ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус

Мнениеот MCMXIII » 04 апр 2013 21:09

Tobacco написа:
MCMXIII написа:П.П. Всички билети са продадени обаче. Прави си изводите.

Е именно,малко странно ми се видя немски отбор да не си напълни сектора на такъв етап от турнира,още повече пък Байерн.
Този ''бойкот'' продължава ли и в Бундеслигата?

Странно е да се каже. Приеми, че е да.
Билетите са разпродадени, но... Случили са се 2 неща. Преди около 3 месеца се промениха правилата за допуск в Зюдкурве. Преди са влизали около 1.000 човека в тези сектори без билети (тъпо нали). По- точно в двата централни блока дето са най- лудите. Другото е, че в БЛ имат право на правостоящи, пък в ШЛ са само седящи (с места, номерца на билети и т.н.). Та тези фенове свикнали да куфеят прави, не седят и стават прави. Те така е. Малко по- малко става като в Англия относно атмосфера :(
П.П. Ако мразиш Байерн приеми, че са купени фенове :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BAYERNULTRAS
Контакти:

Re: ШЛ 1/4 финал Байерн Мюнхен - Ювентус

Мнениеот BAYERNULTRAS » 05 апр 2013 15:54

Искам си Акаунта написа:Приятелю , или четеш избирателно написаното от мен ... или еуфорията все още не те е напуснала :
Алаба - въобще не ми е минало през ума да оспорвам неговите качества . Изпускаш обаче един важен момент - той не е бек . Ще стане , но след 1-2 години . Все още има да доизчиства някои несъвършенства в дефанзивен план . Не казвам че е направил слаб мач . Казах че е правил по-силни мачове , и като цяло потенциала му е по-висок . Вчера имаше няколко неправилни заставания , които позволиха на Лихщайнер да пробие през зоната му . Като цяло беше малко ... пренавит.
Густаво - писах , първото полувреме . Започна доста сковано , имаше сериозен процент брак в действията му . Особено до контузията на Кроос . След това с всяка минута вдигаше КПД-то си . Второто му полувреме обаче е едно от най-силните му с екипа на Байерн . Измисления му картон го принуди да доиграе мача с повече внимание .
Хайнкес - не му оспорвам успехите ( макар най-успешните му години да са и най-противоречиви ) . Но далеч не е безгрешен . Не виждам нищо лошо в това да се анализират действията му в процеса на мача . И като цяло ... За мен е основен виновник за загубения финал миналата година . Вчерашния мач също не е изключение . Трябваше да потърси освежаване на отбора по-рано . А след картона на Густаво , беше длъжен да го смени , с оглед на очаквания натиск от страна на Юве и вероятността ( макар и хипотетична ) отбора да остане в последните минути с човек по-малко . Да не говорим пък за смяната на Манджукич с Гомес ... Всеки треньор трябва да е и поне малко психолог . Не можеш да пускаш играч като Гомес като тактическа смяна . Или му даваш да поиграе 10-на минути , или не го пускаш въобще . Не може действията ти да показват , че голмайстора на отбора през миналия шампионат е само пълнеж .Още повече , че не е загубил титулярното си място поради слаба игра .
Накрая - малко е глупаво да обвиняваш в глупост човек който не познаваш ;)

Не ми се влиза в устни престрелки, въпреки че ме съблазняваш ; )) Не се изкарвай жертва, говорим за глупаво изказване, а не за глупав човек ; ) Всеки може да каже тъпо нещо друг е въпроса дали разбира, че е такова ! Аз неправилни заставания немога да си спомня да е правило момчето (Алаба), цялостното му представяне беше перфектно, да не говорим, че Лихщаинер успя да атакува по фланга 2 или 3 пъти за цял мач ! Незнам защо си решил, че футболист, който получи жълт картон трябва да бъде заменен неминуемо, въпреки че играе прекрасно и не дава въздух на противниковите халфове : ) Още повече - единствената му алтернатива в този мач беше Тимошчук, който при цялото ми уважение не се вписва нито в стила нито в класата на отбора ! Много ще съм ти благодарен, ако ми поясниш с какво по -точно Хайнкес е виновен за загубения финал миналата година ? Просто за първи път чувам подобен коментар и ми е много любопитно мнението ти .... И накрая : ) Незнам какво те е притеснила тази смяна на Манджукич с Гомес, че чак толкова си разярен на Хайнкес и поставяш качествата му на треньор под съмнение. Нито Гомес е велик голмайстор с кой знае какви персонални отличия, нито е от 10 години в Байерн несменяем титуляр нито пък е във форма този сезон, че да пречи нещо на Хайнкес да го използва за тактическа смяна в края на мача, пък и да обере овациите на страхотно представилият се Манджукич ! По - нормално нещо от това няма ; ) Не се пали толкова : ))
I DO IT BETTER

Върни се в “Байерн”