ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Порто

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ШЛ 1/4 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Порто

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 апр 2015 16:31

След унижението от "Реал" преди една година насред Мюнхен няма да се учудя, ако историята в известна степен се повтори... ;) Отсъствието на няколко титуляри не е извинение. Бавно и методично каталунският некадърник е*а мамата на най-силния отбор в света. Гуардиола, когато и да освободиш "Байерн" от вредното си присъствие, все ще е късно!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 19 апр 2015 17:54

ПЕП-И ВЪН !!

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 19 апр 2015 17:55

Мисля че Байерн ще победят но не знам дали крайния резултата ще е в тяхна полза.Прогноза 2:1

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 апр 2015 17:59

Аз се надявам стартовия състав да е такъв: Нойер, Лам, Бадщубер, Боатенг, Бернат, Швайни, Роде, Мюлер, Алкантара, Рибери и Левандовски. Пусне ли такъв състав и да играят както по времето на Хайнкес нищо добро не чака Порто, но за съжаление преди всичко ще е владеенето на топката след това малоумните 600-700 паса следвани от балонните центрирания.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 19 апр 2015 18:02

Neron написа:Аз се надявам стартовия състав да е такъв: Нойер, Лам, Бадщубер, Боатенг, Бернат, Швайни, Роде, Мюлер, Алкантара, Рибери и Левандовски. Пусне ли такъв състав и да играят както по времето на Хайнкес нищо добро не чака Порто, но за съжаление преди всичко ще е владеенето на топката след това малоумните 600-700 паса следвани от балонните центрирания.

Рибери кога пък се възстанови, та да играе?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 19 апр 2015 18:25

Уж тренира. Надявам се да е готов поне за 50-60 минути. После да пуска Гьотце.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 19 апр 2015 18:31

Хубаво ще е Байерн да направи показно в Европа как се обръща такъв резултат, както много пъти са го правели. За съжаление обаче нямам особено високи очаквания. :( Порто имат по-добрите шансове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 19 апр 2015 18:41

3:1 в редовното време, 3:2 след продълженията.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 апр 2015 18:51

Ще ми се, Байерн да победи и да продължи. Дали ще го направи, ще видим във вторник. Адски ще е трудно, но този отбор го може.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 19 апр 2015 22:11

Neron написа:Аз се надявам стартовия състав да е такъв: Нойер, Лам, Бадщубер, Боатенг, Бернат, Швайни, Роде, Мюлер, Алкантара, Рибери и Левандовски. Пусне ли такъв състав и да играят както по времето на Хайнкес нищо добро не чака Порто, но за съжаление преди всичко ще е владеенето на топката след това малоумните 600-700 паса следвани от балонните центрирания.

Ще ти се ... Закъде без Алонсо :mrgreen: Освен това и Бернат е с контузия и ако не се възстанови Данте също ще е титуляр . Но дори и Бернат да е на линия , смята че Гуардиола ще им даде възможност да ни убедят , че все още не сме видели най-големите им издънки :mrgreen:
През настоящият сезон , Порто има само 2 загуби с 2 гола разлика - от Спортинг и от Бенфика . Но и двете като домакин . Останалите му две загуби са от Маритимо като гост с минимална разлика . На 99 % съм сигурен ( доколкото познавам треньорските качества на Гуардиола ) , че Порто ще вкара поне един гол на Алианц Арена . Просто такива са реалностите .
При издънка срещу Порто , ще има сътресения в клуба ... но понеже не очаквам "сърдитите старчета" от ръководството да си признаят , че са сбъркали с избора на треньор , смятам че е много възможно след края на сезона Замер също да напусне ... за да отвори място за поредния приятел на Гуардиола .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”