Дано Базел продължат.
Иначе предвиждам победа за Байерн-2:1
Байерн Мюнхен - Базел
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Байерн Мюнхен - Базел
мачът е 2-1 за Байерн след продължения
- unist_gp
- Контакти:
другият залог, който съм направил е 4-2 за Байерн в редовното време
Байерн в последните две години играят на приливи и отливи. В един мач побеждават с 5-6 гола разлика, в следващия се дънят. Логиката сочи категорична победа за баварците, но традициите не са това което бяха. Затова не залайте на този мач
или го играйте самостоятелен, за да не издънят колонката или систематва.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Така - аз точен резултат не се хващам да кажа, понеже тва са Байерн - може да не вкарат, могат и да вкара 5-6 гола на един и същи отбор.
Пак ще кажа само, че най-важното нещо за победа е ранен гол. Само че Базел предполагам първото полувреме ще играт основно в защита (от което се подразбира и че ще има контратаки).
Предполагам всеки човек на света очаква именно това. Ще е странно само ако се хвърлят напред още от началото. Това тотално ще обърка тактиката на баварците.
Все пак - победа и класиране за Байерн.
Пак ще кажа само, че най-важното нещо за победа е ранен гол. Само че Базел предполагам първото полувреме ще играт основно в защита (от което се подразбира и че ще има контратаки).
Предполагам всеки човек на света очаква именно това. Ще е странно само ако се хвърлят напред още от началото. Това тотално ще обърка тактиката на баварците.
Все пак - победа и класиране за Байерн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
И двата са слабаци така че който и да продължи ще ни дойде добре занапред в турнира
!
Benfica Lisboa
Айде,след малко тръгвам да ръся късмет 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
2:1 или поне така ми се иска 
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Стартови състави:
Байерн Мюнхен: Нойер, Лам, Боатенг, Батщубер, Алаба, Луис Густаво, Крос, Рибери, Робен, Мюлер, Гомес
Базел: Сомер, Хо, Драгович, Абрахам, Стейнхофер, Хака, Кабрал, Фрей, Шакири, А. Фрей, Щрелер
Байерн Мюнхен: Нойер, Лам, Боатенг, Батщубер, Алаба, Луис Густаво, Крос, Рибери, Робен, Мюлер, Гомес
Базел: Сомер, Хо, Драгович, Абрахам, Стейнхофер, Хака, Кабрал, Фрей, Шакири, А. Фрей, Щрелер
[center]
[/center]
Липсва Бастиан. Дано не е фатално!
[/center]Липсва Бастиан. Дано не е фатално!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]