До кога ще търпят Ван Гаал ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: До кога ще търпят Ван Гаал ???

Мнениеот Neron » 17 ное 2009 14:01

Много добре си бяхме с Хитцвелт и Юрген Клинсман.Защо им трябваше да сменят Клинсман след шампионски сезон и добра игра.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 17 ное 2009 14:10

Neron написа:Много добре си бяхме с Хитцвелт и Юрген Клинсман.Защо им трябваше да сменят Клинсман след шампионски сезон и добра игра.

Не се сещамм кое ни беше доброто при Клинси :) А за Хитцвелт е ясно-Генерала е най-големия :!: :!: :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 ное 2009 14:43

Когато пое Байерн си мислех,че ще успее да вдигне този отбор на крака и ще го направи отново страшилище за другите отбори,но нещата не се получават.Но аз не мисля,че той е виновен,не е в него причината,а у играчите :) Трябва да му се гласува доверие

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER » 17 ное 2009 15:18

добре бе как пък никой не обели и дума за ръководството!според мене те са най-големите виновници и най-вече хионес който прекалено много се довери на ван гал относно селекцията!такива анонимници като брафхайд пранич направо нямам думи за тях.те и за б група не стават.като сложиме и привлечените преди това тимошчук(пълно дърво) и гомес(недоразвит талант и няма кой да го чака да се развива) слабата форма на швайни и рендето ван бомел и непрестанните контузии на стъклата робен и рибери и картинката е ясна демек пълна трагедия.дадоха се 70 милиона за провалени трансфери.какво да направи трениора с тия смешковци незнам!просто ми е мъка и само яка чистка и нови точни попълнения сега зимата му е майката иначе на зле отива машината!
team_opt.jpg
(105.33 KиБ) Свален 489 пъти
ЛОКО,СЕКС И АЛКОХОЛ!!!

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 17 ное 2009 16:41

Абсолютно съм съгласен,че трябва да се отървем от некадърници като Пранич,Брафхайд,Лел,Отъл и тем подобни други смешници!Трябва ни и стабилен вратар,след Титана сме за смях с нашите вратари,на които от където я ритнеш-влиза.Аз съм сигурен,че ако оставят ЛВГ да работи резултатите ще дойдат със сигурност!!!

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 18 ное 2009 14:31

не мисля,че ван гаал е лош тренъор. според мен подходът му към играчите е НЕправилен. не е хубаво да се кара с звездите на отбора. мисля,че трябва и да се продадат някой играчи,както казахте и вие :). също трябва и нападатели да се продадат. поне 2-ма!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

blueknight
Контакти:

Мнениеот blueknight » 24 ное 2009 02:04

Ван Гаал може да е голям треньор но той не е за Байерн на нас ни трябва някой който първо да си върши работат с любов към Байерн и второ той трябва да е железен като говори да го гледат в очите с други думи някой с голям авторитет не бих се наел да казвам имена но определено трябва да е човек който осъзнава че работи в един от най-великите клубове в света.

Върни се в “Байерн”