Мнениеот dxl » 10 фев 2012 00:32
Кофти за Швайни, но какво да правиш, има го и това във футбола. Хубавото е, че Алаба понатрупа мачове и евентуално може да играе на неговото място. Ако не - Кроос, а Мюлер ще играе за Гомес.
Като каза Кроос - много ме радва тоя човек! Значи, при втория сезон на Ван Гаал, когато започнаха да го налаг титуляр, страшно много ми лазеше по нервите - грешки, вески удар му беше крив, а тоя сезон израстна страшно много. Не блести толкова много на мачовете, обаче върши страшно много работа в градивен план. Освен Барса, където са Шави и Иниеста, не се сещам за друг отбор, играещ с двама типични плеймейкъри, като двамата градят играта едновременно.
За Шакири - дано се впише бързо. С нетърпение ще чакам да го видя.
Не искам да звучи неблагодарно, но многото травми на Робен страшно му пречат. Този сезон е като сянка. Много брак, нищо запомнящо се.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.