Ще сподели ли БАЙЕРН съдбата на Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще сподели ли БАЙЕРН съдбата на Ливърпул
Дано!!!Байерн-ВЪН!!!
de_souza написа:аз съм за... и след последните мачове от групите да гледаме в ЛЕ и Интер, че ако и Реал се издънят срещу Марсилия ще стане по интересно от Шампионската лига
Ех тоз Интер бе,все ви е в устата,но на пук на всички които го мразят,ще продължи на 1/8 финалите

- Boksior4eto
- Контакти:
niki87 написа:И аз обичам Байерн,но трябва да се гледа реално!Байерн 95% отпада от ШЛ!Просто отбора в момента е крайно несъстоятелен.
В отбора трябва да има кардинални промени,за да стане този отбор отново онова страшилище,от което всички треперят!
И това ще стане,рано или късно,но ще станеЗащото това е орисията на Байерн-да побеждава,да печели трофеи...ДА БЪДЕ ВЕЛИК
![]()
![]()
А БАЙЕРН Е ВЕЛИК
Байерн винаги е бил страшилище. Дори и сега отборите треперят като излезнат на Алианц арена... поне ще се пробваме в Лига европа да направим нещо.
FC Bayern Stern Des Sudens du wirst niemals untergehen! Weil guten wie und shclechte zeiten zu ein ander stehen!

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
- Щефан__ Ефенберг
ще направим всичко и трябва да се класираме победа днес и на делеалпи още една и сме се класирали 

Чао чао Байерн!
Boksior4eto написа:niki87 написа:И аз обичам Байерн,но трябва да се гледа реално!Байерн 95% отпада от ШЛ!Просто отбора в момента е крайно несъстоятелен.
В отбора трябва да има кардинални промени,за да стане този отбор отново онова страшилище,от което всички треперят!
И това ще стане,рано или късно,но ще станеЗащото това е орисията на Байерн-да побеждава,да печели трофеи...ДА БЪДЕ ВЕЛИК
![]()
![]()
А БАЙЕРН Е ВЕЛИК
Байерн винаги е бил страшилище. Дори и сега отборите треперят като излезнат на Алианц арена... поне ще се пробваме в Лига европа да направим нещо.
FC Bayern Stern Des Sudens du wirst niemals untergehen! Weil guten wie und shclechte zeiten zu ein ander stehen!
Момче, хубаво че си фен на Байерн-аз също. Но явно немският ти не е много добър,а като вида някой да е объркал химна ни, се чувствам задължен да го поправя! тааа....:
"FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen. " --- така е граматически правилно

Задължително.
- Boksior4eto
- Контакти:
Cohen4o написа:Boksior4eto написа:niki87 написа:И аз обичам Байерн,но трябва да се гледа реално!Байерн 95% отпада от ШЛ!Просто отбора в момента е крайно несъстоятелен.
![]()
![]()
А БАЙЕРН Е ВЕЛИК
Момче, хубаво че си фен на Байерн-аз също. Но явно немският ти не е много добър,а като вида някой да е объркал химна ни, се чувствам задължен да го поправя! тааа....:
"FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen. " --- така е граматически правилно
уча го от 2 месеца,съжалявам

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
Нема начин просто да не отпадне дори Юве да не вземе нищо от Франци, което не го вярвам мноо - моята прогноза е X2, то в следващия мач Байерн трябва да победят Юве като гост
- Lord of memory
- Контакти:
durex написа:de_souza написа:аз съм за... и след последните мачове от групите да гледаме в ЛЕ и Интер, че ако и Реал се издънят срещу Марсилия ще стане по интересно от Шампионската лига
Ех тоз Интер бе,все ви е в устата,но на пук на всички които го мразят,ще продължи на 1/8 финалите![]()
![]()
И там...

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.