ШАЛКЕ - БАЙЕРН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ШАЛКЕ - БАЙЕРН

Мнениеот MuFc1878 » 03 апр 2010 11:50

2:0 за домакина. Малко и те да се радват на Сребърната салатиера.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 11:51

soilwork написа:
Boksiorcheto написа:
soilwork написа:Най-популярния отбор в Германия(Шалке) срещу най-омразния(Байерн).Магат срещу Ван Гаал! Директен сблъсък за титлата. Прогнозирам люто дерби и победа за "кралско-сините" и разбира 5 точки аванс след края на мача

Съжалявам,но най популярният отбор в Германия е Байерн. Друг е въпросът,че мразиш Байерн и говориш така от злоба и комплекси.... не мога само да разбера на какво се дължи това.

Не ги мразя :lol: живял съм 4 години в Кьолн и мога да ти кажа че всеки трети автомобил който съм виждал е със стикер на Шалке.Байерн са мразени в Германия,заради своя успех-всеки който не е за тях,ги мрази.Това започва в началото на 70те години, когато Байерн има едва две титли на страната. Тогава започва голямото съперничество между отбора и Борусия Мюнхенгладбах. Неутралните фенове минават на страната на Борусия и той става втория по популярност тим в страната. Байерн са освирквани при гостуванията си, въпреки че за тях играят голяма част от звездите на Германия като Франц Бекенбауер, Герд Мюлер и Паул Брайтнер. Има много сблъсъци на играчи с фенове, като се смята, че вратарят Сеп Майер е повалил фен на Хановер след един мач. Те са обвинявани в голям късмет. Техният късмет е много силен в евротурнирите. Ако бяха загубили финалите през 1974, 75 и 76 никой не би казал нищо. В първата среща Атлетик Билбао надиграва немците, но те стигат до гол в последната минута и стигат до преиграване, което печелят. На следващата година Лийдс тотално надиграва отбора и вкарва гол чрез Питър Лоримър, който е отменен, а Байерн печелят 2-0. В последната година Сент Етиен удря две греди, а Байерн бие с 1-0.

Аз знам,че сме най-мразения отбор в Германия,но какво ни пука ;). Важното е,че сме най-големия и титулуван отбор в страната. Колкото до Къолн,може и така да е,но това че в един град е така,незначи че Шалке са най-популярни. Колкото до късмета,той помага на силните,а виждаш че всичко се обръща (99 Байерн - Манчестер :( :( )
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 11:51

MuFc1878 написа:2:0 за домакина. Малко и те да се радват на Сребърната салатиера.

1-2 за Байерн и после 1-2 на Олд Трафорд :lol: :lol: :lol:. Ти не трябва ли да си заинтересуван от дербито с Челси ;). :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 апр 2010 11:54

Boksiorcheto написа:
MuFc1878 написа:2:0 за домакина. Малко и те да се радват на Сребърната салатиера.

1-2 за Байерн и после 1-2 на Олд Трафорд :lol: :lol: :lol:. Ти не трябва ли да си заинтересуван от дербито с Челси ;). :mrgreen:

Редактирах си поста,да не ти счупя хатъра ;) Не знам защо всички фенове на Байерн се засягате толкоз много?

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 11:59

soilwork написа:
Boksiorcheto написа:

Редактирах си поста,да не ти счупя хатъра ;) Не знам защо всички фенове на Байерн се засягате толкоз много?

Ако нямаше да ми баннат,щях да ти кажа през къде ми минава,но мисля че ти ще се сетиш сам :). Реванша ви с Ливърпул ще ви е ад. Аз не се засягам,така си пиша попринцип ;).

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 апр 2010 12:27

Успех на Шалке! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 03 апр 2010 12:46

И аз съм за Шалке.От много години не са ставали шампиони на страната си и мисля че сега е момента да го направят.Преди 2 години ако не се лъжа пак водеха в класирането няколко кръга преди края на шампионата сдадоха титлата на Щутгарт.
RED OR DEAD

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 апр 2010 12:53

Тук с двете ръце съм за Шалке . Ако не се лъжа този отбор не е ставал шампион на страната . Имат голям компллекс от това ,че не са печелили титлата и феновете на Борусия Дортмунд често се гаврят с това ..... ем дано тази година да им е на берекет :P
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
metselder
Контакти:

Мнениеот metselder » 03 апр 2010 13:19

soilwork моля ти се ... удари си един шамар ако обичаш.. байерн били мразени ... живял не живял, байерн е 3тия в света отбор с най-многи фен-клубове като пред тях са само бенфика и другите не се сещам в момента

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 апр 2010 13:45

Победа за Кралскосините :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Байерн”