ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН 1:2 КР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот doktora25 » 26 май 2013 00:53

ЧЕСТИТО БАВАРЦИ!
Невероятна нощ, невероятен финал, поздрави и за хубавата игра на Дортмунд! Тази нощ няма да се спи! Европа посрещна своя нов футболен крал, който ще властва дълги дълги години на всички фронтове! :twisted:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 май 2013 00:54

fr3ak_boy написа:Честито на Байерн, ама спестения червен картон на Данте промени мача. :|

Неутрален съм, нямам любим чуждестранен тим. Иначе съм фен на германския футбол. Мисля, че съдията постъпи правилно - в действията на Данте нямаше умисъл, според мен той просто подходи страшно непохватно. В последните минути футболистите на "Борусия" едвам ходеха по терена (сравнени с баварците), оттам дойдоха и грешките в защита, оттам дойде и голът, при това на Робен, чийто КПД напоследък е около 10%. ;)
Честито на феновете на "Байерн"! Дано очертаващата се в следващите години тотална хегемония на един клуб в германското първенство не повлияе зле на бундестима. За мен не е добре, когато централният нападател на Германия е резерва в клубния си отбор. Дано да греша. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 май 2013 00:56, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 май 2013 00:55

doktora25 написа:ЧЕСТИТО БАВАРЦИ!
Невероятна нощ, невероятен финал, поздрави и за хубавата игра на Дортмунд! Тази нощ няма да се спи! Европа посрещна своя нов футболен крал, който ще властва дълги дълги години на всички фронтове! :twisted:

Не се заричай на тези дълги години, че идва Пеп и можете да гризете много жестоко дървото с него. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 май 2013 00:57

Нещо да ви прави впечатление?

[center]Изображение[/center]

[offtopic][center]Изображение[/center][/offtopic]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 май 2013 00:58

Captain Stottlemeyer написа:
fr3ak_boy написа:Честито на Байерн, ама спестения червен картон на Данте промени мача. :|

Неутрален съм, нямам любим чуждестранен тим. Иначе съм фен на германския футбол. Мисля, че съдията постъпи правилно - в действията на Данте нямаше умисъл, според мен той просто подходи страшно непохватно. В последните минути футболистите на "Борусия" едвам ходеха по терена (сравнени с баварците), оттам дойдоха и грешките в защита, оттам дойде и голът, при това на Робен, чийто КПД напоследък е около 10%. ;)
Честито на феновете на "Байерн"! Дано очертаващата се в следващите години тотална хегемония на един клуб в германското първенство не повлияе зле на бундестима. За мен не е добре, когато централният нападател на Германия е резерва в клубния си отбор. Дано да греша. 8-)

Фен съм на Юнайтед, но за мен това си беше за жълт картон, който му ставаше втори респективно червен. Ситуацията на мача на моите любимци с Реал главни действащи лица Нани и Арбеола е подобна. Нани получи директен червен. Данте не беше за директен, а само за жълт, но той беше достатъчен. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 май 2013 01:06

fr3ak_boy написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Фен съм на Юнайтед, но за мен това си беше за жълт картон, който му ставаше втори респективно червен. Ситуацията на мача на моите любимци с Реал главни действащи лица Нани и Арбеола е подобна. Нани получи директен червен. Данте не беше за директен, а само за жълт, но той беше достатъчен. ;)

Моето скромно мнение за ситуацията е че Данте искаше да играе за топката. Обаче реакцията му беше леко закъсняла и когато видя че ще се стигне до съприкосновение с играча, той си сви крака, за да не се стигне до опасна интервенция. Това беше най-доброто което можеше да направи в случая. А и като добавим че като цяло не игра грубо в мача, не беше извършил много и опасни нарушения и първият му картон бе леко пресилен, мисля че правилно не бе изгонен. Още повече че дузпата бе достатъчно тежко и адекватно наказание в случая.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 май 2013 01:09

Robbery написа:Нещо да ви прави впечатление?

[offtopic][center]Изображение[/center][/offtopic]

Пфу, опошли целият пейзаж с лицето на тази гротеска! :puke:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 26 май 2013 01:14

Ето нещо интересно:
EL Final
Torres Goal 60'
Cardozo Pen 68'
Ivanovic Winner 90'
Robben Winner 90'
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 май 2013 01:20

Arjen Robben - Man of the Match :shock:

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 26 май 2013 01:23

Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match :shock:

Това е подигравка, нали ? :roll:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Байерн”