MCMXIII написа:Липсва Контенто. Май е пътник вече.
Всъщност да...
Отива в Бордо,но то беше очаквано.
Все пак Байерн ще си запази 50% от трансферните му права.
http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... 090814.php
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Липсва Контенто. Май е пътник вече.
HoUs4oOL написа:Голяма пустош стана тук тия дни,даже няма и кой да отбележи,че НОЙЕР е футболист на годината в Германия.
motg написа:Аз също харесвах Кроос, но за мен Алкантара е по-добрият избор за разиграващ, вътрешен халф. Особено ако е в тройка със Швайнщайгер и Мартинес, Роде още не съм го гледал и нямам впечатления от него.
В нападение има убийствена конкуренция, Левандовски, Мюлер, Гьотце, Робен, Рибери, Писаро, Шакири и Гриин се борят за 3 места.
Проблемът си остава в центъра на защита. Със схемата на Гуардиола, цялата тежест на противниковите атаки се поема от 2мата централни защитници и дефанзивният халф, а последния сезон на Данте и Боатенг си беше доста слаб в сравнение с този при Хайнкес.
MCMXIII написа:Мисля, че БАЙЕРН няма да е по- слаб от миналата година. Не че бе слаб отборът, но през април заскърца някак си. Очаквах защитник, но такъв не се взе. Дано са си направили сметката правилно! Това остава да видим.
boabbb написа:MCMXIII написа:Мисля, че БАЙЕРН няма да е по- слаб от миналата година. Не че бе слаб отборът, но през април заскърца някак си. Очаквах защитник, но такъв не се взе. Дано са си направили сметката правилно! Това остава да видим.
Батката се оправя- споко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта