания на 1/4-финал (като броим и тазгодишното), както и по 7 класирания на полуфинал.
Тези два двубоя ще наклонят везните в полза на единия отбор.
Изглежда малко странно сам да се цитирам, но трябва да се поправя! Броейки тазгодишното класиране, двата отбора имат по 13 учаcия на 1/4-финал, а не 12 както съм написал по горе.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта