CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн
Парите требе да се уважават!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн
MCMXIII написа:Източникът е от форума на Байерн- България.
На мен ми е по-достоверно това:
Забелязал съм, че всеки от нас знае заплатата на всеки играч, сякаш сме прочели всяка страничка от договорите им
.Alonso will be making €5 million after taxes in Munich
Der Führer написа:MCMXIII написа:Източникът е от форума на Байерн- България.
На мен ми е по-достоверно това:
Забелязал съм, че всеки от нас знае заплатата на всеки играч, сякаш сме прочели всяка страничка от договорите им
Форумеца в Байерн- България е написал брутните заплати на играчите в Байерн , изнесени от Билд преди време ... тоест всички ние се ориентираме по тази информация . С уточнението , че Лам и Мюлер преподписаха и получават повече .
В линка който си дал си го пише съвсем ясно ....Alonso will be making €5 million after taxes in Munich
На прост български - 5 млн евро на година , след като се приспаднат данъците . Данък Общ Доход в Германия е от 0% до 45 % според социалните групи . Всички заплати в Германия , над 251 000 евро се облагат с "данък богати" , а именно 45 % . Иначе казано Шаби Алонсо ще струва на Байерн малко над 9 млн евро годишно , ако получава заплата от 5 млн чисто
HoUs4oOL написа:CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн
Повечето недоволстват,защото ще се даде голяма заплата на Алонсо,а се отказа такава на Кроос.
HoUs4oOL написа:CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн
Повечето недоволстват,защото ще се даде голяма заплата на Алонсо,а се отказа такава на Кроос.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост