Пичове, прав е Нерон. Гуардиола съсипа един печеливш и атрактивен стил на игра, типичен за немска машина като Байерн. Горните картинки, много ясно показват, колко неефективен и неподходящ стил е "тики-така" за немски отбор. В Испания може и да мине това, когато имаш играчи като Меси, Шави и Иниеста, но играчи като Швайнщайгер, Кроос и Мартинез да ги съсипеш по този начин, заради собственият си инат и разбирания е доста грешно.
Минлата година Байерн, мачкаше със скорост, преса, светкачини атаки по фланговете, прецизни удари от средна и дълга дистанция и убийствена ефективност при разиграването на топката. Сега се гледа едно тъпо и скучно разиграване в триъгълници, ромбове, правоъгълници, без всякаква идея как да се стигне до голова ситуация.
Мадрид снощи игра така, както го правеше миналия сезон Байерн с/у Барса. Ако Бейл и Роналдо бяха заедно на терена и в форма, щяхте да си тръгнете с 2-3 гола от Бернабеу.
ШЛ 1/2 финал: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ШЛ 1/2 финал: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Neron
- Контакти:
Аз съм за Тухел.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Аз съм за Тухел.
Тухел няма опит в Европа и няма да се справи според мен?
Но ако Байерн отстрани Реал което е на пълно възможно,Пеп ще е треньор и догодина без значение какво ще се случи евентуален финал.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Neron написа:Аз съм за Тухел.
Тухел няма опит в Европа и няма да се справи според мен?
Но ако Байерн отстрани Реал което е на пълно възможно,Пеп ще е треньор и догодина без значение какво ще се случи евентуален финал.
Ами виждаме човека с големия опит в Европа колко успешно се представя с Байерн в ШЛ. Тази година 1 победа 2 равни и 1 загуба.
Според мен оставането на Гуардиола не трябва да зависи само от резултати, а и от представяне като цяло. Ние харесваме Байерн преди всичко заради играта, а такава липсва. Дори да спечелим ШЛ аз няма да съм доволен ако Гуардиола остане.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Ами виждаме човека с големия опит в Европа колко успешно се представя с Байерн в ШЛ. Тази година 1 победа 2 равни и 1 загуба.
Според мен оставането на Гуардиола не трябва да зависи само от резултати, а и от представяне като цяло. Ние харесваме Байерн преди всичко заради играта, а такава липсва. Дори да спечелим ШЛ аз няма да съм доволен ако Гуардиола остане.
Според мен не може да се търси вина само в Пеп.
Ти сещаш ли се този сезон освен Арсенал и донякъде Сити някой отбор в ШЛ да се е надигравал с Байерн?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Neron написа:Ами виждаме човека с големия опит в Европа колко успешно се представя с Байерн в ШЛ. Тази година 1 победа 2 равни и 1 загуба.
Според мен не може да се търси вина само в Пеп.
Ти сещаш ли се този сезон освен Арсенал и донякъде Сити някой отбор в ШЛ да се е надигравал с Байерн?
Ама футбола преди всичко е игра на голове. Не се заблуждавай с това владеене на топката, че сме ги надиграли. Хората са умни и нямат никаква изгода да търчат подир нашите пасове на 20 метра пред Нойер. В случая мислиш като Гуардиола. Контролирахме мача и това автоматично означава, че сме ги надиграли, но не е така. Нямахме 2 смислени положения, а според мен положенията са атестат за надиграване веднага след головете.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Пичове, Пеп ще остане, дори и да отпаднем от Реал, и да загубим купата. Така, както Хайнкес обра калъвките. В дългосрочен план Гуардиола не е удачен избор, защото този стил е лесно разгдаем.
Тухел пък не се е доказал с Майц, като цяло. Тва, че цъка в зона ЛЕ, не значи нищо, още повече, че може да води Байерн.
За снощи - много слаби Рибери и Алаба... И защо, по дяволите Кроос играше до Лам, а Швайни беше зад Манджо? Ясно, че те така или иначе си сменят позициите, ама Кроос беше нагърбен така да пази Модрич...
Тухел пък не се е доказал с Майц, като цяло. Тва, че цъка в зона ЛЕ, не значи нищо, още повече, че може да води Байерн.
За снощи - много слаби Рибери и Алаба... И защо, по дяволите Кроос играше до Лам, а Швайни беше зад Манджо? Ясно, че те така или иначе си сменят позициите, ама Кроос беше нагърбен така да пази Модрич...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вие май искате да си назначите немският Мойс 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз този Байерн отказвам да го гледам. Пеп да се връща в Барса да си тики-така. Искам да гледам мачкане,скорост и бомбардировка от близо и далеч. В такъв Байерн съм се влюбил и такъв искам да го виждам винаги. Тея испански изгъзици да си ги цъкат в Примерата. Снощи се опитах, но изтраях точно 10мин. разкарване на топката.
MASTER_COOL написа:Вие май искате да си назначите немският Мойс
Пич, знаеш ли че Клопо е бил треньор на Майнц 05? Цели 7 години ги е водил, не точно колкото Мойс, но е доста все пак. После прави от нищо нещо. Ами ако Тухел е новият Клоп?
***********************************************************************************************
Аз също мисля, че Пеп няма да го пипнат. Все пак Байерн още е в играта. Просто си намали шансовете.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]