Neron написа:Данте и Боатенг бяха поне 2 пъти по-стабилни през сезон 2012/13. Това означава, че най-вече някой друг е виновен за слабата им форма.
И тогава си правиха тъпотии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Данте и Боатенг бяха поне 2 пъти по-стабилни през сезон 2012/13. Това означава, че най-вече някой друг е виновен за слабата им форма.
brendiboy написа:Догодина ще върнат ли Чан? Аз четох че той се дърпал на Ливърпул. Аз лично смятам че Варан е доста перспективен играч, но могат да ползват някое дете от школата .
Neron написа:Взели сме Есекиел Гарай от Бенфика. Или поне така пишат в Спортал.
brendiboy написа:Neron написа:Взели сме Есекиел Гарай от Бенфика. Или поне така пишат в Спортал.
И аз го прочетох, но според мен са много пари за 27 годишен играч. За мен трябва млада кръв и Бадщубер. И случайно някой знае ли кога пускат билетите за Супер купата в Германия?
HoUs4oOL написа:brendiboy написа:Neron написа:Взели сме Есекиел Гарай от Бенфика. Или поне така пишат в Спортал.
И аз го прочетох, но според мен са много пари за 27 годишен играч. За мен трябва млада кръв и Бадщубер. И случайно някой знае ли кога пускат билетите за Супер купата в Германия?
Как ще са много?
Виж в Англия какво става,Саутхямптън иска 30 милиона за 27 годишния Лалана и 30 милиона за 18 годишния Шоу.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта