Байерн М-Олимпик Лион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн М-Олимпик Лион
Твърда единица 3-1.
- Neron
- Контакти:
3:0 за Баварската машина и безпроблемно класиране на финала.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
ЕМИЛ написа:Твърда единица 3-1.
+1 (Ако Лорис има ден трудно ще паднат головете, но все пак очаквам заслужена победа на Байерн)

- Boksiorcheto
Вие тук не сте добре половината
Фенове на Юнайтед се молят на Алах Байерн да загуби,но само това им остана
. От друга страна има и фенове на Лион,които вярват че ще ни бият на Алианц Арена. Не казвам,че са слаб отбор. Напротив,много ги уважавам и мисля,че имат сили да ни отстранят,но прогнозата ми е 2-0 или 3-1.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Boksiorcheto написа:Вие тук не сте добре половинатаФенове на Юнайтед се молят на Алах Байерн да загуби,но само това им остана
. От друга страна има и фенове на Лион,които вярват че ще ни бият на Алианц Арена. Не казвам,че са слаб отбор. Напротив,много ги уважавам и мисля,че имат сили да ни отстранят,но прогнозата ми е 2-0 или 3-1.
И на мен са ми смешни сфеновете на абонатите ни от Манчестер,които найстина се молят Богу-горещо да отпаднем
-
Blue_Girl
- Контакти:
2:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Пичове ще си говорим след мача..И феновете на Реал обесняваха ,че са с класи над нас и че имат велики играчи като Роналдо и Кака.В смисъл вие не сте Реал и няма да ни хм...подцените,но все пак втория мач е на Жерлан,където дори съвършената Барселона се измъкна едвам ,едвам!
- Boksiorcheto
Rodn1 написа:Пичове ще си говорим след мача..И феновете на Реал обесняваха ,че са с класи над нас и че имат велики играчи като Роналдо и Кака.В смисъл вие не сте Реал и няма да ни хм...подцените,но все пак втория мач е на Жерлан,където дори съвършената Барселона се измъкна едвам ,едвам!
Нее,нее... не съм твърдял,че ще ви отстраним с лекота. Лион са силен отбор в момента и на мен лично са ми симпатични
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Boksiorcheto написа:Rodn1 написа:Пичове ще си говорим след мача..И феновете на Реал обесняваха ,че са с класи над нас и че имат велики играчи като Роналдо и Кака.В смисъл вие не сте Реал и няма да ни хм...подцените,но все пак втория мач е на Жерлан,където дори съвършената Барселона се измъкна едвам ,едвам!
Нее,нее... не съм твърдял,че ще ви отстраним с лекота. Лион са силен отбор в момента и на мен лично са ми симпатични. На Жерлан ще видим зор. И ако обичаш не ни сравнявай с осминаРЕАЛКИТЕ
Просто не са ни от класата
. Те са ни абонати,манчестер също,барса също.. абе май само Милан си ни лупкат повече... и може би ливърпул(не съм сигурен)
Можеш да прибавиш и Интер в списъка на абонатите
- Gonzo0009
- Контакти:
Няма да се изхвърлям.Надявам се на добър резултат на германците за реванша 
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore