durex написа:
ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
Re: ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
durex написа:
Дюри, този човек или го обичаш или го мразиш. Аз хем го харесвам като тренер, хем го мразя като човк
[center]
[/center]
[/center]- Neron
- Контакти:
TheBest007 написа:durex написа:
![]()
Абсолютен смешник е тоя Моуриньо цял мач четки на съдиите че прегръщания че целувания че ръкостискания но заслужено Байерн е на финал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- milan199440barca
- Контакти:
Честито на феновете на Байерн. Много силен мач за Баварците. Надиграха домакините в по-голяма част от мача, може би с изключение на продълженията, в които бяха по-уморени. Много силен мач за Швайщайгер, Кроос и Лам, въпреки че последните двама пропуснаха дузпи. Интересен мач, с бърз и техничен футбол, с мъжки единоборства. Реал имаха 120 минути да избегнат дузпите, но ги пропиляха с лека ръка. Накрая Швайнщайгер потриваше доволно ръце
Очаквам Байерн да спечели купата, без да подценявам Челси.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.
-
slavia1913
- Контакти:
Честита победа Байерн, много се радвам. Винаги немското първенство и баварците са ми били слабост и се радвам, че отново сме на финал. Обаче си мисля, че този отбор е по-слаб от онзи преди 2 години и доста по-слаб от отбора на Титана отпреди над десетилетие, който дигна ШЛ.
Определено си мисля, че финалът ще е доста интересен, Байерн също могат да имат доста проблеми с дефанзивната игра на Челси, но си мисля, че всичко накрая ще завърши добре.
Някой да има вече линк с дузпите, че за малшанс ги изпуснах, докато се занимавах с един катил?
Определено си мисля, че финалът ще е доста интересен, Байерн също могат да имат доста проблеми с дефанзивната игра на Челси, но си мисля, че всичко накрая ще завърши добре.
Някой да има вече линк с дузпите, че за малшанс ги изпуснах, докато се занимавах с един катил?
Ако някой ми беше казал, че Барса и Реал ще поведат с 2:0 и впоследствие ще отпаднат, щях много да му се смея.
Но ето, че сега се смеят и празнуват феновете на Байерн, както снощи тези на Челси.
Аз през целия сезон твърдях и бях убеден, че титлата в ШЛ ще се реши между Реал и Барса и че няма кой да ги спре, но ето че съм сгрешил. Честито и успех на финалистите. Признавам си, на финала ще съм за Байерн, защото ми харесва начинът им на игра и фактът, че без значение кой е съперникът, те не изневеряват на стила си.
Но ето, че сега се смеят и празнуват феновете на Байерн, както снощи тези на Челси.
Аз през целия сезон твърдях и бях убеден, че титлата в ШЛ ще се реши между Реал и Барса и че няма кой да ги спре, но ето че съм сгрешил. Честито и успех на финалистите. Признавам си, на финала ще съм за Байерн, защото ми харесва начинът им на игра и фактът, че без значение кой е съперникът, те не изневеряват на стила си.
durex написа:Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.
Взимайте го и никога не срещайте Байерн с Моу. Без него е по- лесно за Байерн, но не винаги
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ: 1/2 финал - втори мач, Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
MCMXIII написа:durex написа:Моу за мен винаги ще остане в сърцето ми,защото направи една моя мечта - реалност. И все си мисля, че мястото си му е при нас.
Взимайте го и никога не срещайте Байерн с Моу. Без него е по- лесно за Байерн, но не винаги
Надявам се вие да вдигнете купата,защото с оглед показаната игра през цялата кампания не се сещам да сте имали слаб мач
- Искам си Акаунта
MCMXIII написа:durex написа:
Дюри, този човек или го обичаш или го мразиш. Аз хем го харесвам като тренер, хем го мразя като човк
Голям треньор , голям човек ... За съжаление едва ли някога ще го видя начело на Байерн . Баси - размечтах се . Какво ли ще е Мауриньо на чело на отбор от 11 биткаджии