Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот brendiboy » 27 май 2014 21:55

Мартинес не е ли бавен за централен защитник, а Данте според мен не му е мястото на терена а на пейката. Да купят поне един качествен защитник, че инак ще е мъка

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2014 21:57

HoUs4oOL написа:--------------------Нойер-----------------
----Данте--------Хави--------Алаба----
-------------Лаам-------Швайни--------
-------------------Кроос------------------
------Мюлер------Гьотце-----Робен----
----------------Левандовски------------

Ей така ми се иска да излезе отбора няколко мача.

Предполагам, че в болшинството мачове Пеп ще използУва 4-1-4-1.

Аз бих золожил на добрата стара 4-2-3-1. Ако пуща моя вариант, не ща Кроос и Бастиан заедно като дефанзивни. Прекалено са еднотипни и единият е ненужен. Значи Кроос не требе да е дефанзивен. Не че не го може, но е по- добре, да е по- напред.
Виждам, че не си поставил N6 в схемата си. Ще играе и то доста ;)

Надявам се на по- добър сезон! Вече няма да има извинения, че се опознавали с тренера, че играчите още не са разбрали идеите на тренера и те така.

Хьойберг да запише поне 15 игри!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 май 2014 22:08

Леле малееее аз вярно забравих Тиаго. :shock:
Швайни или Кроос значи отпадат от моя вариант. :mrgreen:
За 4-2-3-1 съм с двете ръце,но ако Швайни и Хави са дефанзивни и един измежду Робен и Рибери да е на пейката за сметка на Марио Гьотце или Мюлер.
Играчите са много и някой ще си иде лятото,според мен вероятно ще е Шакири,а евентуално зимата нищо чудно още някой,който не играе редовно да си тръгне.
Хави иначе не е най-добрия вариант в защита,но аз искам да играе,ако ще и там да е.
Номер 6 обърка много работи в отбора,това е истината,рано или късно някой измежду Швайни,Хави и Кроос ще изгорят заради него,а някой измежду Рибери или Робен ще изгърми заради Гьотце или Мюлер.
За Роде някъде четох,че може да се преквалифицира на централен защитник? :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 27 май 2014 22:24

Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2014 22:24

Швейцарчето под наем в Гелзенкирхен, Мьонхенгладбах или отбор с по- късо име, важното е, да е от Бундеслигата. Прекалено е добър за останалите първенства, но пък в Мюнхен играе много малко. Ако му е достатъчно- да остава.

Останалите ги харесвам и не давам никой! Дори N6 се разигра през пролетта. Малкото момче от Меминген не впечатли, но вярвам, че може повече. Ще има някоя кисела физономия, но ще ги ротират. Така е като ги събраха много.

Може и да продават, но не ми се ще.
Тук коментирах само халфовете.

Защитник требе. Един. Минимум!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2014 22:31

brendiboy написа:Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?

Ще кажа, че е взел лош пример от Манджата, ако е вярно. Най- странното е, че в отбор като БАЙЕРН някой отива във ваканция, докато се играят баражи и не могат да го викнат/отзоват. Някак си не ми се връзват нещата.
Подчертавам, ако това е вярно и виновник е Вайзер, ще играе в Байерн II до 3000 година, а първият отбор ще го гледа само по тв.

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 27 май 2014 22:37

MCMXIII написа:
brendiboy написа:Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?

Ще кажа, че е взел лош пример от Манджата, ако е вярно. Най- странното е, че в отбор като БАЙЕРН някой отива във ваканция, докато се играят баражи и не могат да го викнат/отзоват. Някак си не ми се връзват нещата.
Подчертавам, ако това е вярно и виновник е Вайзер, ще играе в Байерн II до 3000 година, а първият отбор ще го гледа само по тв.

Изображение За съжаление е вярно :(. В схемите Ви липсва Рибери. Ще го продадът ли скоро или не. Аз лично смятам че Шакири трябва да остане и да му се дава шанс.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2014 22:49

Вайзер може да е получил разрешение до отсъства. Трябва да си много луд, за да си стегнеш сам багажа и да тръгнеш на своя глава.
Лаам, Швайнщайгер, Мюлер, Нойер, Рибери, Алаба са със специален статут в МЮНХЕН. Към тях се надявам, скоро да се присъедини и Кроос. Робен също ще си изкара договора. Тези са непродаваеми и точка :!:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 май 2014 22:51

Шакири не вярвам да иде под наем,той се е доказал и не ми се вярва да си губи времето с наеми.
Единствения вариант да го направи е,ако евентуално се надява някой от Робери да напусне и той да му заеме мястото,но пак не ми се вярва.
На Гьотце не му се намери мястото в отбора,той в Дормунд не играеше ли зад нападателя?
Имаше мачове в които не можех да разбера на каква позиция играе,но пак завърши сезона с 10 гола и 9 асистенции и това само в Бундеслигата.

brendiboy написа:В схемите Ви липсва Рибери. Ще го продадът ли скоро или не.

Рибери този сезон за мен не игра добре и затова не го слагам,но догодина не се знае какви мачове ще направи,все пак не виждам начин да напусне отбора следващите 1-2 сезона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 май 2014 23:01

Това за Швайнщайгер в Манчестър било вярно! Ама искали Тобиас Швайнщайгер отFCB II ;) Журналистите не доразбрали :)

Върни се в “Байерн”