ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот Robbery » 30 мар 2014 01:12

Сега прегледах статистиката от създаването на ШЛ (92/93) до сега. Двата отбора имат по 12 класирания на 1/4-финал (като броим и тазгодишното), както и по 7 класирания на полуфинал.
Тези два двубоя ще наклонят везните в полза на единия отбор.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 30 мар 2014 01:57

Приятно съм изненадан от респекта, който феновете на Байерн показват, за разлика от останалите, които в последните години само си показваха тиквите 2-3 пъти в годината; благодаря момчета. Жалко наистина, че сме толкова жалки в момента, а имаше за какво да ви връщаме ( :mrgreen: ), още помня гола на Робен... Да кажа и тук, реално погледнато, ще вземете мача комфортно, 0-3, 0-4, може и да вкараме от някой пряк свободен, защото иначе не виждам как ще имаме точен удар към вратата. :(
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 30 мар 2014 06:39

Колкото и гнусно да звучи, донякъде съм доволен от контузията на Алкантара. Ще даде възможност на хора като Мюлер, Кроос и Гьотце да играят повече. Докато Алкантара беше налаган от Пеп във всеки един мач, независимо дали няма по-добър вариант и в каква форма е испанецът. И не забравяйте миналия сезон Кроос се контузи и това върна мястото на Робен. После холандецът се оказа от един от най-важните играчи в триумфа в ШЛ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 мар 2014 09:37

viali69 написа:Целия сезон Юнайтед са трагични. Биха осмислили сезона с една победа и отстраняване на Байерн. Не е невъзможно ! ;)

От твойте пръсти в божиите уши! :mrgreen:

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 30 мар 2014 14:14

RedeviL написа:
viali69 написа:Целия сезон Юнайтед са трагични. Биха осмислили сезона с една победа и отстраняване на Байерн. Не е невъзможно ! ;)

От твойте пръсти в божиите уши! :mrgreen:

До там ли да са я докарали,че да осмислят сезона с едно отстраняване :).Дали е невъзможно,ще поживеем и ще разберем,но шансът им е почти нулев.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 мар 2014 14:47

brendiboy написа:Аз залагам на 0:3 в Англия и 5:0 за наще в Германия :oops:

То това ще е един от най-големите резили на четвърт-финалите на ШЛ. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 мар 2014 15:34

germibobi написа:Колкото и гнусно да звучи, донякъде съм доволен от контузията на Алкантара. Ще даде възможност на хора като Мюлер, Кроос и Гьотце да играят повече. Докато Алкантара беше налаган от Пеп във всеки един мач, независимо дали няма по-добър вариант и в каква форма е испанецът. И не забравяйте миналия сезон Кроос се контузи и това върна мястото на Робен. После холандецът се оказа от един от най-важните играчи в триумфа в ШЛ.

Аз също си го помислих това,но от друга страна,ако нещо се закучи друго си е да имаш някой като Тиаго да влезе от пейката.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 мар 2014 23:06

Без да подценявам британците , мисля че Байерн , ако играе сериозно и концентрирано , ще реши всичко още в първия мач ... Все пак има и вариант гол за Манчестер в началните минути да направи срещата интересна . Аз лично предпочитах някой измежду Барса и Реал за съперник , но явно УЕФА не иска такива двойки толкова рано .
Колкото до Алкантара ... първото което ми хрумна беше , че ако се счупи и Рафиня , Гуардиола остава почти без варианти да обърка състава :lol: ... шегата настрана , не пожелавам на никой футболист подобни контузии . НО отсъствието на Тиаго въобще няма да се усети . Много бих искал да погледам отново , Швайни , Кроос и Мартинез заедно в центъра на терена
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 31 мар 2014 00:09

Robbery написа:Сега прегледах статистиката от създаването на ШЛ (92/93) до сега. Двата отбора имат по 12 класирания на 1/4-финал (като броим и тазгодишното), както и по 7 класирания на полуфинал.
Тези два двубоя ще наклонят везните в полза на единия отбор.

Изглежда малко странно сам да се цитирам, но трябва да се поправя! Броейки тазгодишното класиране, двата отбора имат по 13 учаcия на 1/4-финал, а не 12 както съм написал по горе. :oops:
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”