hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
Тази тема вече е приключена.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
brendiboy написа:hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:brendiboy написа:hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
Извинявай, че поради наказание не можах да изкажа мнението си по "приключената тема"...
brendiboy написа:hajitsu написа:brendiboy написа:hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
Извинявай, че поради наказание не можах да изкажа мнението си по "приключената тема"...
Няма проблем. Вече сме пред свършен факт и който е виновен ще си понесе последствията.
CSKA69 написа:brendiboy написа:hajitsu написа:brendiboy написа:hajitsu написа:Мисля, че Пеп направи сериозна грешка като изпусна Кроос.
Няма проблем. Вече сме пред свършен факт и който е виновен ще си понесе последствията.
Така ли? И кой ще го накаже виновникът? Ти ли? Понякога пишете просто без да мислите
brendiboy написа:Serafim написа:Пичове, Лaм нa ЕП ще кaрa 35-тa си годинa и то титулярния му пост е бек, a не ЦЗ. Тоест не се знaе в кaквa физическa кондиция ще е. Вижте Клозе, с мъкa изигрaвa един мaч до 70-80тa.мин, a Лaм трябвa дa снове от нaкaзaтелно до нaкaзaтелно поле.
Отделно игрaе по 50+ мaчa зa Бaйерн нa сезон и 10нa зa нaционaлния.
Идеятa е, че прaви път нa игрaчи кaто Юнг и Янчке или Дурм дa се нaлaгaт. Освен товa той е нa върхa и в продължение нa 10 год е дaвaл всичко зa нaционaлния тим.
A кaпитaн ще бъде Щaйгер, вице нaй-вероятно Нойер.
В тоя ред нa мисли-кой виждaте кaто кaпитaн нa Бaйерн, след 2-3 год.когaто Лaм и Щaйгер нямa дa игрaят по 40-50 мaчa нa сезон?
Aз смятaм, че Нойер и Мюлер ще сa кaпотaн и вице.
Не можеш да смяташ. Роден: 11 ноември 1983 г.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта