Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 30 май 2014 00:20

HoUs4oOL написа:
MCMXIII написа:Някакви слухове има, че Хьойберг го искат под наем в Гладбах. Чудя се, дали одобрявам напълно... Май идеята не е лишена от смисъл. Момчето ще играе редовно, че даже и в ЕКТ.

Да отива,защото в Байерн няма да играе много,а сега му трябват мачове.

Дето се казва, има положителни примери. Капитанът в Щутгарт, Австрийчето в Хофе, Гедереецът в Леверкузен. Добра поличба е. Отиват надежди, а се ввъщат завършени играчи.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 30 май 2014 11:16

Догодина ще върнат ли Чан? Аз четох че той се дърпал на Ливърпул. Аз лично смятам че Варан е доста перспективен играч, но могат да ползват някое дете от школата .

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 май 2014 11:24

MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:
MCMXIII написа:Някакви слухове има, че Хьойберг го искат под наем в Гладбах. Чудя се, дали одобрявам напълно... Май идеята не е лишена от смисъл. Момчето ще играе редовно, че даже и в ЕКТ.

Дето се казва, има положителни примери. Капитанът в Щутгарт, Австрийчето в Хофе, Гедереецът в Леверкузен. Добра поличба е. Отиват надежди, а се ввъщат завършени играчи.

Напълно подкрепям. Ще ми се и Контенто и Щарке да минат по този път, да натрупат повече игрови минути, ама май не се очертава подобно нещо.

По въпроса със защитниците не мисля, че трябва да се правят каквито и да е компромиси. За 1-2-ма трябва да се бръкнем и то дълбоко. Като изключим предпоследния сезон, защитата винаги ни е била слабото място, в т.ч. и в националния.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 май 2014 13:27

motg написа:Вече Байерн е най-скъпият футболен клуб в света.
Изключително съм доволен, страхотна управленска програма.

Много ми е интересно защо в София никуде не се продават артикули на Байерн от близо година.
В нито един магазин на Адидас не можеш да намериш дори и обикновена фланелка с логото на Байерн?

Четири дни се чудех, къде съм виждал оригиналния екип на БАЙЕРН 2013/2014. Явно ЕГН- то си казва думата :oops: Та се сетих, о чудо. Има го в мол Парадайз.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2014 15:20

Слухове,че Ливърпул е отправил оферта за Шакири,а иначе за Джан нищо не се знае още.

"We will see what happens, but I only want to play for a major club – the Champions League is important to me," said the winger.

Изказване на Шакири.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 май 2014 15:33

Какво каза по въпроса Матиас Замер:
"Шакири е изключителен талант, Гуардиола също е наясно, че нямаше как да му даде повече игрово време след контузиите му - ако не е здрав, един играч не може да влезе в ритъм и да покаже на какво е способен. Ние сме на мнение, че той е футболист със страхотен потенциал за Байерн. Но той получи три мускулни контузии в рамките само на един сезон, което се случва рядко. Наясно съм, че той иска да играе повече. Ние трябва да му осигурим необходимите условия, за да остане здрав, да му дадем възможност да влезе в ритъм и да участва в повече мачове. За последните две години той се адаптира чудесно към стила на Байерн и ние сме убедени, че той тепърва ще оформя играта ни."

Шакири е професионелн футболист от 5 сезона и винаги е печелел титлата, там където е играл. Ливърпул трябва да натискат яко ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 30 май 2014 20:27

doktora25 написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:

Напълно подкрепям. Ще ми се и Контенто и Щарке да минат по този път, да натрупат повече игрови минути, ама май не се очертава подобно нещо.

По въпроса със защитниците не мисля, че трябва да се правят каквито и да е компромиси. За 1-2-ма трябва да се бръкнем и то дълбоко. Като изключим предпоследния сезон, защитата винаги ни е била слабото място, в т.ч. и в националния.

Аз отдавна повтарям , че централните защитници на са не нивото на клуб като Байерн ... Обаче опциите съвсем не са много . ПСЖ извади нереална сума за Давид Луис ... Но пък играч който избира парите пред възможността да печели трофеи , аз лично не могта да разбера . От топ защитниците само Хумелс може да си смени отбора . За мен Годин е на нивото на Данте и Боата ... Единствения му плюс е , че е бял . Мисля че е добре да се рискува с млади играчи като споменатите по-горе Лапорт и Иниго Мартинес . Гинтер също беше добър вариант .
Това което се чудя е дали Роде ще заеме мястото на Рафиня ... или ще му се търси отбор за под наем.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 май 2014 00:59

Данте и Боатенг бяха поне 2 пъти по-стабилни през сезон 2012/13. Това означава, че най-вече някой друг е виновен за слабата им форма.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 31 май 2014 12:02

Neron написа:Данте и Боатенг бяха поне 2 пъти по-стабилни през сезон 2012/13. Това означава, че най-вече някой друг е виновен за слабата им форма.

Сватбарчето , но пак трябва да трябва да се купи поне един централен защитник.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 31 май 2014 12:58

doktora25 написа:
MCMXIII написа:
HoUs4oOL написа:

Щарке е на 33 години ... за кога да трупа практика . Хьойберг е по-добре да остане . Спокойно може да запише 10-15 мача във всички турнири . Поливалентен играч е и може да запълва много постове . Лично за мен е и по-добър десен бек от Рафиня . :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”