ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона
Айде вкарате 2-3 гола, че съм го играл обръщалка
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Neron написа:Аз ако съм ще си напиша оставката още на почивката. Или поне всеки, който се мисли за мъж би го направил.
Чудно ми е ако и човекът на който е снимката в подписа ти си беше дал оставката след първия си сезон в Байерн дали пак щеше да си доволен
- Der Führer
- Контакти:
tevez написа:Скандална защита на немците. Смях!
Ама и както каза Сокачев "тримата тенори" нямат спирка.
Защитата играе така , както я е подредил треньора ... като добавим и един муден и бавен дефанзивен халф пред нея , картинката е пълна . Втория гол на Барса е съвсем точна илюстрация на това . Дефанзивния халф го нямаше в зоната си , централния защитник тръгна да компенсира отсъствието ... и беше надскочен за високата топка от Меси !!!
Пак се сещам за интервюто на Гуардиола , че са важни владеенето на топката и контрола на мача с поредица от подавания ... Надявам се все пак да е грамотен и да може да брои ... защото точно при втория гол се вижда колко несъстоятелна е философията му . Атаката започна от вратаря и след точно 4 подавания Неймар вкара гол . А това дори не беше контраатака .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Кво нещо е футбола- Байерн спокойно можеше да вкара 5-6 гола, а вместо това- 1:2. И нямам как да е друго яче със защита, която е изнесена почти до центъра, и то срещу такива футболисти...
- Neron
- Контакти:
QWERQWER написа:Neron написа:Аз ако съм ще си напиша оставката още на почивката. Или поне всеки, който се мисли за мъж би го направил.
Чудно ми е ако и човекът на който е снимката в подписа ти си беше дал оставката след първия си сезон в Байерн дали пак щеше да си доволен
При Хайнкес се виждаше, че има прогрес и отбора повишава формата си, а финала беше нещастно загубен и късмета покри Челси отвсякъде. Аз прогрес при Гуардиола не виждам, а точно обратното. Всички статистики ще са доста по-зле от миналия сезон.
Не виждам една дори миниатюрна причина да остане още 1 година. Няма нищо за което да се хване човек.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
sunscres92 написа:Кой ще вземете на мястото на Гуардиола? За мен в този отбор има регрес от миналият сезон, защитата ви е потресаваща, не е проблемът в Рибери и РОбен.
Примерно Клоп ... с него поне няма да ставаме за смях с такива "гениални тактически постройки" . Иначе си прав , липсата на Рибери и Робен само създава алиби на Гуардиола . И с тях положението нямаше да е по-различно .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
niki87 написа:Кво нещо е футбола- Байерн спокойно можеше да вкара 5-6 гола, а вместо това- 1:2. И нямам как да е друго яче със защита, която е изнесена почти до центъра, и то срещу такива футболисти...
Играем на дребно и при толкова много пасове се редуват кой от кой по спорен от предишния. Погледни при първия гол какво съпровождане направи наш играч на противника и дори не се опита дори да го разбалансира, а просто си потичваше покрай него.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
QWERQWER написа:Neron написа:Аз ако съм ще си напиша оставката още на почивката. Или поне всеки, който се мисли за мъж би го направил.
Човека в първия си сезон стигна до финал в ШЛ ... без да е получил отбор спечелил требъл в наследство .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Neron
- Контакти:
Der Führer написа:sunscres92 написа:Кой ще вземете на мястото на Гуардиола? За мен в този отбор има регрес от миналият сезон, защитата ви е потресаваща, не е проблемът в Рибери и РОбен.
Примерно Клоп ... с него поне няма да ставаме за смях с такива "гениални тактически постройки" . Иначе си прав , липсата на Рибери и Робен само създава алиби на Гуардиола . И с тях положението нямаше да е по-различно .
Създават му алиби дебилите, които не искат да признаят простотиите на Пена. Алибито миналата година срещу Реал сигурно беше атмосферното налягане, но може и тогава Робери да е причината.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Чеп няма да си отиде. Имам такова предчувствие. Ще го извинят с контузиите. Най-тъжното е, че има още какво да унищожава. Предполагам, че ще почне да земеня играчи с куци испанци и южноамериканци. И след като си провали другия сезон вече ще си ходи, но наследниците му ще имат много трудна задача.