Невероятна нощ, невероятен финал, поздрави и за хубавата игра на Дортмунд! Тази нощ няма да се спи! Европа посрещна своя нов футболен крал, който ще властва дълги дълги години на всички фронтове!
ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН 1:2 КР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН
ЧЕСТИТО БАВАРЦИ!
Невероятна нощ, невероятен финал, поздрави и за хубавата игра на Дортмунд! Тази нощ няма да се спи! Европа посрещна своя нов футболен крал, който ще властва дълги дълги години на всички фронтове!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Captain Stottlemeyer
fr3ak_boy написа:Честито на Байерн, ама спестения червен картон на Данте промени мача.
Неутрален съм, нямам любим чуждестранен тим. Иначе съм фен на германския футбол. Мисля, че съдията постъпи правилно - в действията на Данте нямаше умисъл, според мен той просто подходи страшно непохватно. В последните минути футболистите на "Борусия" едвам ходеха по терена (сравнени с баварците), оттам дойдоха и грешките в защита, оттам дойде и голът, при това на Робен, чийто КПД напоследък е около 10%.
Честито на феновете на "Байерн"! Дано очертаващата се в следващите години тотална хегемония на един клуб в германското първенство не повлияе зле на бундестима. За мен не е добре, когато централният нападател на Германия е резерва в клубния си отбор. Дано да греша.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 26 май 2013 00:56, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
doktora25 написа:ЧЕСТИТО БАВАРЦИ!
Не се заричай на тези дълги години, че идва Пеп и можете да гризете много жестоко дървото с него.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Нещо да ви прави впечатление?
[center]
[/center]
[offtopic][center]
[/center][/offtopic]
[center]
[/center][offtopic][center]
[/center][/offtopic][center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ ФИНАЛ Борусия Дортмунд - БАЙЕРН МЮНХЕН
Captain Stottlemeyer написа:fr3ak_boy написа:Честито на Байерн, ама спестения червен картон на Данте промени мача.
Неутрален съм, нямам любим чуждестранен тим. Иначе съм фен на германския футбол. Мисля, че съдията постъпи правилно - в действията на Данте нямаше умисъл, според мен той просто подходи страшно непохватно. В последните минути футболистите на "Борусия" едвам ходеха по терена (сравнени с баварците), оттам дойдоха и грешките в защита, оттам дойде и голът, при това на Робен, чийто КПД напоследък е около 10%.![]()
Честито на феновете на "Байерн"! Дано очертаващата се в следващите години тотална хегемония на един клуб в германското първенство не повлияе зле на бундестима. За мен не е добре, когато централният нападател на Германия е резерва в клубния си отбор. Дано да греша.
Фен съм на Юнайтед, но за мен това си беше за жълт картон, който му ставаше втори респективно червен. Ситуацията на мача на моите любимци с Реал главни действащи лица Нани и Арбеола е подобна. Нани получи директен червен. Данте не беше за директен, а само за жълт, но той беше достатъчен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Captain Stottlemeyer написа:fr3ak_boy написа:Честито на Байерн, ама спестения червен картон на Данте промени мача.
Неутрален съм, нямам любим чуждестранен тим. Иначе съм фен на германския футбол. Мисля, че съдията постъпи правилно - в действията на Данте нямаше умисъл, според мен той просто подходи страшно непохватно. В последните минути футболистите на "Борусия" едвам ходеха по терена (сравнени с баварците), оттам дойдоха и грешките в защита, оттам дойде и голът, при това на Робен, чийто КПД напоследък е около 10%.![]()
Фен съм на Юнайтед, но за мен това си беше за жълт картон, който му ставаше втори респективно червен. Ситуацията на мача на моите любимци с Реал главни действащи лица Нани и Арбеола е подобна. Нани получи директен червен. Данте не беше за директен, а само за жълт, но той беше достатъчен.
Моето скромно мнение за ситуацията е че Данте искаше да играе за топката. Обаче реакцията му беше леко закъсняла и когато видя че ще се стигне до съприкосновение с играча, той си сви крака, за да не се стигне до опасна интервенция. Това беше най-доброто което можеше да направи в случая. А и като добавим че като цяло не игра грубо в мача, не беше извършил много и опасни нарушения и първият му картон бе леко пресилен, мисля че правилно не бе изгонен. Още повече че дузпата бе достатъчно тежко и адекватно наказание в случая.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- KategorieC
- Контакти:
Robbery написа:Нещо да ви прави впечатление?
[center][/center]
[offtopic][center][/center][/offtopic]
Пфу, опошли целият пейзаж с лицето на тази гротеска! :puke:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- pesho_1913
- Контакти:
Ето нещо интересно:
EL Final
Torres Goal 60'
Cardozo Pen 68'
Ivanovic Winner 90'
Robben Winner 90'
EL Final
Torres Goal 60'
Cardozo Pen 68'
Ivanovic Winner 90'
Robben Winner 90'
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- KategorieC
- Контакти:
Robbery написа:Arjen Robben - Man of the Match
Това е подигравка, нали ?
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!