eписах че ще бием трудно заради тежкия мач оная вечер, но не се съмнявам за победата
те Лион не могат да ни отстранят повече се притеснявам за финала и стискам палци на Интер
Байер Л-Байерн М
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ss_killer
- Контакти:
Re: Байер Л-Байерн М
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- Saint Etienne
- Контакти:
- Roger_Federer
- Контакти:
Не съм привърженик на немското първенство,но тук мога да прогнозирам победа за баварците,много по-добри са.2:1 за Байерн Мюнхен.
Победа за Байерн М 
Бой по асперините!!!1
ss_killer написа:Ники споко Байер М ще бият с 1-0 измъчено предвид тежкия мач с Юнайтед, но сладко напук на критиците.
Този сезон е сезона на БАйер.
пс Ники да ти кажа един куриоз от как си счупих чашата на Байер преди няколко месеца отбора тръгна добре явно е на къдем
Аз не съм чувал за отбор Байер (М),явно си много зле с футбола.Ориентирай се към баскетбол или волейбол
delije_sever написа:Най-сигурната единица в тиража, Байерн Мюнхен е най-слабият отбор играл някога на полуфинал в престижен турнир като КЕШ и ще е престъпление срещу футболът,ако вкара гол на Леверкузен![]()
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен!Лион и Барса ще са на финал.
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
delije_sever написа:Най-сигурната единица в тиража, Байерн Мюнхен е най-слабият отбор играл някога на полуфинал в престижен турнир като КЕШ и ще е престъпление срещу футболът,ако вкара гол на Леверкузен![]()
![]()
![]()
ей прасчооооо тва да не ти е кочинката та да е най слабия отбор в света.и турнир кеш няма бе рапоооооон заухав. престъпление ще е ако кочината е в тройката тая година!GRANDE BAYERN!!!!!
IRON FOREVER!!!
Ей, гледкай си "счупения локомотив" и не коментирай футбол, който не разбираш!
А Никито е много агресивен, ама и него го видяхме - съдийски отбор е всеки друг, но не и Байерн! Сляпа вярност, но не разбира, че по този начин не правят услуга на "баварците", а напротив - закопават ги!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"