|ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: |ШЛ 1/4 Финал|ФК Порто - Байерн Мюнхен

Мнениеот Der Führer » 22 апр 2015 01:06

nasko75 написа:
Der Führer написа:
nasko75 написа:
Der Führer написа:
nasko75 написа:яко бутане на гостите от съдията...при дузпата задължителен червен картон и сега трябваше да е 2:0, без този вратар сега и в реванша..но както се знае, злото е непобедимо

Остави го "злото" ... нещо за Черноморец кажи .

Е, какво да ти кажа, ти нали знаеш всичко! Защо ме питаш мене? Аз трябва да те питам тебе.. ;) А злото защо трябва да го оставям? Ти нали и ти се бориш - срещу Събев...човека има здравословни проблеми в семейството, можеш да почерпиш ;)

Аз какво съм го знаел съм го казал ... ама тогава бях хейтър и не знам още какво . Пък после 90 % от нещата се случиха ;) ...Питам защото "синия" форум поумря , не за друго .
Ако има нещо "зло" в Байерн , това са една тумба латиноси които разбиват отбора . И един плещивец набеден за треньорски гений . За негов късмет и реди и сега се радва на завиден съдийски комфорт .
Колкото до Събев - човек не може да си избяга от кармата . Каквото и да му се случва , заслужил си го е.

Батенка, ""велик"" (двойни кавички) си :) :) :lol: :P Синият форум "поумря" защото си имаме други два наши форума, където са хората. Смяташ, че заради такива като тебе, които ако не са тролове, са "умници"", ще им даваме енергията си?????? Не се величай толкова. Разбрахме се да не пускаме такива, които сеят лайна. Ако се познаеш - добре, ако - не: си остава за сметка на близките ти. Petkan последен искаше да влиза тука, но и той момчето видя къде са акулите, които обичат отбора си и вече е част от един друг форум. А ти не си хейтър. Ти си просто обикновен нощен пазач (като състояние на духа), който поради стечение на обстоятелствата е добил трибуна (не случайно на всяка манджа си мерудията). Ти чул ли си през други времена нощни пазачи да се изказват публично???? Иначе аз не пожелавам и на най-големите си врагове (не че имам много) лоши неща. Но дребната душица пожелава (ако се познаеш, давай контрата).
П.П - и стига с тия иконки за намигвания, бе пич!!! Вече хванахме мазоли от тях! 4 пъти те имитирам, не се усещаш! Айде малко... усещане поне да има

Не се величая ... ама няма как да се "позная" в някой от въпросните сеячи . Поне да бяхте изчакали , да поискам да вляза във въпросните форуми , че тогава да не ме пуснете :mrgreen: ... С Petkan и другите читави хора от "поумрелия" форум , предпочитам да контактувам на живо . Пък тук във форума на "злото" ми е добре . Трибуни за изява винаги съм имал , а дали съм ги ползвал е зависело от моментното ми желание . Не знам какво е да си нощен пазач ( нито буквално , нито душевно ) , но съм чел че на такива хора в други времена са им казвали "нощна стража" . И тези хора са се грижили вестникарчета , печатарчета и другите "хора на словото" да не се сбълскват с опасности и други лошотии ;) ... упс , пак го направих ( намигането ) .
Не е необходимо да пожелавам лоши неща на лоши хора . Както вече казах в предния пост ... когато натрупаш лоша карма , ти се случват и нещастия . Или както казва Лао Дзъ - "Ако седнеш на брега на реката и се въоръжиш с търпение , рано или късно покрай теб ще минат труповете на враговете ти" .
Кокото до дребните душици ... личните ми наблюдения са , че те са в комплект с дребни тела и други дребнавости ;) ( извинявай ... наистина е лош навик) .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”