Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2014 20:34

[center]Нещо достоверно:[/center]

От днес Филипс става официален партньор на Алианц Арена и на Байерн Мюнхен. Стадионът ще има не 3,4 цвята, а 16 милиона! Това вече е най-голямата LED мембрана в света!!!

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 май 2014 20:36

Ти явно си на 16 и реши да ме изкараш с 1 година по-млад.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2014 22:31

В официалният сайт на клуба, днес са публикували интервю с Кале Румениге озаглавено- Той е наш играч и остава.
Кой както иска, така да го разбира.

П.п. Много са ми слаби западните езици :oops: Щях да Ви го преразкажа иначе.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 май 2014 22:59

MCMXIII написа:В официалният сайт на клуба, днес са публикували интервю с Кале Румениге озаглавено- Той е наш играч и остава.
Кой както иска, така да го разбира.

П.п. Много са ми слаби западните езици :oops: Щях да Ви го преразкажа иначе.

Специално в частта за Кроос се казва , че целта на Байерн е да поднови договора с Кроос и че клубът продължава да действа в тази посока .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 май 2014 23:02

Владо написа:Не,теб еди те разбери,на 15 ли си?Всяка година има стотици"предадени"и"купени"играчи от жълтите медии и ти още се връзваш.Разбили били отбора,испанци ще докараме,леле майко,ти си по-зле и от жените,само ревеш за нещо.Колкото и коментара да съм ти видял,ти все си негативно настроен,все предвиждаш апокалипсис.Остави интелигентните хора в клуба да си свършат работата,те са много по-наясно от нас.Крос искал повече пари,после ще дойде Данте,Мартинез,Алаба и до кога?Прочети малко какво е казал президента ни.

Bayern president Karl Hopfner Told Kicker About Kroos: "There Will Certainly Be Further Talks. But At Some Point The Player Has To Say What He Wants. We Will Not Exceed Certain Financial Boundaries.

Всъщност е казал малко по-различни неща ;)
Comments from Bayern president Karl Hopfner in German magazine Kicker suggest that the club are unwilling to meet the 24-year-old's demands.
Hopfner said: “It was the same with Michael Ballack [before his free transfer to Chelsea in 2006], we withdrew our offer at one point.
"Kroos is under contract until 2015. There will certainly be more talks. But eventually the player has to say what he wants. We will not overstep certain financial limits."

Човека го е казал кратко и ясно - "Кроос има договор до 2015 година. Със сигурност ще има още преговори. Но в крайна сметка играчът трябва да се каже това, което той иска. Ние няма да прекрачвам определени финансови ограничения."
Това което беше казано последно преди да се замразят разговорите , е че с Кроос ще се преговаря след световното и по-точно когато има яснота около бюджета на клуба за следващия сезон . С други думи - в настоящия момент клуба не може да му предложи параметрите които той иска . НО със сигурност , ако Гуардиола го вижда като основен играч ( както е казвал ) , Кроос ще получи подобаващо увеличение ... за сметка на някои играчи които ще напуснат клуба и ще освободят финанси в бюджета за заплати .
Трябва да се признае , че Кроос при Гуардиола е основен играч и този сезон е най-силния в кариерата му . И като игра , и като изиграни мачове . Някъде бях чел , че той е играча с най-точен далечен пас в Бундеслигата . Не знам защо забравихте думите на Замер , който каза че Кроос и Алкантара ще са водещи фигури в Байерн за години напред .
Според мен не толкова Кроос е проблема , колкото агента му . Който е и агент на Гьотце . Няма как Кроос да е доволен , след като е основен играч а получава заплата в пъти по-ниска от тази на резервата Гьотце ... и доста дргуи . А това означава проблеми за агента му , който трябва да му издейства по-висока заплата ... защото иначе може да престане да му е агент :mrgreen:
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 май 2014 23:51

На Роде сме щели да му сменяме позицията от халф на централен защитник... Да правим залози къде ще натирим Левандовски?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 май 2014 00:05

Аз залагам, че Левата ще е толкова натирен, колкото бе натирен Робен. Ако е здрав 40+ мача.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 май 2014 12:06

Я имах в предвид на коя позиция ще играе.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 12:21

Neron написа:Я имах в предвид на коя позиция ще играе.

Както тази година - Левандовски , Мюлер , Гьотце и по-рядко Робен ;)
Иначе Роде е привлечен , защото според скаутите , Замер и треньорското ръководство е поливалентен футболист . Можел да играе като дефанзивен халф , бек и халф-бек . За централен защитник никъде не съм чел ... а и е нисичък за този пост
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 23 май 2014 12:29

Наскоро новият президент на Байерн Мюнхен Карл Хопфнер заяви пред списание "Кикер", че клубът не смята да удовлетворява финансовите претенции на Тони Кроос. Футболистът му отговори пред вестник "Билд".
"Нещата стоят по този начин. Ние няма да преминем определени финансови граници", отсече Хопфнер.
Отговорът на Кроос: "Трябва да приема и да уважа решението. Но честно казано не съм предполагал, че шефовете ще решат друго, след като в началото на годината отказах офертата на клуба".
Както е известно, двете страни не могат да се разберат за удължаване на изтичащия на 30 юни 2015 година договор на полузащитника.
В момента Кроос прибира около 4.5 милиона евро на сезон при баварците. Клубът му предлага 6 милиона евро, но халфът иска да прибира поне 8 милиона евро, твърди списание "Шпорт Билд". Самият Хопфнер допълни, че ще има нови срещи с Кроос и неговият агент.
"Ще бъда много изненадан, ако разговорите с ръководството са за мой трансфер през лятото, тъй като до момента шефовете винаги казваха, че в никакъв случай няма да се разделят с мен преди изтичането на договора ми. Имаше много спекулации, но трансфер в Манчестър Юнайтед не е и не е бил актуална тема за мен."
"Смятам, че ще играя в Байерн и през следващия сезон. Сега искам да се концентрирам изцяло върху световното първенство по футбол," завърши своя коментар Кроос.

http://www.gol.bg/bayern/2014-05-23/kro ... r-yunayted
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”