Der Führer написа:sapio0o написа:Der Führer написа:sapio0o написа:Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.
О, тук грешиш. Реал въобще не убеждаваше в първите 2-3 месеца с Анчелоти и всички говореха за ''лошите'' му трансфери. Накрая се отчете с дубъл. Сезон по-късно унижаваше всичко по пътя си до Коледа при 22 поредни победи, но това не доведе до купа. Бих се наел с прогноза, че ще имате проблеми в Бундеслигата, от което обаче може само да спечелите на европейска сцена. Да имаш конкуренция във вътрешното първенство е много важно. За Карло няма да е трудно да спечели ШЛ, ако му се даде време. По-трудно ще е да разкара циганите, с извинения.MCMXIII написа:Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?
Моу, Симеоне и Клоп са в тройката за мен.
Трудно бихме имали проблеми в Бундеслигата , ако му доведат поне половината от набелязаните играчи . Колкото до цигните - или ще си тръгнат , или ще носят конусите ... по техен избор . Аз лично не виждам бъдеще за Коста , Бенатия , Бернат и Алкантара в Байерн на Анчелоти . А Алонсо и Рафиня ще са силно зависими от това кои играчи ще дойдат .
Алонсо е много голяма класа, но му натежават вече годинките. Пък и като знам Пепо какви идиотски схеми прави.. Анчелоти ще го задържи според мен. Иначе аз нямам нищо против да завърши кариерата си в Реал. Много ми липсва!
Беше класа до последния сезон при вас ... Уважавам го много , но нищо не налагаше привличането му в Байерн . Както сам каза - натрупа годинки , стана по-муден , а това прави Байерн уязвим в доста ситуации . Иначе ако питаш мен , веднага се навивам на бартер за Кроос
Кроос съвсем доскоро не показваше нищо особено. Лично аз не спирах да го критикувам. Само че включването на Каземиро промени нещата и сега гледаме различен и много деен Тони. Страшно полезен се оказа! Логично разбира се, предвид това че го ползвахме на неудобна за него позиция.