ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Атлетико Мадрид

Мнениеот sapio0o » 03 май 2016 23:44

Hohohoho написа:Явно новогерманския съдия беше фен на Дортмунд. Няма как да се обяснят по друг начин тези отсъждания.

Освен дузпата, която и без това не доведе до гол къде видя да сбърка? Нямаше засада при голът на Гризман.

Иначе честито на Атлетико, но мен лично ме разочароваха с играта си днес. Могат много повече, а не го показаха. За Байерн на Пепо съм писал много. Пожелавам успех на феновете на отбора с Анчелоти догодина. Реал загуби три 1/2 финала преди Карло да ни изведе до Десетата. Сега може да се случи същото с вас.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 03 май 2016 23:46

Айде Пепито пак нищо не направи

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 май 2016 23:46

По-добрия Отбор , с по-добрия Треньор заслужено продължава напред . А почти всички от по-класните играчи ще гледат за пореден път финала по ТВ-то . Честито на Атлетико и феновете им ... и на феновете на испанския футбол като цяло .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 май 2016 23:47

Честито на феновете на Атлетико. С Анчелоти повече.
Фюрера сигурно е доволен от съдийството :mrgreen:

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 03 май 2016 23:49

sapio0o написа:
Hohohoho написа:Явно новогерманския съдия беше фен на Дортмунд. Няма как да се обяснят по друг начин тези отсъждания.

Освен дузпата, която и без това не доведе до гол къде видя да сбърка? Нямаше засада при голът на Гризман.

Иначе честито на Атлетико, но мен лично ме разочароваха с играта си днес. Могат много повече, а не го показаха. За Байерн на Пепо съм писал много. Пожелавам успех на феновете на отбора с Анчелоти догодина. Реал загуби три 1/2 финала преди Карло да ни изведе до Десетата. Сега може да се случи същото с вас.

Аз останах с впечатлението, че не свири и няколко малки фала в полза на Байерн из центъра. Като цяло тоя съдия прилегна на Атлетико, пускаше бая по-груба игра.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 май 2016 23:51

Serafim написа:ь
Атлетико са избрали да играят така, това е. Мисля на всички е ясно, че това е тавана на Атлетико. По-нагоре, с такава игра, трудно.

То, по-нагоре няма. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 май 2016 23:51

Чакър е номер едно, ама днеска беше слабичък.Някои неща не ги видя, някои явно грешно ги прецени, ама то лесно от телевизор да коментираме така.А мнението ми за останалите в бригадата е същата и все пак мисля, че ще е най-подходящият за финала :)
За мача може утре да драсна някой редец
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 май 2016 23:52

Red_Neck написа:
Дидо написа:
Red_Neck написа:Мартинес е идиот .... предполагам Пеп е виновен ;)

Що да е идиот,извърши нарушение извън наказателното поле

За чий легна на шпагат, при положение, че 2-ма защитници посрещаха нападателя?

Шпагата си беше съвсем навреме ... за чий след това си вдигна крака нагоре . А контакта си беше в наказателното поле . Идиот е този , който без никаква причина , пуска един от най-добрите дефанзивни халфове като централен защитник .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 май 2016 23:55

Serafim написа:Слаб мач. Трудно е срещу 11 в защита. Не е толкова виновен Пеп или Мюлер, че изтърва дузпата, или пък Лева, че нямаше ден. Имаше положения, ама не винаги става.

Атлетико са избрали да играят така, това е. Мисля на всички е ясно, че това е тавана на Атлетико. По-нагоре, с такава игра, трудно. Разчита се на гол и после защита. Всеки отбор срещу тях, който има ден и си вкара положенията, ще ги отнесе, но уви.

Честито, все пак. Пожелавам им да вземат ШЛ.

Е да ама в случая първо получиха гол , после вкараха . не е само защитата .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 май 2016 23:56

Честито на феновете на Атлетико и успех на финала!
Мисля че основната грешка бе, че твърде много бяхме изнесли играта напред, единият централен защитник (в повечето случаи Хави) рядко стоеше на поста си, често се включваше в атаките и на практика се отваряха отзад огромни пространства, които линията на засадата трудно можеше да опази. При положение че противникът разполага с качествени за контраатака играчи, това бе неоправдан риск. Трябваше второто полувреме да бъде изиграно предпазливо и търпеливо и този гол на никаква цена да не бъде допускан. Иначе към стартовия състав, смените (липсата на такива) и изявите на самите играчи нямам забележки.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Байерн”