ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Мнениеот doktora25 » 04 май 2016 00:50

Neron написа:Рибери е далеч от онова, което беше и което носеше истинска полза на Байерн. Няма онази скорост и експлозивност. Ако му мине единствения финт изсива топката и до там. Преди правеше пробиви и слаломи из защитите.

Реално в момента нямаме такъв играч. И на Робен през новия сезон дори ако се опази от травми формата му сигурно ще тръгне надолу. Силни сме в добрите позиционирания, хубавите удари в т.ч. и от по-далечни разстояния, хищническия инстинкт пред гола. Но за технични надигравания 1:1 (необходими за така желания директен футбол) ни трябва поне 1 ново попълнение през лятото от най-висока класа. Няма да е зле да имаме и вариант №2 за типична 9-ка за вариативност на пейката. Коман може и да може да се развие, трябва с него търпение. За Коста се съмнявам, че може да покаже много повече от това в момента. Бразилците в повечето случаи са припряни и подвластни на негативните емоции играчи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 май 2016 00:53

sapio0o написа:
Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.

О, тук грешиш. Реал въобще не убеждаваше в първите 2-3 месеца с Анчелоти и всички говореха за ''лошите'' му трансфери. Накрая се отчете с дубъл. Сезон по-късно унижаваше всичко по пътя си до Коледа при 22 поредни победи, но това не доведе до купа. Бих се наел с прогноза, че ще имате проблеми в Бундеслигата, от което обаче може само да спечелите на европейска сцена. Да имаш конкуренция във вътрешното първенство е много важно. За Карло няма да е трудно да спечели ШЛ, ако му се даде време. По-трудно ще е да разкара циганите, с извинения.

MCMXIII написа:Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?

Моу, Симеоне и Клоп са в тройката за мен.

Клоп ще дойде рано или късно. Симеона- да. Малко е аграр идиот.

Моу :o Ръководството ще събори стадона, но няма да го вземе. Аз съм по- краен! Не го ща да смърди постоянно в Бундеслигата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 май 2016 00:55

Той и няма да иска в Байерн, споко. :lol: Работи му се само в дърварското на тоя етап или поне така казва. Но си остава топ мениджър, независимо как ще протече кариерата му оттук насетне.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

miroxp

Мнениеот miroxp » 04 май 2016 00:56

sapio0o написа:
Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.

О, тук грешиш. Реал въобще не убеждаваше в първите 2-3 месеца с Анчелоти и всички говореха за ''лошите'' му трансфери. Накрая се отчете с дубъл. Сезон по-късно унижаваше всичко по пътя си до Коледа при 22 поредни победи, но това не доведе до купа. Бих се наел с прогноза, че ще имате проблеми в Бундеслигата, от което обаче може само да спечелите на европейска сцена. Да имаш конкуренция във вътрешното първенство е много важно. За Карло няма да е трудно да спечели ШЛ, ако му се даде време. По-трудно ще е да разкара циганите, с извинения.

MCMXIII написа:Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?

Моу, Симеоне и Клоп са в тройката за мен.

Сериозно? Остави клубните си пристрастия за момент и си представи:
1) Моу треньор на Барса. Мач реванш, в който Барса води с 1:0 в къщи, всички се защитават, както и на Шипка не са, а Меси играе...десен бек, дълбоко зад Дани Алвеш...Суарез помага на Пике като втори централен защитник, а Неймар помага здраво на Масчерано някъде далече, далече отзад...
2)Чоло треньор на Барса. Мач реванш. На Барса им трябва 1 гол да продължат. 90 минути Барса играят здраво за 0:0 и накрая успяват...за 0:0!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 май 2016 00:57

^Фенчето на цирка да не ми говори за клубни пристрастия. :lol: Моу е постигнал в пъти повече от Пеп, нали знаеш? :lol:

Пък и ти явно отскоро следиш спорта, та не знаеш с какъв футбол печелеше в Интер и особено Порто. Историите с буса започнаха при второто му поемане на Челси. С Реал мачкаше и постави рекорд за вкарани голове в първенството. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 май 2016 00:59

miroxp написа:Милите баварчета, през годините много експерименти им правиха и сега са личностно объркани, неидентифицирани един вид. Първо един странник дойде от Калифорния и ги украси със статуи на Буда и им проповядваше някакви тайнствени източни учения. Като ги обърка тотално си замина за слънчева Кали и дойде друг, много по-готин странник, направо черен магьосник и се опита да им обясни как се играе футбол, който прави и тях и зрителите щастливи. Не го разбраха и станаха още по-объркани душевно. Сега ще дойде един спокоен татко, който ще им показва как виното, пастата и приятните раздумки са нещо много по-важно от бягането след топката и чак тогава, някъде през Януари 2017, може и да поговорят за тактики и бягане! Очаквам Байерн да стане един още по-весел и разсмиващ ни отбор!

Имаше тук един capitan_puyol. Не е писал скоро (не се оплаквам от което), но ми се струва, че много ще си допаднете. Имате сходни виждания по много въпроси. Я вземете си отворете една тема в която да коментирате Байерн и всичко около него и в други теми в подфорума никой няма да ви се разсърди ако не се мяркате. Никой няма да ви пречи и пишете там каквото ви душа иска.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2016 01:00

niki87 написа:
Der Führer написа:Искаш кажеш че , Мартинес прави шпагатите с коляното напред ;) Айде малко по-сериозно . Дори и хипотетично да се съглася с теб ( в името на спора ) , това с какво повлия на мача ?

С нищо, но да се пише, че това е дузпа, е нелепо.
Иначе Байерн изигра страхотен мач, разби от Футбол Атлетико, създаде един тон положения, но пък отпадна с една атака. Типично по Байернски общо взето.

Ако гледаш произволно избрани снимки , можеш да "докажеш" почти всичко . На повторенията се вижда . Дори не е необходимо да цитирам правилника , според който се гледа къде завършва нарушението , а не къде започва .
Инче съм съгласен - Байерн игра много по-силно отколкото очаквах , предвид състава . И можеше да продължи , ако на терена бяха правилните играчи . А отпадна типично по гуардиолски .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 май 2016 01:02

Клоп, Анчелоти и Тухел ще са в 3-ката според мен без да ги подреждам. Тухел има още да се учи, но от него може да стане много голям треньор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 май 2016 01:05

sapio0o написа:Той и няма да иска в Байерн, споко. :lol: Работи му се само в дърварското на тоя етап или поне така казва. Но си остава топ мениджър, независимо как ще протече кариерата му оттук насетне.

То там само Бавария могат, но няма да му дадат над 10 млн €. Другите подържат градския транспорт с по- малък бюджет.

Абе гадно е да го коментирам, бре :(

doktora25 написа:Клоп, Анчелоти и Тухел ще са в 3-ката според мен без да ги подреждам.

Бива. Единият ще го видим след ЕП 2016. Аз че чакам смирено :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 04 май 2016 01:06

Карлето не е най-големият мотиватор и неслучайно има само 3 титли за над 20 години кариера,при това навсякъде попадаше в пика на играчите.Оттам идват и подобни мачове като полуфинала с Депортиво,Истанбул,реваншът 2014 на Реал с Дортмунд,2015 този с Шалке.При нивото на Бундеслигата обаче,надали ще ги има тези проблеми.
В турнирите нещата са друга бира - там е голяма хиена и с потенциал като вашия и определено гладни за успехи играчи след 3 години провали в ШЛ,ще бъде огромен фаворит.Голям приятел и баща е на играчите и изважда най-доброто от тях в най-важните моменти.Виждам го като по-успешен от Пеп и като нищо до 2 години може да ви изведе до Ушатата. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Байерн”