Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 16:57

CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн :lol:

Парите требе да се уважават!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 авг 2014 17:03

CSKA69 написа:Друго ми е смешно на мен - повечето тук плачете за парите, които Байерн дава за трансфери, все едно вие лично ги давате.. Има клубът кинти - плаща.. Дай Боже, всеки отбор да е ''зле'' като Байерн :lol:

Повечето недоволстват,защото ще се даде голяма заплата на Алонсо,а се отказа такава на Кроос.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 17:07

MCMXIII написа:Източникът е от форума на Байерн- България.

На мен ми е по-достоверно това:

Забелязал съм, че всеки от нас знае заплатата на всеки играч, сякаш сме прочели всяка страничка от договорите им :)

Форумеца в Байерн- България е написал брутните заплати на играчите в Байерн , изнесени от Билд преди време ... тоест всички ние се ориентираме по тази информация . С уточнението , че Лам и Мюлер преподписаха и получават повече .
В линка който си дал си го пише съвсем ясно ...
Alonso will be making €5 million after taxes in Munich
.
На прост български - 5 млн евро на година , след като се приспаднат данъците . Данък Общ Доход в Германия е от 0% до 45 % според социалните групи . Всички заплати в Германия , над 251 000 евро се облагат с "данък богати" , а именно 45 % . Иначе казано Шаби Алонсо ще струва на Байерн малко над 9 млн евро годишно , ако получава заплата от 5 млн чисто ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 17:16

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Източникът е от форума на Байерн- България.

На мен ми е по-достоверно това:

Забелязал съм, че всеки от нас знае заплатата на всеки играч, сякаш сме прочели всяка страничка от договорите им :)

Форумеца в Байерн- България е написал брутните заплати на играчите в Байерн , изнесени от Билд преди време ... тоест всички ние се ориентираме по тази информация . С уточнението , че Лам и Мюлер преподписаха и получават повече .
В линка който си дал си го пише съвсем ясно ...
Alonso will be making €5 million after taxes in Munich
.
На прост български - 5 млн евро на година , след като се приспаднат данъците . Данък Общ Доход в Германия е от 0% до 45 % според социалните групи . Всички заплати в Германия , над 251 000 евро се облагат с "данък богати" , а именно 45 % . Иначе казано Шаби Алонсо ще струва на Байерн малко над 9 млн евро годишно , ако получава заплата от 5 млн чисто ;)

Е, да де. 9 млн., не са 10 млн. ;) От заплати милионче, от трансфери две и се оказва, че това лято Бавария са на плюс. Поне с трансферите. Играта ще я видим.

*****************************************************************************************************************************************************************************************

HoUs4oOL написа:

Повечето недоволстват,защото ще се даде голяма заплата на Алонсо,а се отказа такава на Кроос.

И щото е мангал- испанец. Това и мен ме дразни, но... Алонсо е баск, т.е. това е добра поличба :arrow: значи има шанс с него Байерн да спечели нещо в Европата.

Другата болка (за мен също, просто гледам, да не пЦувам яко), е че се изяжда мястото на Роде, Хьойберг,Гаудино. Айде последните двама са малки и неукрепнали още, но Роде ми напълни душата от малкото време в контролите и с Голфовете. Обаче Алонсо е добър играч, та от него малките могат да понаучат нещо. Та както казах преди време, аз съм пас.

П.П. И все пак германският БАЙЕРН е по- готн от сегашния- факт!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 17:18

HoUs4oOL написа:

не само :
Алонсо ще бъде привлечен вместо Кедира , въпреки че е почти 6 години по-стар . Само защото е испанец ( като Гуардиола ) ... добре де единия е баск , другия каталунец :lol:
ще бъде платена и трансферна сума ( според различни слухове - от 6,5 млн евро , до 15 млн евро )
99% е сигурно че ще е титуляр , без значение дали го заслужава ... което поставя под въпрос дори мястото на Швайнщайгер в отбора ... просто защото е испанец .
Присъствието му в отбора най-вероятно ще доведе до това , Роде да го сполети съдбата на Ян Кирхов .
Вече е прекалено бавен за футбола в Бундеслигата .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 17:24

-----------------------------Валдес----------------------

-------------Боатенг------Бенатия-------------Данте ( Бадщубер )

Лаам -----------Алонсо---------Алкантара–––-----Бернат

Робен ( Мюлер ) ------------------------------Рибери ( Мюлер )

-----------------------Гьотце ( Леандовски ) ------------------

Найс , а :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 17:24

ПичовИ, пущих темата за 2-я кръг у Бундеслигата.

Бих искал да помоля, някой друг да направи за 3- я кръг. Знам, че има време ;)

Късмет на жребия след 2 часа!

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 28 авг 2014 17:41

Изображение.Всички пари дадени този прозорец колкото Ройс........

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 28 авг 2014 19:25

Изображение
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 авг 2014 20:03

Очаквано дадоха наградата на Роналдо...
Иначе групата не е никак лека,дано Пеп и отбора се справят.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”