Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот HoUs4oOL » 17 юли 2014 20:02

Having won all the major titles in club football with Bayern Munich and after winning the World Cup in Brazil,I think the time has come for change and to take on a new challenge.

Можеше и да напише ще ми дават по 100к+ на седмица,то това си е и чистата истина...

Да ходи да си троши главата в Реал.

Ето го и обръщението към феновете на английски и испански:
http://www.toni-kroos.de/index.en.html
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 юли 2014 20:07

КОлтурно че спестим обръщенията (на германски и ингелизки) на феновете към него ;)

Няма го вече ТК39 и край по темата!

П.П. Пацето и Зидан поне да почерпят ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 17 юли 2014 20:33

Това, че Пеп разрушава отбора е истина, ма тука малко се преувеличава.
Бернат едва ли ще е титуляр, просто се взима, за да има алтерантива на Алаба на левия бек и ако някой в цетнъра лиспва да може Алаба да играе в центъра, а Бернат на левия бек. Защото реално дефанзивните халфове са само Швайнщайгер и Мартинез. Роде не знам дали ще ползва с доверие или ще е поредния Кирхоф. Той може да играе и като десен, така че като цяло имаме много версатилни играчи, но трябва да бъдат използвани на най-добрата си позиция ако всички са здрави. Кроос е казал днес, че Реал е по-голям клуб от Байерн и поведението му към клуба в последните месеци е меко казано арогантно. Това, че е незаменим не е вярно. Байерн спечели требъла, а той пропусна заключителната част от сезона.
Оптималния състав за мен е:
Нойер
Лам - Боатенг - Данте - Алаба
Швайни - Мартинез
Рибери - Гьотце/Мюлер/Алкантара - Робен
Лева

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 17 юли 2014 21:57

MCMXIII написа:
Robbery написа:[offtopic]Още не съм. Първо трябва да си свърша задачите тук, след което съм планувал да се върна в България за около месец и след като се върна обратно ще си подам заявка. Страх ме е да го направя сега, за да не пропусна някое съобщение по пощенски път.
Аз обаче съм решил да стана член на клуба (FC Bayern München Club Mitglied). Според уикипедия Байерн е на второ място по брой на членовете си (след Бенфика Лисабон). А като излязат новите резултати през ноември може дори да поемат лидерството. Така като прочетох този вариант има повече предимства. Освен че има отстъпка на фен-артикули, цени на билети и други атракции свързани с клуба, всеки член на клуба има право на два билета (ако има късмет в лотарията), докато (доколкото си спомням) Байерн раздава по десет билета на избраните фенклyбове.[/offtopic]

[offtopic]Билетите за Бундеслигата за този сезон вече са изчерпани ;) Като член на фенклуб може и да те огрее. Успех![/offtopic]

[offtopic]Някъде бях видял, че членовете на фенклyбовете са 278 хиляди и нещо. Не знам по какъв критерии различните фенклyбове раздават получените билети, но се съмнявам че веднага ще ме огрее. За Бундеслигата билетите може да са разпродадени, но има и връщания, които се разпределят на членовете. А пък аз съм лаком и искам и на някой 1/4 или 1/2-финал (Champions League) да присъствам. :oops:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юли 2014 23:02

Kво сте се зажалили за тая путчица, бе?! Абсолютен боклук! Дано свърши в Котбус след някоя и друга година.

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 17 юли 2014 23:09

Мен лично ме учуди продажната цена.Според transfermarket.de е 42млн, а те го дават за 30млн.А случайно знаете ли за нови юноши които е бъдат към мъжкият отбор?

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 юли 2014 23:43

motg написа:Кроос е добър играч, но със сигурност е заменим в Байерн.
Алкантара е по-добър център халф от него, отнема повече топки и подава повече напред, както прави и повече дрибли.
Дано Лам го пускат като бек, а вкарат Мартинес в центъра, печели близо 90% от въздушните двубои в центъра. Третият човек в центъра би трябвало да е Швайни.
Шакири много ме разочарова в Байерн, позицията му не е в центъра на халфовата линия, Алаба е перфектен ляв бек, едва ли Пеп е толкова глупав да се лиши от него.
В нападение е ясно триото на "старците" и по-младите Гьотце, Мюлер и Левандовски ще се ротират спрямо формата си.
За мен проблемът е в центъра на защитата, където Боатенг и Данте бяха безкрайно несигурни, през втората половина на сезона, а техни алтернативи не бяха провлечени.

Да ... ама не . Четох една статистика за Кроос в края на миналия сезон . Това е играча в Бундеслигата , с най-много точни подавания , с най-много ключови подавания и с най-голям брой точни далечни подавания . Алкантара не може да му стъпи на малкия пръст . За мен дори Хьойберг е по-добър от бразилския испанец.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 юли 2014 23:45

HoUs4oOL написа:
motg написа:Кроос е добър играч, но със сигурност е заменим в Байерн.
Алкантара е по-добър център халф от него, отнема повече топки и подава повече напред, както прави и повече дрибли.
Дано Лам го пускат като бек, а вкарат Мартинес в центъра, печели близо 90% от въздушните двубои в центъра. Третият човек в центъра би трябвало да е Швайни.
Шакири много ме разочарова в Байерн, позицията му не е в центъра на халфовата линия, Алаба е перфектен ляв бек, едва ли Пеп е толкова глупав да се лиши от него.
В нападение е ясно триото на "старците" и по-младите Гьотце, Мюлер и Левандовски ще се ротират спрямо формата си.
За мен проблемът е в центъра на защитата, където Боатенг и Данте бяха безкрайно несигурни, през втората половина на сезона, а техни алтернативи не бяха провлечени.

На Хави мястото му е в центъра спор няма,но като се има предвид,че към момента не се купуват защитници не се знае Пеп какво е намислил. :oops:
На Шакири му попречиха контузиите през последния сезон,но той май няма и голямо желание да остава в Байерн.
Преди 2-3 дни Замер каза,че Байерн не иска да го продава,защото е важен играч за бъдещето на отбора,а той пусна съобщение в Тутър,че живее в настоящето,а не в бъдещето,та не знам какво ще се случи...
За нападението ще е интересно,особено ако Рибери не успее да навлезе във форма,защото през този сезон не беше на висота според мен,а Робен едва ли ще поддържа високо ниво през целия сезон.

Бе те Замер и Румениге твърдяха , че Кроос със сигурност ще играе в Байерн години напред . Така че като ти кажат "добър ден" ти погледни небето за всеки случай . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 юли 2014 23:49

boabbb написа:Момчетата ( Хьойберг, Роде и Шакири ) могат също да се ротират по отделните позиции, като специално за Шакири аз мисля, че още не му е намерена оптималната позиция :roll: Схемата за мен трябва да е немски тип ( 4-2-3-1 ), а не любимото на манго 4-1-4-1 с Тиаго в основата, при която като той загуби топката имаме голово положение :lol: Кроос ... ясно е, че се маха, а според мене е и за пари :| Още повече, че не го харесвам особено, вярно млад е и има добър удар с двата крака, но аз лично не съм му виждал гол от фаул, а ги бие почти всичките :lol: Отделно, че таванът му е доста по-нисък от тоя на Швайни

Значи не си му гледал мачове в Леверкузен . В Байерн на Кроос му даваха да бие свободни удари , само ако трябва да се центрира . Рибери , Робен , Швайнщайгер и Алаба обстрелваха директно .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 юли 2014 23:53

ruga4 написа:Фюри, я ми кажи как така Байерн продаде Кроос,че помня обесняваше че няма как да стане ?

Никъде не съм казвал ,че Байерн няма да продаде Кроос . Ако някъде съм го споменал , то съм уточнявал , че цитирам Румениге и Замер . И ще се повторя - ако искаш даден играч , не го продаваш . Ако някой играч е нежелан в отбора от треньора или по друга причина, винаги намираш оправдание да го продадеш ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”