ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи на финала ?

Анкетата завърши на 25 апр 2012 21:26

Реал Мадрид
6
40%
Байерн Мюнхен
9
60%

Общо гласове: 15

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 00:56

durex написа:Изображение

Дюри, този човек или го обичаш или го мразиш. Аз хем го харесвам като тренер, хем го мразя като човк :|
[center][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 апр 2012 00:57

TheBest007 написа:

:twisted: :lol:

Абсолютен смешник е тоя Моуриньо цял мач четки на съдиите че прегръщания че целувания че ръкостискания но заслужено Байерн е на финал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 26 апр 2012 00:57

Честито на феновете на Байерн. Много силен мач за Баварците. Надиграха домакините в по-голяма част от мача, може би с изключение на продълженията, в които бяха по-уморени. Много силен мач за Швайщайгер, Кроос и Лам, въпреки че последните двама пропуснаха дузпи. Интересен мач, с бърз и техничен футбол, с мъжки единоборства. Реал имаха 120 минути да избегнат дузпите, но ги пропиляха с лека ръка. Накрая Швайнщайгер потриваше доволно ръце ;) Очаквам Байерн да спечели купата, без да подценявам Челси.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 апр 2012 01:00

Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 26 апр 2012 01:00

Честита победа Байерн, много се радвам. Винаги немското първенство и баварците са ми били слабост и се радвам, че отново сме на финал. Обаче си мисля, че този отбор е по-слаб от онзи преди 2 години и доста по-слаб от отбора на Титана отпреди над десетилетие, който дигна ШЛ.
Определено си мисля, че финалът ще е доста интересен, Байерн също могат да имат доста проблеми с дефанзивната игра на Челси, но си мисля, че всичко накрая ще завърши добре.

Някой да има вече линк с дузпите, че за малшанс ги изпуснах, докато се занимавах с един катил?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 26 апр 2012 01:01

Ако някой ми беше казал, че Барса и Реал ще поведат с 2:0 и впоследствие ще отпаднат, щях много да му се смея.
Но ето, че сега се смеят и празнуват феновете на Байерн, както снощи тези на Челси.
Аз през целия сезон твърдях и бях убеден, че титлата в ШЛ ще се реши между Реал и Барса и че няма кой да ги спре, но ето че съм сгрешил. Честито и успех на финалистите. Признавам си, на финала ще съм за Байерн, защото ми харесва начинът им на игра и фактът, че без значение кой е съперникът, те не изневеряват на стила си.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 апр 2012 01:02

durex написа:Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.

Взимайте го и никога не срещайте Байерн с Моу. Без него е по- лесно за Байерн, но не винаги :)
[center][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 апр 2012 01:05

MCMXIII написа:
durex написа:Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.

Взимайте го и никога не срещайте Байерн с Моу. Без него е по- лесно за Байерн, но не винаги :)

Надявам се вие да вдигнете купата,защото с оглед показаната игра през цялата кампания не се сещам да сте имали слаб мач ;) А и ще е хубаво да се наредите до нас,като отбор спечелил ШЛ на собствения си стадион ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 апр 2012 01:05

MCMXIII написа:

Дюри, този човек или го обичаш или го мразиш. Аз хем го харесвам като тренер, хем го мразя като човк :|

Голям треньор , голям човек ... За съжаление едва ли някога ще го видя начело на Байерн . Баси - размечтах се . Какво ли ще е Мауриньо на чело на отбор от 11 биткаджии :roll:

Върни се в “Байерн”