ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Арсенал Лондон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ групова фаза: БАЙЕРН МЮНХЕН - Арсенал Лондон
+2,5 гола и имам чувството, че ..... ще са в едната врата 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
MCMXIII написа:Аз лично искам, Бавария да играе, сякаш се нуждае от победа с 2:0 минимум! Какво ще реши Пеп и какво ще се получи, че видим в сряда. Понеже е ШЛ, прогнозирам 1Х2

Бой трябва. За да може Италия да има 4 отбора в ШЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- dreben23
- Контакти:
Надценявате малко Байерн ми се струва. А от техните играчи само трима бих взел в Арсенал примерно- Дъглас Коща, Левандовски и Нойер. Другите са по-слаби от нашите.
Контузиите може да ни бъдат в тежест, но при всички положения няма да им е лесно. И защитата изглежда далеч по-добре сега. Санчес ще им набуха поне две голчета, той е машина, стига да му се играе де, че много пъти е несериозен... Жорето е с най-добрите показатели за нападател напоследък и той може да им набуха един. А Бате Йозко също е с по-добри показатели от преди по асистенции... Все пак късата резервна скамейка може да се окаже и проблем. Надявам се да има голове най-вече, че нулеви равенства в дербита не ме кефят, където ще да са! Но ако минем през Байерн за втори път, ставаме абсолютен фаворит за ШЛ. Минаването е трудната част, знаят по-възрастните, че в историята е имало някви такива измъчени случаи..

Арсенал е по-добрият отбор според мен, единствено индивидуалната класа на тези тримата по-горе, може би кара букмейкърите да сложат 1,40 за заблуда, но това е подигравка с футбола.

Арсенал е по-добрият отбор според мен, единствено индивидуалната класа на тези тримата по-горе, може би кара букмейкърите да сложат 1,40 за заблуда, но това е подигравка с футбола.

Последна промяна от dreben23 на 03 ное 2015 16:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
dreben23 написа:Надценявате малко Байерн ми се струва. А от техните играчи само трима бих взел в Арсенал примерно- Дъглас Коща, Левандовски и Нойер. Другите са по-слаби от нашите.)
Шокираш

Видал, Тиаго , Мюлер, Робен, Рибери, Боатенг, Алаба ! ПО - СЛАБИ от вашите

ВИЦА НА ДЕНЯ !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Дребен, посмях се от сърце

от вашите точно един може .... евентуално... да влезе титуляр в Байерн ..... ма той шваба..... да го ева

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- Der Führer
- Контакти:
Мач без никакво значение за Байерн , който и при загуба излиза от групата . Все пак се надявам заради публиката отбора да играе мотивирано . От друга страна Арсенал отчаяно се нуждаят от точки и по последни сведения вместо със самолет , ще пристигнат в Мюнхен с 2 автобуса и една влакова композиция
Аз лично не очаквам нещо по-различно като игра от предния мач .Пък и последните мачове на Арсенал в Мюнхен завършват с добър за тях резултат .

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
Red_Neck написа::mrgreen:
Дребен, посмях се от сърце
от вашите точно един може .... евентуално... да влезе титуляр в Байерн ..... ма той шваба..... да го ева
С много уговорки бих се съгласил с версията че Йозил може да попада от време на време в титулярния състав на Байерн . При условие че има много контузени . Но честно казано не виждам място за играч на Арсенал при тази 11-ка на Байерн .
Нойер - Лаам , Боатенг , Бадщуер , Алаба - Мартинес , Роде - Рибери ( Коста ) , Мюлер , Робен - Левандовски
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Арсенал имат трима наистина класни играчи и това са Чех, Йозил и Санчез !
Тези тримата в Байерн обаче, ще са твърди резерви.
Тези тримата в Байерн обаче, ще са твърди резерви.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Neron
- Контакти:
Всичко освен категорична победа (не разбирайте 10:0) за Байерн ще бъде провал за отбора. Арсенал имат толкова проблеми, че дори ние нямахме толкова миналата година.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- dreben23
- Контакти:
[offtopic]
[/offtopic] O, Рейн Аделаид резервичка. 

***САМО ЦСКА!***