ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал: Барселона - БАЙЕРН Мюнхен

Мнениеот MCMXIII » 07 май 2015 15:56

Der Führer написа:
Neron написа:Браво на Мюлер:
Изображение

Браво , ама - Кроос , Манджукич , ... ?

Като сложиш Златотърсача до Манджата и ми става лошо. Да си игра там в розово и да не пристъпва Мюнхен.

Относно кадъра- не зная какво е крещи Бавареца, но той има баварско ДНК- следователно е прав! Друг е въпросът, дали трябва да се държи така.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2015 16:34

MCMXIII написа:
Der Führer написа:
Изображение

Браво , ама - Кроос , Манджукич , ... ?

Като сложиш Златотърсача до Манджата и ми става лошо. Да си игра там в розово и да не пристъпва Мюнхен.

Относно кадъра- не зная какво е крещи Бавареца, но той има баварско ДНК- следователно е прав! Друг е въпросът, дали трябва да се държи така.

Няма как да не го сложа , защото кой каквото и да говори , той си тръгна от Байерн основно заради ръкавиците които метна по Гуардиола . И стига с това за "златотърсача" . Ако беше така , щеше да играе в Ман Юнайтед за по 250 000 паунда седмично . Когато един треньор и едно ръководство искат да задържат даден играч , обикновено го правят . В най-лошия случай до края на договора му . Справка - Левандовски и Ройс . Всички останали приказки за "струкутра на заплатите" са булшити , защото и Левандовски и Гьотце и Алкантара и Алонсо не се вписват , ама хич в тези приказки . И пак казвам - Алонсо получава по-голяма заплата , отколкото щеше да получва Кроос , ако му бяха преподписали договора зимата . Вместо това е бил предлаган преди световното и на Барселона , и на Ман Юнайтед . Ако Ули Хьонес беше на поста си , това нямаше да се случи . Защото нито Румениге , нито Бекенбауер са цвете . Точно те изгониха бащата на Хумелс от Байерн , защото сина му имал наглостта да преподпише с Борусия .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 май 2015 16:46

Der Führer написа:Няма как да не го сложа , защото кой каквото и да говори , той си тръгна от Байерн основно заради ръкавиците които метна по Гуардиола .

Значи според теб самият Тони Кроос лъже в това интервю и пази реномето на човека, изгонил го от Байерн?! ( Манджукич си каза чистосърдечно, че не се е вписвал в идеите на Гуардиола и затова е поискал да бъде продаден) :

Кроос: Гуардиола ми помогна да развия играта си

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос отрече Джосеп Гуардиола да е причината да си тръгне от Байерн (Мюнхен). "Той няма нищо общо с моя трансфер. Виждаме футбола по един и същ начин. Помогна ми да развия играта си", заяви германският халф в интервю за вестник "Билд".

"Реал Мадрид и Байерн са двата най-големи клуба в света. Мисля обаче, че в глобален аспект Мадрид е една крачка пред Байерн. (…) Спомням си официалното ми представяне в Реал Мадрид. 20 000 души дойдоха на стадиона, а аз дори не играх и една минута. Това е немислимо да се случи в Германия", убеден е световният първенец.

"Чаби Алонсо е необикновен и ще помогне много на Байерн. Очаквам да е щастлив в Мюнхен. Не виждам връзка между моя трансфер в Мадрид и този на Чаби в Байерн", призна той. "Бундеслигата е по-агресивна от Примера дивисион, но нивото тук в Испания е невероятно. И най-малките отбори се стремят да спечелят, играейки футбол. (…) Постъпих правилно, преминавайки в Реал Мадрид. Чувствам се напълно доволен", каза още Кроос.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=507210
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 07 май 2015 16:48

Никой не взима повече отколкото е готов даде клуба. Който е по- голям, айде у Мадрид, в този случай. Там да получава колкото си иска. Не ми пука за минусите на Кайзера, Ули, Кале, тоз, онзи и еди кой си. Няма някой роден на този свят, който в момента може да извива ръцете на Байерн за пари. Момчето си отиде в Мадрид, ега там има много по- пълни банкомати!
Да го държат до края на договора като Балак, защо? Та да си ходи без пари. Онзи си отиде без евро, накрая Абрама го отсвири, нещо което не заслужаваше, но шапка свалям на ръководството, че не го прие в Байерн отново.
К'ви са тези измишльотини, че Кроос е бил предлаган на Ман Юн и Барса? Агентът ли му ти каза? Такова нещо няма.
В Байерн са се връщали играчи като Лизаразу и Писаро, но те не са брутално алчни. Е, всички сме алчни, но не и в размерите на Тони Кроос :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 май 2015 17:09

Стига с тоя Кроос бе. Това не е играч за големите мачове, и оня ден се видя срещу Ювентус. Като не върви играта на отбора, тоя не знае къде се намира. Видяхме го и на финала с Челси- никакъв го нямаше, даже и дузпа отказа да бие страхливеца. В Мадрид попадна на точното за него място.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2015 17:11

CSKA69 написа:
Der Führer написа:Няма как да не го сложа , защото кой каквото и да говори , той си тръгна от Байерн основно заради ръкавиците които метна по Гуардиола .

Значи според теб самият Тони Кроос лъже в това интервю и пази реномето на човека, изгонил го от Байерн?! ( Манджукич си каза чистосърдечно, че не се е вписвал в идеите на Гуардиола и затова е поискал да бъде продаден) :

Кроос: Гуардиола ми помогна да развия играта си

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос отрече Джосеп Гуардиола да е причината да си тръгне от Байерн (Мюнхен). "Той няма нищо общо с моя трансфер. Виждаме футбола по един и същ начин. Помогна ми да развия играта си", заяви германският халф в интервю за вестник "Билд".

"Реал Мадрид и Байерн са двата най-големи клуба в света. Мисля обаче, че в глобален аспект Мадрид е една крачка пред Байерн. (…) Спомням си официалното ми представяне в Реал Мадрид. 20 000 души дойдоха на стадиона, а аз дори не играх и една минута. Това е немислимо да се случи в Германия", убеден е световният първенец.

"Чаби Алонсо е необикновен и ще помогне много на Байерн. Очаквам да е щастлив в Мюнхен. Не виждам връзка между моя трансфер в Мадрид и този на Чаби в Байерн", призна той. "Бундеслигата е по-агресивна от Примера дивисион, но нивото тук в Испания е невероятно. И най-малките отбори се стремят да спечелят, играейки футбол. (…) Постъпих правилно, преминавайки в Реал Мадрид. Чувствам се напълно доволен", каза още Кроос.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=507210

Тони е казал истината - той наистина при Гуардиола играеше по-редовно и благодарение на това израстна . Но и никъде не споменава че е искал да напусне Байерн . Дори напротив . Интересно кой може да бъде обвинен в лъжа :
"Халфът на Байерн (Мюнхен) отхвърли възможността да премине в Манчестър Юнайтед през това лято, като заяви, че очаква да остане на "Алианц Арена" до края на настоящия си договор, който изтича след година. Вчера "Дейли Мейл" излезе с информацията, че "червените дяволи" са договорили трансфера на германския национал. "Очаквам да остана в Байерн и през следващия сезон. Имаше много спекулации, но Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен. В този момент съм напълно концентриран върху подготовката за Световното първенство в Бразилия. Трябва да приема и да се отнеса с уважение към последните изказвания от страна на ръководството на Байерн (Мюнхен). Честно казано, не съм и очаквал друго, след като в началото на годината отхвърлих предложението за нов контракт. Бих бил много изненадан, ако клубът ме пусне да си тръгна преди края на моя договор. Казаха ми много ясно, че трансфер през 2014 не е възможен", сподели Кроос."
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=489133
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 07 май 2015 17:15

Изображение

Kann diese Scheiße aufhören?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 07 май 2015 17:21

[rimg]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t31.0-8/11165140_884172998303714_2452634720981421238_o.jpg[/rimg]

Лош късмет за Тиаго. :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2015 17:26

MCMXIII написа:Никой не взима повече отколкото е готов даде клуба. Който е по- голям, айде у Мадрид, в този случай. Там да получава колкото си иска. Не ми пука за минусите на Кайзера, Ули, Кале, тоз, онзи и еди кой си. Няма някой роден на този свят, който в момента може да извива ръцете на Байерн за пари. Момчето си отиде в Мадрид, ега там има много по- пълни банкомати!
Да го държат до края на договора като Балак, защо? Та да си ходи без пари. Онзи си отиде без евро, накрая Абрама го отсвири, нещо което не заслужаваше, но шапка свалям на ръководството, че не го прие в Байерн отново.
К'ви са тези измишльотини, че Кроос е бил предлаган на Ман Юн и Барса? Агентът ли му ти каза? Такова нещо няма.
В Байерн са се връщали играчи като Лизаразу и Писаро, но те не са брутално алчни. Е, всички сме алчни, но не и в размерите на Тони Кроос :)

Байерн приема оферта от 40 млн паунда за Кроос , след мача с Ман Юнайтед на Алианц Арена . Кроос отказва да премине там , въпреки заплатата от 260 000 паунда на седмица . Офертата на Барселона в края на май е за 40 млн евро ... в последствие оттеглена . Кроос е предпочтал да играе в Барса , защото повече му е допадал стила . Чак след това идва офертата на Реал , която е много по-ниска .
Преговори за нов договор с Кроос не са водени ... съответно извиване на ръце няма . Зимата му е предложен договор , който той отказва . След което имаше изявление от член на ръководството , че Кроос няма да получи ново предложение . Та така относно изнудването .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2015 17:27

niki87 написа:Стига с тоя Кроос бе. Това не е играч за големите мачове, и оня ден се видя срещу Ювентус. Като не върви играта на отбора, тоя не знае къде се намира. Видяхме го и на финала с Челси- никакъв го нямаше, даже и дузпа отказа да бие страхливеца. В Мадрид попадна на точното за него място.

А , видяхме го великия Тояго снощи как се представя в големи мачове :)
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”