Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Себастиан Фетел » 24 авг 2014 16:50

Der Führer написа:Кедира има записани мачове в Щутгарт като централен защитник ... така че няма да е чудно ако бъде преквалифициран . Така ще се доближи до изискванията на Гуардиола за защитата , която да участва активно в изнасянето на топката и в разиграването . Особено ако бъде налагана системата 3-4-3 . Токава от свръхколичество ще се изпита недостиг на кадри . Дори и като ДХ , Кедира ще е невероятно попълнение .
Капитана - в тази схема най-вероятно ще е десен халф бек . Особено при отсъствието на Рафиня , който според мен пак ще си върне статута на резерва .
Баскът - каквото и да си говорим , за него сезона приключи ... Дори и да се оправдаят най-смелите прогнози и да е възстановен през март месец , то едва ли ще влезе в необходимата форма за да е от помощ на отбора .
Фусбалгот от началото на годината влачи контузии . Нужна му е повече почивка . Пък и годинките си оказват влиянието ... най-вече откъм възстановяване.
Алкантара ще липсва до октовмри ... след това не се знае в каква форма ще е.
Гаудино , Хьойберг и Роде имат качества ... но ще е прекалено да се очаква от тях нещо повече от това да ротират титулярите в по-лесните мачове . За ШЛ си трябват доказани играчи .
И пак да уточня - слухове много . Единственото което е официално е "препоръката" на Кайзер Франц Кадира да бъде привлечен ;)

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не само потвърди за предстоящата раздяла с Анхел ди Мария, който отива в Манчестър Юнайтед. Италианецът разкри и друга важна новина за феновете на клуба, а по-точно, че Сами Кедира остава на "Сантиаго Бернабеу". Очакваше се германецът да бъде продаден, но раздялата с Ди Мария променя плановете: "Кедира е щастлив и ще продължи да играе за нас. Въпросът е решен - той остава в Реал Мадрид".
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 24 авг 2014 23:55

Мнение за бъдещата покупка от 30 милиона?

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 25 авг 2014 00:01

brendiboy написа:Мнение за бъдещата покупка от 30 милиона?

Коя е тя? На Байерн са му нужни поне 3-4 доказани играчи, за да спечели пак ШЛ. Има постове, на които просто нямате класен играч или заместник
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 25 авг 2014 10:59

Долгопол написа:
brendiboy написа:Мнение за бъдещата покупка от 30 милиона?

Коя е тя? На Байерн са му нужни поне 3-4 доказани играчи, за да спечели пак ШЛ. Има постове, на които просто нямате класен играч или заместник

Не съм съгласен, отбора е окомплектован, сега липсват Алкантара, Швайни, Рибери и Шакири, но към края на годината вече трябва да са в игра и в добра форма. Просто не трябва да се допуска грешката от миналата година, пикът на отбора да е в средата на сезона.
Бенатия не ми харесва като защитник, нищо по-различно от Данте, един Варан е 10 пъти по-добра инвестиция.
Жалко за Кедира, щеше да е полезен на отбора.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 авг 2014 11:56

То този защитник още не е привлечен. Аз не съм го гледал, но искрено се надявам, че дойде ли в Байерн, да е по- добър от Данте. Глухарчето му поспадна формата, да се зима у ръце! Проблем с Бенатия ще е, че е марокански национал и ще играе по Африка през зимата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 авг 2014 12:58

Гледал съм няколко мача на Бенатия в Рома ... добър защитник , но определено не по-добър нито от Боата , нито от Данте .За закърпване на положението става ... ама 30 млн са безумие . Особено като се има предвид , че Зенит купиха Гарай за 6 млн евро . А той въобще не е по-слаб от Бенатия . НО пък мароканеца е силно желан от Гуардиола . 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 25 авг 2014 13:44

Изображение :|
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Рома стресна Байерн с цената за Бенатиа

Мнениеот Себастиан Фетел » 25 авг 2014 14:29

[wrapimg=left]http://m.netinfo.bg/media/images/13943/13943664/638-397-mehdi-benatia-roma.jpg[/wrapimg]
Ръководството на Байерн Мюнхен отказа да плати исканите от Рома 30 милиона евро за бранителя Мехди Бенатиа, съобщи „Кикер“.

Мароканският национал направи много силен сезон при „джалоросите“, в който записа 70 спечелени единоборства, 92 пресечени паса и 211 изчиствания срещу само 58 извършени фаула в 33 срещи от Серия А. Средно на мача футболистът се отчете с 49 паса, като 88,7 процента от тях са били точни.

Манчестър Юнайтед е другият голям кандидат за подписа на Бенатиа и сега очевидно ще има своя шанс, след като от Байерн размислили и решили да не плащат 30 милиона за него.

Рома едва ли ще намали финансовите претенции, тъй като се намира в силна позиция – договорът на 27-годишният бранител изтича чак през лятото на 2018 година.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 25 авг 2014 14:54

30 милиона за тоя и да отсъства зимата са много. Пък и хич да не е си е на 27 години. По-добре да дадем още 10 милиона и да вземем някой на 23-24 и да има поне 10 години голям футбол в него.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 авг 2014 14:55

[center] Робен е от друга планета - 39 спринта след 40 дни пауза[/center]

[center]Изображение[/center]

След около 40 дни пауза Ариен Робен се завърна на терена по впечатляващ начин. Футболистът на Байерн (Мюнхен) беше зает с участието на Холандия на Мондиала в Бразилия, където изигра максималният брой мачове - седем. Последният му беше на 12 юли в малкия финал срещу домакините. След това Робен получи почивка и започна късно подготовка с Байерн. И тъй като не беше записал нито минута в предсезонните двубои, се очакваше той да остане резерва в сблъсъка с Волфсбург в петък, с който беше дадено началото на шампионата в Бундеслигата.Робен обаче не само че започна като титуляр и остана в игра до последния сигнал, ами се превърна в основно действащо лице, подавайки за първия гол и сам реализирайки втория за успеха с 2:1. Статистиката показа, че холандецът е записал невероятните 39 спринта за вечерта. Самият той е учуден от това. "Преди мача очаквах да изкарам най-много 20-30 минути, след което въздухът ми да свърши, коментира самият той. - Странно обаче нямах никакви такива проблеми. Много приятели ме питат как го правя. Мисля, че това е и заради факта, че съм по-опитен от преди и знам как да си разпределям силите. Успехът в Шампионската лига преди година ме направи още по-спокоен. Вече истински се наслаждавам на футбола".За пореден път той увери, че успехите не могат да го заситят. "Искам още и още победи - винаги ще съм гладен за трофеи. Смятам, че намерих и точния клуб за това - Байерн", добави Робен.

Източник
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”