motg написа:Кроос е добър играч, но със сигурност е заменим в Байерн.
Алкантара е по-добър център халф от него, отнема повече топки и подава повече напред, както прави и повече дрибли.
Дано Лам го пускат като бек, а вкарат Мартинес в центъра, печели близо 90% от въздушните двубои в центъра. Третият човек в центъра би трябвало да е Швайни.
Шакири много ме разочарова в Байерн, позицията му не е в центъра на халфовата линия, Алаба е перфектен ляв бек, едва ли Пеп е толкова глупав да се лиши от него.
В нападение е ясно триото на "старците" и по-младите Гьотце, Мюлер и Левандовски ще се ротират спрямо формата си.
За мен проблемът е в центъра на защитата, където Боатенг и Данте бяха безкрайно несигурни, през втората половина на сезона, а техни алтернативи не бяха провлечени.
Да ... ама не . Четох една статистика за Кроос в края на миналия сезон . Това е играча в Бундеслигата , с най-много точни подавания , с най-много ключови подавания и с най-голям брой точни далечни подавания . Алкантара не може да му стъпи на малкия пръст . За мен дори Хьойберг е по-добър от бразилския испанец.