|ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: |ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен
Не е имало никакъв червен картон за Нойер, щото имаше фаул срещу безумния Алонсо, отделно Нойер чукна топката, която се отклони към тъч линията. Иначе съм съгласен с повечето мнения, то каквото и да се каже ще е малко- абсолютно безумие и теоретични шансове за реванша.
Определено имаше фаул на Джаксън срещу Алонсо преди дузпата...поне в спортала ясно се вижда, че го съсича без да играе с топката...

Но това не оправдава глупостите, дето сте сътворили...аз като видях 3 те гола не можах да повярвам
Но това не оправдава глупостите, дето сте сътворили...аз като видях 3 те гола не можах да повярвам
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
niki87 написа:Не е имало никакъв червен картон за Нойер, щото имаше фаул срещу безумния Алонсо, отделно Нойер чукна топката, която се отклони към тъч линията. Иначе съм съгласен с повечето мнения, то каквото и да се каже ще е малко- абсолютно безумие и теоретични шансове за реванша.
Не мисля, че са само теоретични...
Байерн може да бие с 2:0, просто трябва Рибери и Швайни да са на линия.
Гуардиола е треньор с достатъчно трофеи, за да отписваме отбора толкова лесно.
Последна промяна от HoUs4oOL на 16 апр 2015 00:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
nasko75 написа:Der Führer написа:nasko75 написа:яко бутане на гостите от съдията...при дузпата задължителен червен картон и сега трябваше да е 2:0, без този вратар сега и в реванша..но както се знае, злото е непобедимо
Остави го "злото" ... нещо за Черноморец кажи .
Е, какво да ти кажа, ти нали знаеш всичко! Защо ме питаш мене? Аз трябва да те питам тебе..А злото защо трябва да го оставям? Ти нали и ти се бориш - срещу Събев...човека има здравословни проблеми в семейството, можеш да почерпиш
Аз какво съм го знаел съм го казал ... ама тогава бях хейтър и не знам още какво . Пък после 90 % от нещата се случиха
Ако има нещо "зло" в Байерн , това са една тумба латиноси които разбиват отбора . И един плещивец набеден за треньорски гений . За негов късмет и реди и сега се радва на завиден съдийски комфорт .
Колкото до Събев - човек не може да си избяга от кармата . Каквото и да му се случва , заслужил си го е.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
brendiboy написа:Neron написа:Защитата ни е стабилна нали? Толкова смешен Байерн не съм гледал никога ама никога! 45 минути абсолютно нищо и напълно безсилни. Порто направиха голяма грешка, че пуснаха вратар през второто полувреме.
Започна ли да ви се избистря онова, което ви казах за ШЛ с плешивата начело?
Очаквам сега как ще чета, че всичко е мед и от Гуардиола по-хубаво няма.
Да чакаме Клопо да замени тоз невежа?
Чак толкова хубави неща наведнъж не вярвам да се случат .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
anker1878 написа:Порто прави отличен турнир още от самото начало и само който не ги е следил може да бъде "шокиран" от резултата. Байерн , както и през миналата година , по това време бягат за здраве в Бундеслигата и това според мен ги вади от ритъм за ШЛ. В предвид на благосклонният арбитър , каските може да са доволни от резултата , защото можеше да е много по-зле.
[offtopic]мача ми излезе на ПП-КР[/offtopic]
Те и при требъла по това време се разхождаха в Бундеслигата ... ама тогава имаха Треньор
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Стига с тая слаба конкуренция в Бундеслигата, срещу Шалке, Леверкзен, Гладбах и Волфсбург Байерн има само 1 победа, конкуренцията не е проблем...
Байерн без Робен и Рибери е различен отбор, с Тиаго току що завърнал се от контузия и Гьтоце, който е на моменти е трудно.
На Алианц Арена ще се види дали отбора има място на 1/2 финали или не, ако Байерн не може да бие Порто с 2:0, няма какво да се ядосваме.
Порто ще вкара поне един гол в Мюнхен .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
nasko75 написа:hajitsu написа:Явно иберийските отбори са хванали цаката на чичо ви Пеп - миналия сезон Реал Мадрид, сега Порто.
тва от миналата година на Реал Мръсник "цака" ли му казваш??? доообреее...ще знам вече
Тц ... беше си унижение . Трябваше да пристигне Гуардиола , за да се случи
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Neron написа:Стига с тези контузии. За тях са виновни физиотерапевтите на Пенка. Никога откакто гледам Байерн не сме имали толкова контузени колкото последните 2 години. Алонсо и Гьотце май също са контузени. Каква е тая подготовка акъла ми не го побира. Няма друг отбор, който да се доближава до контузиите ни. Всичко в Байерн е сбъркано и става все по-зле.
Все едно преди да дойде Пеп на Робен не му викаха ''стъкления'', а Швайни не беше с ужасни проблеми с колената.
Тиаго и Мартинез се контузиха за по 6-7 месеца, не е като да се контузват периодично през 2-3 мача...
На Тиаго му е 4 контузия на това коляно ... от тях 3 под ръководството на Гуардиола .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
Serafim написа:Neron написа:Стига с тези контузии. За тях са виновни физиотерапевтите на Пенка. Никога откакто гледам Байерн не сме имали толкова контузени колкото последните 2 години. Алонсо и Гьотце май също са контузени. Каква е тая подготовка акъла ми не го побира. Няма друг отбор, който да се доближава до контузиите ни. Всичко в Байерн е сбъркано и става все по-зле.
Ситуацията е много сходна с тази при последния сезон на ван Гаал, само че сега Пеп всички в Байерн му се кълнат във вярно, дори Замер не се обажда. Тогава имахме 7-8 контузени в един момент и се налагаше Отъл и Пранич да са плеймейкърите...
Разликата е, че ван Гаал тогава изтърва титлата и почти да играем в ЛЕ, докато сега Пеп ще вземе още една титла.
Ван Гаал беше бойкотиран от тарторите начело с Рибери , Тони и Ван Бомел , които не можаха да преглътнт , че треньора не зачита "звездният" им статут . Рибери дори беше готов да забегне в Реал , ако не уволнят Ван Гаал .
Разликата е че тогава Ван Гаал пусна 17 годишния Алаба титуляр срещу Фиорентина , а Гуардиола няма топки да заложи на млади играчи .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...