ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2012 20:39

Гомес се кри цял мач, вярно че поне си вкара дузпата ... Лоша кадрова и трансферна политика + безхарактерност на някои футболисти + пълна липса на късмет = това, което стана снощи. Това е дори по-гадно от 99-та година, поне според мен.
Нойер, Лам, Томас и Швайни са много големи :!:
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 май 2012 21:04

Viktor4o_Rs написа:Гомес се кри цял мач, вярно че поне си вкара дузпата ... Лоша кадрова и трансферна политика + безхарактерност на някои футболисти + пълна липса на късмет = това, което стана снощи. Това е дори по-гадно от 99-та година, поне според мен.

Гомес изигра много добър мач . Пропусна 2 положения , които сам си направи . Създадената илюзия , че се крие идва от факта , че не играха достатъчно с него ( това обаче е проблем на червенобузестия Юп ) . Освен това се нагърби с отговорността да изпълни първата дузпа ( нещо което трябваше да направи капитана Лам ) . Но основната грешка е на треньора , който оставя Робен да проваля отбора отново и отново . само ще припомня , че щатния изпълнител на дузпи в отбора е Марио Гомес ... червенобузестия да остави "стъкления" да си чеше егото .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 май 2012 21:36

enguerino написа:
Искам си Акаунта написа:Какъв господ какви пет лева ... имаше един уникален нещастник за пореден път ( Робен ) и банда дрисльовци които се скриха от изпълнение на дузпи ( начело с Робен ) . Единствените мъже в отбора са Гомез , Лам и Нойер + Рибери и Мюлер които не бяха на терена .

Да, тва за дузпите беше доста показателно. Щом Нойер би още 3та явно другите бяха напълнили гащите рано рано

Ще ви кажа, че няма нищо лошо или срамно да откажеш да биеш дузпа. Може да ви се струва, че е лесно да изпълниш дузпа, но изобщо не е така. Освен умение се изисква и здрава психика, за да поемеш отговорност в такъв момент, а не всеки отговаря и на двете условия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2012 21:42

Искам си Акаунта написа:
Viktor4o_Rs написа:Гомес се кри цял мач, вярно че поне си вкара дузпата ... Лоша кадрова и трансферна политика + безхарактерност на някои футболисти + пълна липса на късмет = това, което стана снощи. Това е дори по-гадно от 99-та година, поне според мен.

Гомес изигра много добър мач . Пропусна 2 положения , които сам си направи . Създадената илюзия , че се крие идва от факта , че не играха достатъчно с него ( това обаче е проблем на червенобузестия Юп ) . Освен това се нагърби с отговорността да изпълни първата дузпа ( нещо което трябваше да направи капитана Лам ) . Но основната грешка е на треньора , който оставя Робен да проваля отбора отново и отново . само ще припомня , че щатния изпълнител на дузпи в отбора е Марио Гомес ... червенобузестия да остави "стъкления" да си чеше егото .

Първата дузпа я би точно Лам, а втората Гомес, но това са подробности все пак :roll: А Хайнкес няма ли да си подаде оставката след тотално проваления сезон ? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 20 май 2012 22:10

Интересно ми е, ако Байерн бяха спечелили трофея, още ли щяхте да искате оставката на Юп? :roll:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 20 май 2012 22:38

Пичове - тоя мач - просто късмета беше с Челси това. (Не омаловажавам труда на техните играчи, но ако едно от положенията на Робен, дузпата или тези на Гомес бяха влезли - край).

Има един друг проблем - Байерн, като изключим не особено големия и равностоен състав (титуляри/резерви), почти няма слаб играч. (Сериозно - Робен, Рибери, Швайни, Лам, Нойер, Алаба, Кроос, та дори и Гомес, който ако има ден може да вкара на всяка защита - макар за мен той да не е точния играч за Байерн). Въпросът е, че този отбор няма лидери... Да, Лам и Швайни уж са лидерите, обаче не са от тая "порода", каквато бяха Кан, Ефе, Ван Бомел, Линке, Лотар... Може би Нойер ще замести Лам като капитан след години, а и като лидер. Ще видим.

Днес четох в Гол.ком., че кариерата на Лам и Швайни може да се развие като тази на Балак - силен играч, личност, но почти никакви успехи на клубно (освен титли и национални купи) и национално ниво. А тези играчи почти никой не ги помни - сравнение - Балак - Матеус (като играч).
Дано не стане така.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 май 2012 22:48

pesho_1913 написа:Интересно ми е, ако Байерн бяха спечелили трофея, още ли щяхте да искате оставката на Юп? :roll:

Аз още при загубата на титлата казах , че Хайнкес трябва да си ходи , независимо от това какво ще стане на двата финала . Ако е мъж , ще го направи .

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2012 23:25

Лам и Швайни доста неуспехи им се събраха наистина - загуба на финала на Евро 2008, 2 загуби на финалите с Интер и Челси, загуба на полуфинала с Испания на Световното ... Дано поне триумфират на Евро 2012 :roll:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 май 2012 09:55

Квото било, било. Челси имаха нечовешки късмет, получи им се . Значи на тях браво.
Аз си мисля, че един Ван Бомел липсваше. Пиша го него, защото е действащ играч. Ефенберг и Кан ... ех мечти. Положителното е, че поне аз видях раждането на нов лидер. Сещате се кой е. Ако ли пък не, той не е полеви играч ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 май 2012 13:42

MCMXIII написа:Квото било, било. Челси имаха нечовешки късмет, получи им се . Значи на тях браво.
Аз си мисля, че един Ван Бомел липсваше. Пиша го него, защото е действащ играч. Ефенберг и Кан ... ех мечти. Положителното е, че поне аз видях раждането на нов лидер. Сещате се кой е. Ако ли пък не, той не е полеви играч ;)

Спрягания от теб нов лидер пусна гол , какъвто и на тренировка едва ли са му вкарвали ... Прекалено му е рано за лидерска роля .

Върни се в “Байерн”