ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 финал реванш: Байерн Мюнхен - Реал Мадрид - 0:4
За мен ни трябват нови защитници: най вече централни и алтернативи по крилата. 37 милионната покупка да играе повече че има добри идеи. За вчерашният мач сгрешена постройка на играчите глупави оказания и страх в самият треньор. На почивката трябваше да влезнат и Гьотце и Пизаро. А за мача в Берлин аз залагам на класическа загуба. 
- Der Führer
- Контакти:
brendiboy написа:За мен ни трябват нови защитници: най вече централни и алтернативи по крилата. 37 милионната покупка да играе повече че има добри идеи. За вчерашният мач сгрешена постройка на играчите глупави оказания и страх в самият треньор. На почивката трябваше да влезнат и Гьотце и Пизаро. А за мача в Берлин аз залагам на класическа загуба.
Бекове си имаме . Трябват спешно 2 централни защитника ... като поне единия да е от световна класа . А такива към този момент са - Рамос , Пике , Компани , Хумелс ( с малки уговорки Суботич и Давид Луис ).
Алтернативи по крилата също има ( Мюлер , Шакири ... с някои уговирки и Гьотце ) . В центъра на терена няма нужда от играчи . Единствения който би свършил работа вече е на годинки - Яя Туре . Кроос направи феноменален сезон и в момента е един от най-добрите. Швайни може да изкара още 1-2 години на това ниво . Мартинес е в разцвета си . Хойберг и идващия Роде са едни от големите таланти в германия . Заедно с Алкантара стават за ротации . Левандовски ще го видим - предварително нищо не може да се каже . Ако Манджукич остане , атаката едобре . Ако напусне - все ще се вземе някой за резерва . А и Мюлер може да играе в атака.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Къв е тоя мек тон, бре Фюрере
Сега сериозно- съгласен съм с теб, че трябва да се пипне леко защитата само. Един централен (ако Бадщубер влезе у форма) е достатъчен и един ляв бек за резерва, но когато го пуснеш да е готов и на ниво. Контенто е момче от школата, но и Крафт бе момче от школата. Другото си го има в Байерн. Е и главата на треньора, разбира се, но за това да му мисли ръководството. Сега се издъни, но ако е достатъчно умен, ще се поправи! Ний сме зрители само.
Сега сериозно- съгласен съм с теб, че трябва да се пипне леко защитата само. Един централен (ако Бадщубер влезе у форма) е достатъчен и един ляв бек за резерва, но когато го пуснеш да е готов и на ниво. Контенто е момче от школата, но и Крафт бе момче от школата. Другото си го има в Байерн. Е и главата на треньора, разбира се, но за това да му мисли ръководството. Сега се издъни, но ако е достатъчно умен, ще се поправи! Ний сме зрители само.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
Serafim
- Контакти:
Е той Крафт не мисля, че е лош вратар, просто Ван Гаал на инат каза, че той ще е вратаря на Байерн и няма да се взема Нойер, което беше в разрезс идеята на ръководството.
И след онази грешка с Нюрнберг го пратиха в Херта...
Малко само да кажа нещо: очевидно философията на тренера е да се държи топката, като така не се дава възможност на противника да атакува, обаче е неизбежно да има контри и атаки, дори от изритани топки и непринудени грешки...
Да не говорим, че снощи Реал вкараха два гола от свободни удари с центриране. Видич също вкара така в Англия - тоест отбора седи много зле тактически при такива ситуации. Дори в атака видяхме, че нищо не правеха, дори с Данте, Мартинес и Манджукич...
И след онази грешка с Нюрнберг го пратиха в Херта...
Малко само да кажа нещо: очевидно философията на тренера е да се държи топката, като така не се дава възможност на противника да атакува, обаче е неизбежно да има контри и атаки, дори от изритани топки и непринудени грешки...
Да не говорим, че снощи Реал вкараха два гола от свободни удари с центриране. Видич също вкара така в Англия - тоест отбора седи много зле тактически при такива ситуации. Дори в атака видяхме, че нищо не правеха, дори с Данте, Мартинес и Манджукич...
Идеята ми не е, че са лоши играчи Крафт и Контенто, просто в Байерн трябва да играят по- добри играчи.
Това за получаването на голове от статични положения е тъпо. Другото малоумно е, че съперникът повежда за n- ти път през тази кампания. Като почнем от финала за Купата на Ойропа та до снощи. Друг проблем е, че Бавария вкарва гол от корнер когато има пълнолуние, но датата трябва да е четна.
Ето за нула време колко проблеми могат да се посочат. Върху това трябва да се работи. Надявам се, го знаят в отбора.
Почти никой не коментира, че някои играчи не са във форма. Не знам къде е причината, може би защото и те са хора и не могат 2 години, да са в топ форма, може тренера да е виновен, може да е мотивация, лични проблеми, но и това повлиява. Снощи Нойер направи поне две тотални идиотщини. За головете няма вина, разбира се!
Всичко това като се струпа и резултатът е 0 на няколко
Единственото оптимистично от мен за финал е, че вестта за смъртта на БАЙЕРН е силно преувеличена.
Това за получаването на голове от статични положения е тъпо. Другото малоумно е, че съперникът повежда за n- ти път през тази кампания. Като почнем от финала за Купата на Ойропа та до снощи. Друг проблем е, че Бавария вкарва гол от корнер когато има пълнолуние, но датата трябва да е четна.
Ето за нула време колко проблеми могат да се посочат. Върху това трябва да се работи. Надявам се, го знаят в отбора.
Почти никой не коментира, че някои играчи не са във форма. Не знам къде е причината, може би защото и те са хора и не могат 2 години, да са в топ форма, може тренера да е виновен, може да е мотивация, лични проблеми, но и това повлиява. Снощи Нойер направи поне две тотални идиотщини. За головете няма вина, разбира се!
Всичко това като се струпа и резултатът е 0 на няколко
Единственото оптимистично от мен за финал е, че вестта за смъртта на БАЙЕРН е силно преувеличена.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
MCMXIII написа:Къв е тоя мек тон, бре Фюрере![]()
А , тук не го коментираме треньора , затова съм така спокоен
Всъщност аз съм спокоен още от мача в Мадрид , когато ми стана ясно , че сме до тук тая година ( или до лятото на 2016-а )
Бадщубер има поне един сезон да се връща постепенно към формата си . Дано да успее да го направи , след тоя кошмар с операциите . Но не трябва да се форсират нещата ... Така че следващия сезон за него ще е подготвителен . Надвам се "часовникаря от Сантпедор" да не е решил да постави Мартинес като партньор на Данте . Аз бих искал да видя Хумелс или Компани с Байерн ... ама едва ли ще се случи . Затова не бих отказал един Давид Луис , ако Моу чак толкова не го иска
В атака идеалния вариант за мен е Марио Гомес и зад него Левандовски
Контенто е перфектен за резерва ... с нищо не отстъпва на Рафиня например .
Крафт - симпатизирах му на момчето . Не му беше лесно . Прекалено голяма крачка го накара да направи Ван Гаал . Не беше психически готов за това . А и игрово . След това ... не е от нивото да се конкурира с Нойер , но прекалено добър да търка пейката . По-добрия вариант беше да отиде някъде където да играе редовно .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Давид Луис не е нищо особено според мен,но май е от типа футболисти,които Пеп харесва.
Иначе Бадщубер едва ли ще е същия играч след толкова проблеми.
Иначе Бадщубер едва ли ще е същия играч след толкова проблеми.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
Serafim
- Контакти:
Най-тъпото е, че такива проблеми, като слаба защита при статични положения, корнери, мудна игра на защитата, особено при бързи отбори, като Реал, Дортмунд, Арсенал и пр. се видяха именно още срещи топчийте в Лондон.
После с Юнайтед, които са в най=кошмарната си серия, отбора на Байерн показа, че трудно обръща хода на мача и не може да намери път към вратата. Нека не се залъгваме, ако не беше бързия гол на Манджукич срещу Манчестър, то още тогава Байерн отпадаха.
Срещу Реал - първия мач изсипване на топката към Манджо, където Пепе и Рамос без проблеми печелеха топките. Вярно, имаше удари и то не малко, които бяха блокирани или спасени, но Пеп не направи нищо, за да промени нагласата на отбора за реванша. Дори играха по-зле, отколкото в първия.
И е важно да отбележим, че защитата на Реал не някакъв бетон, напротив, в Испания си им вкарват, повече отколкото на Байерн.
Мен тва ме навежда на мисълта, че философията на Пеп е не да работи над индивидуалните проблеми, като позициониране, търсена празни пространства за удар/пас, а по-скоро е на инат: "Просто не им давайте топката, така няма да имат корнери, удари, контри. Тва е!" Но нещата не стават така, най-малкото заради непредизвикани грешки.
Иначе мисля, че ако отбора започне да не се представя според очакванията догодина, играчите ще изгонят Пеп, по-скоро, отколкото ръководството.
Лам преди години беше казал, че сами са си правели разбори след и преди мачовете, когато тренер е бил Клинсман.
Мисля, че вече с характери като Лам, Щайгер, Нойер, Кроос, Робен и Рибери просто няма как един тренер, който не може да работи с дадените футболисти и ги кара да правят нещо, което не води до резултат, ще бъде "отпратен" от тях.
После с Юнайтед, които са в най=кошмарната си серия, отбора на Байерн показа, че трудно обръща хода на мача и не може да намери път към вратата. Нека не се залъгваме, ако не беше бързия гол на Манджукич срещу Манчестър, то още тогава Байерн отпадаха.
Срещу Реал - първия мач изсипване на топката към Манджо, където Пепе и Рамос без проблеми печелеха топките. Вярно, имаше удари и то не малко, които бяха блокирани или спасени, но Пеп не направи нищо, за да промени нагласата на отбора за реванша. Дори играха по-зле, отколкото в първия.
И е важно да отбележим, че защитата на Реал не някакъв бетон, напротив, в Испания си им вкарват, повече отколкото на Байерн.
Мен тва ме навежда на мисълта, че философията на Пеп е не да работи над индивидуалните проблеми, като позициониране, търсена празни пространства за удар/пас, а по-скоро е на инат: "Просто не им давайте топката, така няма да имат корнери, удари, контри. Тва е!" Но нещата не стават така, най-малкото заради непредизвикани грешки.
Иначе мисля, че ако отбора започне да не се представя според очакванията догодина, играчите ще изгонят Пеп, по-скоро, отколкото ръководството.
Лам преди години беше казал, че сами са си правели разбори след и преди мачовете, когато тренер е бил Клинсман.
Мисля, че вече с характери като Лам, Щайгер, Нойер, Кроос, Робен и Рибери просто няма как един тренер, който не може да работи с дадените футболисти и ги кара да правят нещо, което не води до резултат, ще бъде "отпратен" от тях.
За малко да се повтори финалът от 74.... Язък.
- Neron
- Контакти:
Според мен защитата като играчи е много добра. Същата тази защита със същите играчи миналия сезон за 5 мача не допусна точен удар към вратата на Нойер, допусна много по-малко положения, допусна много по-малко голове. Дори когато правехме добри мачове с Гуардиола защитата беше трагедия докато миналата година ако не можехме да вкараме поне почти сигурно не допускахме. Единствения, който е с по-добра форма от миналата година това е Рафиня и донякъде Манджукич.
Някой забеляза ли че след като Замер си позволи да критикува Гуардиола не се е показвал нито един път? Набързо му свиха дърмите. Румениге започва да ме дразни, че ходи по свирката на Пепа. Жалко че Кайзера вече не е в отбора за да вкара малко ред.
Аз ви гарантирам че догодина ако сме отново с тоя "треньор" положението ще е още по-зле. Така е като обезличава играчите заради малоумната си схема. Нито Лам прилича на себе си нито Рибери нито Мартинес. Човека играл цялата си кариера десен бек ти ще го пускаш дефанзивен а от там ще махаш човека играл цялата си кариера дефанзивен и ще го пускаш централен защитник.
Някой забеляза ли че след като Замер си позволи да критикува Гуардиола не се е показвал нито един път? Набързо му свиха дърмите. Румениге започва да ме дразни, че ходи по свирката на Пепа. Жалко че Кайзера вече не е в отбора за да вкара малко ред.
Аз ви гарантирам че догодина ако сме отново с тоя "треньор" положението ще е още по-зле. Така е като обезличава играчите заради малоумната си схема. Нито Лам прилича на себе си нито Рибери нито Мартинес. Човека играл цялата си кариера десен бек ти ще го пускаш дефанзивен а от там ще махаш човека играл цялата си кариера дефанзивен и ще го пускаш централен защитник.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!