Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други
Мартинес не е ли бавен за централен защитник, а Данте според мен не му е мястото на терена а на пейката. Да купят поне един качествен защитник, че инак ще е мъка
HoUs4oOL написа:--------------------Нойер-----------------
----Данте--------Хави--------Алаба----
-------------Лаам-------Швайни--------
-------------------Кроос------------------
------Мюлер------Гьотце-----Робен----
----------------Левандовски------------
Ей така ми се иска да излезе отбора няколко мача.
Предполагам, че в болшинството мачове Пеп ще използУва 4-1-4-1.
Аз бих золожил на добрата стара 4-2-3-1. Ако пуща моя вариант, не ща Кроос и Бастиан заедно като дефанзивни. Прекалено са еднотипни и единият е ненужен. Значи Кроос не требе да е дефанзивен. Не че не го може, но е по- добре, да е по- напред.
Виждам, че не си поставил N6 в схемата си. Ще играе и то доста

Надявам се на по- добър сезон! Вече няма да има извинения, че се опознавали с тренера, че играчите още не са разбрали идеите на тренера и те така.
Хьойберг да запише поне 15 игри!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Леле малееее аз вярно забравих Тиаго.
Швайни или Кроос значи отпадат от моя вариант.
За 4-2-3-1 съм с двете ръце,но ако Швайни и Хави са дефанзивни и един измежду Робен и Рибери да е на пейката за сметка на Марио Гьотце или Мюлер.
Играчите са много и някой ще си иде лятото,според мен вероятно ще е Шакири,а евентуално зимата нищо чудно още някой,който не играе редовно да си тръгне.
Хави иначе не е най-добрия вариант в защита,но аз искам да играе,ако ще и там да е.
Номер 6 обърка много работи в отбора,това е истината,рано или късно някой измежду Швайни,Хави и Кроос ще изгорят заради него,а някой измежду Рибери или Робен ще изгърми заради Гьотце или Мюлер.
За Роде някъде четох,че може да се преквалифицира на централен защитник?

Швайни или Кроос значи отпадат от моя вариант.

За 4-2-3-1 съм с двете ръце,но ако Швайни и Хави са дефанзивни и един измежду Робен и Рибери да е на пейката за сметка на Марио Гьотце или Мюлер.
Играчите са много и някой ще си иде лятото,според мен вероятно ще е Шакири,а евентуално зимата нищо чудно още някой,който не играе редовно да си тръгне.
Хави иначе не е най-добрия вариант в защита,но аз искам да играе,ако ще и там да е.
Номер 6 обърка много работи в отбора,това е истината,рано или късно някой измежду Швайни,Хави и Кроос ще изгорят заради него,а някой измежду Рибери или Робен ще изгърми заради Гьотце или Мюлер.
За Роде някъде четох,че може да се преквалифицира на централен защитник?

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?
Швейцарчето под наем в Гелзенкирхен, Мьонхенгладбах или отбор с по- късо име, важното е, да е от Бундеслигата. Прекалено е добър за останалите първенства, но пък в Мюнхен играе много малко. Ако му е достатъчно- да остава.
Останалите ги харесвам и не давам никой! Дори N6 се разигра през пролетта. Малкото момче от Меминген не впечатли, но вярвам, че може повече. Ще има някоя кисела физономия, но ще ги ротират. Така е като ги събраха много.
Може и да продават, но не ми се ще.
Тук коментирах само халфовете.
Защитник требе. Един. Минимум!
Останалите ги харесвам и не давам никой! Дори N6 се разигра през пролетта. Малкото момче от Меминген не впечатли, но вярвам, че може повече. Ще има някоя кисела физономия, но ще ги ротират. Така е като ги събраха много.
Може и да продават, но не ми се ще.
Тук коментирах само халфовете.
Защитник требе. Един. Минимум!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
brendiboy написа:Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?
Ще кажа, че е взел лош пример от Манджата, ако е вярно. Най- странното е, че в отбор като БАЙЕРН някой отива във ваканция, докато се играят баражи и не могат да го викнат/отзоват. Някак си не ми се връзват нещата.
Подчертавам, ако това е вярно и виновник е Вайзер, ще играе в Байерн II до 3000 година, а първият отбор ще го гледа само по тв.
MCMXIII написа:brendiboy написа:Какво ще кажете за Митчел Вайсер и последното му изпълнение: да е на почивка вместо да помогне на вторият отбор да отиде в 3та лига ?
Ще кажа, че е взел лош пример от Манджата, ако е вярно. Най- странното е, че в отбор като БАЙЕРН някой отива във ваканция, докато се играят баражи и не могат да го викнат/отзоват. Някак си не ми се връзват нещата.
Подчертавам, ако това е вярно и виновник е Вайзер, ще играе в Байерн II до 3000 година, а първият отбор ще го гледа само по тв.

Вайзер може да е получил разрешение до отсъства. Трябва да си много луд, за да си стегнеш сам багажа и да тръгнеш на своя глава.
Лаам, Швайнщайгер, Мюлер, Нойер, Рибери, Алаба са със специален статут в МЮНХЕН. Към тях се надявам, скоро да се присъедини и Кроос. Робен също ще си изкара договора. Тези са непродаваеми и точка
Лаам, Швайнщайгер, Мюлер, Нойер, Рибери, Алаба са със специален статут в МЮНХЕН. Към тях се надявам, скоро да се присъедини и Кроос. Робен също ще си изкара договора. Тези са непродаваеми и точка

Шакири не вярвам да иде под наем,той се е доказал и не ми се вярва да си губи времето с наеми.
Единствения вариант да го направи е,ако евентуално се надява някой от Робери да напусне и той да му заеме мястото,но пак не ми се вярва.
На Гьотце не му се намери мястото в отбора,той в Дормунд не играеше ли зад нападателя?
Имаше мачове в които не можех да разбера на каква позиция играе,но пак завърши сезона с 10 гола и 9 асистенции и това само в Бундеслигата.
Рибери този сезон за мен не игра добре и затова не го слагам,но догодина не се знае какви мачове ще направи,все пак не виждам начин да напусне отбора следващите 1-2 сезона.
Единствения вариант да го направи е,ако евентуално се надява някой от Робери да напусне и той да му заеме мястото,но пак не ми се вярва.
На Гьотце не му се намери мястото в отбора,той в Дормунд не играеше ли зад нападателя?
Имаше мачове в които не можех да разбера на каква позиция играе,но пак завърши сезона с 10 гола и 9 асистенции и това само в Бундеслигата.
brendiboy написа:В схемите Ви липсва Рибери. Ще го продадът ли скоро или не.
Рибери този сезон за мен не игра добре и затова не го слагам,но догодина не се знае какви мачове ще направи,все пак не виждам начин да напусне отбора следващите 1-2 сезона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Това за Швайнщайгер в Манчестър било вярно! Ама искали Тобиас Швайнщайгер отFCB II
Журналистите не доразбрали