Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот HoUs4oOL » 09 авг 2014 19:31

MCMXIII написа:Липсва Контенто. Май е пътник вече.

Всъщност да...
Отива в Бордо,но то беше очаквано.
Все пак Байерн ще си запази 50% от трансферните му права.

http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 090814.php
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 авг 2014 15:45

Голяма пустош стана тук тия дни,даже няма и кой да отбележи,че НОЙЕР е футболист на годината в Германия.
Тема за мача за суперкупата няма ли да има? :oops:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 авг 2014 17:06

Да време е някой да направи тема.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 авг 2014 17:36

HoUs4oOL написа:Голяма пустош стана тук тия дни,даже няма и кой да отбележи,че НОЙЕР е футболист на годината в Германия.

Просто това не е новина :)

Потвърдената новината е че след 19 години в Бавария, Diego Armando Valentin Contento напуща клуба. Че игра в Бордо с номер 3. Тренер че му е Вили Саньол.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 авг 2014 13:31

Абсолютно празен трансфер е този на Рейна . Ако ставаше за нещо , Ливърпул нямаше да се мъчат да го разкарат 2 поредни години с неуспех . До момента това трансферно лято е пълнен провал ( Левандовски и Роде не ги броя , защото бяха договорени преди идването на Гуардиола ) . Хвърлят се милиони за ненужни играчи - Рейна и Бернат ( при наличието на Щарке и Контенто ) , да не пропуснем и милионите които ще отидат за заплати ... но пари за по-добър договор на Кроос няма . Като го споменах - докато бях на почивка се видях с един стар познат , който от над 10-на години живее в Мюнхен . Не е запален футболен фен , но съседите му са фенове на Байерн от поколения . Според тях , основната причина Кроос да бъде продаден не са финансовите му претенции , а Гуардиола ... който щял да налага нова схема и не бил сигурен че Кроос щял да се впише в нея . А и самия Кроос , според Гуардиола бил силно надценен играч ... който бил направил само един силен сезон и то само защото Гуардиола му бил треньор . Дори предрекъл че ще се провали в Реал Мадрид . Пак според тях , още от случката с ръкавиците се заговорило , че Кроос почти сигурно ще бъде продаден лятото и само контузиите на Швайнщайгер и Алкантара са попречили , Гуардиола да го закове на пейката .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 13 авг 2014 15:13

Аз също харесвах Кроос, но за мен Алкантара е по-добрият избор за разиграващ, вътрешен халф. Особено ако е в тройка със Швайнщайгер и Мартинес, Роде още не съм го гледал и нямам впечатления от него.
В нападение има убийствена конкуренция, Левандовски, Мюлер, Гьотце, Робен, Рибери, Писаро, Шакири и Гриин се борят за 3 места.
Проблемът си остава в центъра на защита. Със схемата на Гуардиола, цялата тежест на противниковите атаки се поема от 2мата централни защитници и дефанзивният халф, а последния сезон на Данте и Боатенг си беше доста слаб в сравнение с този при Хайнкес.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 авг 2014 16:04

motg написа:Аз също харесвах Кроос, но за мен Алкантара е по-добрият избор за разиграващ, вътрешен халф. Особено ако е в тройка със Швайнщайгер и Мартинес, Роде още не съм го гледал и нямам впечатления от него.
В нападение има убийствена конкуренция, Левандовски, Мюлер, Гьотце, Робен, Рибери, Писаро, Шакири и Гриин се борят за 3 места.
Проблемът си остава в центъра на защита. Със схемата на Гуардиола, цялата тежест на противниковите атаки се поема от 2мата централни защитници и дефанзивният халф, а последния сезон на Данте и Боатенг си беше доста слаб в сравнение с този при Хайнкес.

За мен Алкантара с нищо не допринесе за вдигане нивото на Байерн ( дори напротив ) , докато Кроос беше постоянен през целия сезон . Още през сезона писах , че играта на Байерн пострада от връщането на Кроос в задни позиции след контузията на Алкантара , вместо Мртинес просто да влезе на мястото на Тиаго . Както и да е - през този сезон ще се види . Според Гуардиола липсата на Кроос няма да се отрази на Байерн , а Алкантара вече няма да има извинение , че е нов в отбора . Писаро , Шакири и Грийн ще влизат рядко в игра , така че отпред нещата само на пръв поглед изглеждат претрупани .
Защитата ... мисля че Байерн този сезон ще играе 5-1-3-1 или 3-4-2-1 с трима централни защитници , като единия от тях ще е Мартинес . Хипотетично приемаме че Боатенг , Данте и Бадщубер ще се въртят на другите 2 места .
Бернат и Алкантара ще са твърди титуляри в халфовата линия ако са здрави . Лам , Алаба , Швайнщайгер , Роде , Хьойберг и Рафиня ще се конкурират за другите 2 места . Левандовски, Мюлер, Гьотце, Робен, Рибери ще се въртят отпред , като очаквам Рибери и Робен да записват все по-малко мачове . И аз както Нерон очаквам Рейна да запише доста минути ... ей така без причина . Просто защото е доведен от Гуардиола и е испанец .
Като цяло - отбора е по-слаб от миналия сезон . Единствено Левандовски може да уравновеси нещата . НО лично аз очаквам по-слаб сезон и по-ранно отпадане от ШЛ , освен ако не изкараме късмет с лесни противници .
Предполагам че в Бундеслигата нещата също ще са по-оспорвани , предвид ширината която Клоп даде на Дортмунд с новите попълнения .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 авг 2014 16:24

Мисля, че БАЙЕРН няма да е по- слаб от миналата година. Не че бе слаб отборът, но през април заскърца някак си. Очаквах защитник, но такъв не се взе. Дано са си направили сметката правилно! Това остава да видим.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2014 16:37

MCMXIII написа:Мисля, че БАЙЕРН няма да е по- слаб от миналата година. Не че бе слаб отборът, но през април заскърца някак си. Очаквах защитник, но такъв не се взе. Дано са си направили сметката правилно! Това остава да видим.

Батката се оправя- споко ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 авг 2014 16:52

boabbb написа:
MCMXIII написа:Мисля, че БАЙЕРН няма да е по- слаб от миналата година. Не че бе слаб отборът, но през април заскърца някак си. Очаквах защитник, но такъв не се взе. Дано са си направили сметката правилно! Това остава да видим.

Батката се оправя- споко ;)

Кой е Батката :oops: Може би БаДката :)
Пак са малко бре. Боата, Глухарчето, БаДката и Баскът. Ако се играе с 3- ма изотзаде, един да се контузи, втори с картон и после...
Пък и Баскчето си е отличен ДХ. Добре че не мрънкЯ!

Върни се в “Байерн”