Der Führer написа:motg написа:"...„Знам, че мога да печеля и повече пари. Сумите, които ми предложиха, бяха астрономически“, откровен бе Мюлер.
„Мога да кажа само едно: за мен трансферът никога не е бил опция. Байерн е моят клуб“, каза още футболистът...."
http://gong.bg/football-sviat/transferi/miuler-kym-iunajted-tova-liato-pari-imam-dostatychno-293378
Има ли желание, има и начин, по случая с Кроос.
Винаги има начин ... въпроса е , че нямаше желание от ръководството на Байерн . Още веднъж ща го напиша . Кроос беше един от най-ниско платените играчи в Байерн . От титулярите единствено Данте получаваше по-малко пари . Байерн му предложи увеличение до 6 млн на година . С което щеше да взима малко повече от Рафиня и Манджукич и наполовина от това което взима Гьотце ( приноса на двамата за отбора няма да го коментирам ) . Кроос поиска заплата от 8 млн на година - колкото взимаха Мюлер и Алкантара ( сега заплатата на Мюлер е по-висока ) . От ръководството прекратиха договорите с изявлението че Кроос няма да получи по-добри условия . Най-интересното е , че ако тогава му преподписали договора , сега Кроос щеше да получва по-малко от - Рибери , Робен , Лам , Мюлер , Гьотце , Швайнщайгер , Нойер и Левандовски .
Ако ставаше въпрос за пари , то в Манчестер Юнайтед още зимата му предлагаха по 250 000 на седмица или 13 млн на година ... паунда . А тогава Реал въобще ги нямаше на хоризонта . Прословутото късогледство на ръководството на Байерн за пореден път им изигра лоша шега . Каквото и да си говорим , не беше направено необходимото Кроос да бъде задържан . Единствената неизвестна е , дали това не беше направено умишлено . Защото може и да е съвпадение ... но всички играчи които малко или много имаха спречквания с Гуардиола , вече не са в отбора . А всички помним ръкавиците на Кроос
К'вото и да щракаме по клавиатурата, то Баварецът някак си ми е по- любим играч