ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: ШЛ 1/8 финал реванш: БАЙЕРН - Арсенал

Мнениеот Себастиан Фетел » 09 мар 2014 10:47

2:1
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 мар 2014 11:41

Определено няма да е лесно. Последно време наливаме гипса срещу английски отбори в Мюнхен и това трябва да спре. Трябва Байерн да започне със силен домакински натиск и задължително да отбележи пръв, защото ако Арсенал вкара мача отива в неизвестното. Интересно кои ще са титуляри при положение, че никой не отсъства. Очаквам 2:0.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 09 мар 2014 18:38

Твърда победа за Байерн, който е класи над Арсенал. Баварците нямат спирка и това се вижда. Ако Арсенал сгреши и вкара... не знам какво ги чака, нещо от типа на 5-ца или 6-ца, определено не могат да се мерят с колоса от Мюнхен. Байерн е сигурен шампион с извънземна преднина в Бундеслигата, така че логиката сочи, че ще съсредоточи усилията си именно в ШЛ. Затова очакванията ми са за качествен футбол и поредната лекция на Байерн - 3:0.

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 09 мар 2014 19:57

Стига глупости,наливали сме гипса,миналата година арсенал беше подценен,нашите си излязоха за един равен.А за сити какво да говорим,та ние ги смазахме за 12мин. и резултата можеше да е погром още на полувремето.За разлика от миналата година,тази разполагаме с пълният си капацитет от играчи.Не знам колко мача сте гледали на арсенал,ама са много зле като гости,и точно те наливат гипса. Нас ни биха миналият сезон,ама играта им беше като на отбор от дъното на бундеслигата.Не се сещам кога за последно са правили силен мач като гост,на топ отбор.От Милан и барса са отнасяли четворки в предишните си участия в шл,в първенството цели единадесет гола от ливъра и сити тази година.Ако ние подходим сериозно към мача,не ги виждам как ще се отърват от погром.Та дори и да вкарат ранен гол,те и вълците бяха надъхани,ама не ги огря.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 мар 2014 22:57

Ако не си наясно 1 гол на Арсенал миналата година и отпадахме и тогава титла в ШЛ някой друг път та се наложи да вардим топката последните минути като писано яйце. Още един гол на Сити и ставахме втори в групата и шанса да играем с по-силен отбор от Арсенал щеше да е в пъти по-голям. Да не припомням срещу Челси финала в Мюнхен. Английските отбори са ни най-неудобни в Мюнхен и това си е факт.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 мар 2014 13:40

Сигурен съм,че футболистите ще излязат страшно мотивирани заради последния мач с Арсенал на Алианц Арена. :)
По-интересно обаче е какъв състав ще пусне Гуардиола?
На мен ми се ще нещо такова:
Нойер,Лаам,Данте,Боатенг,Алаба,ХАВИ,Швайни,Мюлер,Кроос,Рибери,Манджукич.
Като второто полувреме може да влязат Гьотце,Робен и Алкантара,но последния да влиза само ако Швайни нещо се е уморил. :geek:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 10 мар 2014 15:05

Май не обичаш да четеш внимателно коментарите,прочети го още веднъж,защото не мисля да се повтарям.По-силен отбор от арсенал?И кои са тези отбори,които са по-силни,реал които се надъхват на средняци в Испания и на Шалке ли,или Юнайтед?Май забрави през какви отбори минахме миналият сезон а?Да ти припомня,шампионът на Испания,шампионът на Италия и Дортмунд.,най-неудобният ни отбор който ни познава идеално.И да те питам още нещо,ние за титла ли сме тръгнали,или за четвъртфинал?Че се притесняваш какво щяло да стане,ако сме останали втори в групата.И не бъркай неудобни с късметлийски отбори,неудобен ни е Дортмунд,а не автобусът на челси.Както казах,не ме карай да се повтарям,а прочети внимателно предишният ми коментар.
П.П.Прегледай една статистика,да видиш колко са ни неудобни английските отбори в Мюнхен.

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 10 мар 2014 15:09

Уж си фен на Байерн,а звучиш като фен на арсенал,които казват,че едва ли не са ни смазали в Мюнхен.А истината е следната,имат два точни удара и вкараха два късметлийски гола.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 мар 2014 16:14

Съдия на мача ще е Свейн Одвар Моен.

[center]Изображение[/center]

При него Бавария имат 2 победи в Шампионската лига. Последната е срещу Арсенал в Лондон. Лошото е, че там даде несъществуващ корнер, от който домакините вкарах гол.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 10 мар 2014 18:59

Добре е, че се получи така миналата година с Арсенал. Сега всички ще играят концентрирано.

[offtopic]Изображение

:mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”