|ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: |ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 00:53

Neron написа:Замер не смее да гъкне. По времето на Хайнкес за грешен пас вдигаше панаири, а сега го играе наблюдател. Дано Румениге вече му дойде акъла.

Надявай се ... Румениге си гледа интереса . Бекенбауер и той . Нали той изгони от школата бащата на Хумелс след 17 години в клуба и назначи на негово място сина си . А на Замер още миналата година му забраниха да критикува Гуардиола и всичко свързано с него .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 00:56

kingofpop написа:Определено имаше фаул на Джаксън срещу Алонсо преди дузпата...поне в спортала ясно се вижда, че го съсича без да играе с топката... :o :mrgreen:

Но това не оправдава глупостите, дето сте сътворили...аз като видях 3 те гола не можах да повярвам :shock:

Джаксън игра с топката , а Алонсо първо симулира , после се опита да го спъне . И пак казвам - в спортала повторенията далеч не са най-добрите .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 апр 2015 08:37

Fuтбола тотално се е изнежил. Тоя съдия за всеки фаул показваше жълт картон. Не случайно държави където футбола не номер 1, ни се подиграват,че гледаме женски спорт.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 апр 2015 08:56

kingofpop написа:Определено имаше фаул на Джаксън срещу Алонсо преди дузпата...поне в спортала ясно се вижда, че го съсича без да играе с топката... :o :mrgreen:

Но това не оправдава глупостите, дето сте сътворили...аз като видях 3 те гола не можах да повярвам :shock:

Имаше фал, но хората Аресващи Бавария не мрънкЯт за такива неща :|

Като се събудих, съм още по- ядосан от снощи. Това беше най- слабият мач на отбора под ръководството на Пеп. Аз гледам мачове от нашето първенство, но толкова идиотски грешки в една среща, не се сещам. Даже и Либерото най- невъзмутимo изпущи една топка, ама айде, все едно не е било.

Само това заглавие ми пооправи настроението: Португалски циганин и Сина на вятъра отнесоха Байерн на "До Драгао"-Топспорт :)

Alexx е прав за изнежването на футбола, жалко.
Последна промяна от MCMXIII на 16 апр 2015 10:37, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 апр 2015 09:49

Престъпно е след като си изиграл и спечелил 2 трудни вътрешни мача с дефанзивна схема, да излизаш на 4-финал на ШЛ като гост на иберийски отбор офанзивно и с нова постройка, още повече че креативните ти футболисти не са на разположение. (За мен схемата трябваше да бъде 3-4-2-1 с Роде вместо Гьотце титуляр.) Също така е престъпно да оставиш само един офанзивен играч като жокер на пейката (Пизаро), който изобщо да не влезе и при негативния резултат. Трето: когато видиш, че един от централните ти защитници върши глупости да го търпиш цял мач, при положение че имаш подходящ негов заместник на пейката. Останалото е казано.
За реванша бих бил оптимист единствено ако поне двама от Рибери, Робен, Швайнщайгер и Алаба бъдат на линия. Най-лошото е че резултатът не предполага на реванша да започнем по-прибрано, подредено и дефанзивно в случай че 4-мата отсъстват. Порто макар че не се славят да са силен гост в ЕКТ показаха, че обичат да играят на контраатака и което е по-притеснителното: взеха надмощие в повечето сблъсъци 1:1 с бековете и халфбековете ни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 10:37

Alexx написа:Fuтбола тотално се е изнежил. Тоя съдия за всеки фаул показваше жълт картон. Не случайно държави където футбола не номер 1, ни се подиграват,че гледаме женски спорт.

Картоните си бяха съвсем на място ... дори имаше спестени :)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 10:53

doktora25 написа:Престъпно е след като си изиграл и спечелил 2 трудни вътрешни мача с дефанзивна схема, да излизаш на 4-финал на ШЛ като гост на иберийски отбор офанзивно и с нова постройка, още повече че креативните ти футболисти не са на разположение. (За мен схемата трябваше да бъде 3-4-2-1 с Роде вместо Гьотце титуляр.) Също така е престъпно да оставиш само един офанзивен играч като жокер на пейката (Пизаро), който изобщо да не влезе и при негативния резултат. Трето: когато видиш, че един от централните ти защитници върши глупости да го търпиш цял мач, при положение че имаш подходящ негов заместник на пейката. Останалото е казано.
За реванша бих бил оптимист единствено ако поне двама от Рибери, Робен, Швайнщайгер и Алаба бъдат на линия. Най-лошото е че резултатът не предполага на реванша да започнем по-прибрано, подредено и дефанзивно в случай че 4-мата отсъстват. Порто макар че не се славят да са силен гост в ЕКТ показаха, че обичат да играят на контраатака и което е по-притеснителното: взеха надмощие в повечето сблъсъци 1:1 с бековете и халфбековете ни.

Робен и Алаба са твърдо аут . В кръга на шегата можем само да се надяваме Хофе да "счупят" Данте и Алонсо ... така шнса да бъде сбъркан състава намалява . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 10:56

„Губехме в резултата с 0:2 още в 10-ата минута, което беше много лошо.Джаксън Мартинес е топфутболист, Каземиро и Ерера играха силно. Изобщо мачът беше на високо ниво. Имахме късмет, че стигнахме до този стадий на турнира“, сподели Гуардиола.

Мисля че това изречение изчерпва всичко по темата "Гуардиола в Байерн" .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 апр 2015 10:59

Трагичен мач :shock: Отзад пестил :lol: Напред - неориентирани бяха всички - Мюлер, Лева и особено Гьотце ... Тиаго беше добре, от малкото знаещи къде са. Роде се включи много хубаво 8-) Като цяло слаб мач, Пепе нещо се посира в ШЛ, може и да го хване липсата лятото ... Реванша е много на малко за нас - споко 8-) Каземиро и Данило май им изгоряха, ще боксуват на "Алианц Арена" :lol: Даже си мисля, че ще отнесат нещо внушително - 4 + ще е :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 16 апр 2015 11:19

boabbb написа:Трагичен мач :shock: Отзад пестил :lol: Напред - неориентирани бяха всички - Мюлер, Лева и особено Гьотце ... Тиаго беше добре, от малкото знаещи къде са. Роде се включи много хубаво 8-) Като цяло слаб мач, Пепе нещо се посира в ШЛ, може и да го хване липсата лятото ... Реванша е много на малко за нас - споко 8-) Каземиро и Данило май им изгоряха, ще боксуват на "Алианц Арена" :lol: Даже си мисля, че ще отнесат нещо внушително - 4 + ще е :lol: :lol:

И какво точно напарви Алкантара цял мач ... като изключим правилния рикушет в крака му при гола . Каземиро мисля че ще игра в реванша . Изгоряха двата им бека , но пък Байерн няма здрави крила които да се възползват от това .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”