dxl написа:Страшен Байерн! С каква лекота играят... а и всичко им връзва - пасове, удари, дрибъл. От началото на полусезона Мартинс ми прави много добро впечатление. Нагърбва се повече да изнася топката.
Искам само да направя забележка за 3-я гол - при паса Гомес беше в засада, поне 15-20см.
Иначе, както съм казвал преди - съжалявам, че Юп няма да остане още една година. Много ми харесва пътя, по който е поел Байерн в момента - играчите, които се утвърдиха, които се взеха. Още 1 или 2 имена в стартовите 11 и ще е супер. Твърде много неизвестни има покрай идването на Гуардиола, но време ще покаже.
Гомес беше в засада наистина , но пък изигра положението по най-правилния начин . Аз пък съм учуден , че Алаба изпълни дузпата ...
Колкото до Хайнкес ... Той наследи готов отбор от Ван Гаал . Дори стила който Байерн в момента играе на Ван Гаал . Хайнкес е основен виновник за изпуснатата победа срещу Челси на финала в Мюнхен . Той така и не успя да наложи авторитета си над Робен , който правеше каквото си пожелае миналата година . Нещо което Ван Гаал направи с лекота . Показателно е , че най добрия сезон на Робен в Байерн е 1-я му ( под ръководството на Ван Гаал ) . Едва след идването на Замер , Робен най-накрая седна на пейката където му е мястото .Колкото до Гуардиола - още най-малко 3 месеца ще вървят спекулации всякакви . През това време Байерн ще изкупи половината свят

Аз лично не очаквам някаква радикална промяна в начина на игра на Байерн , нито пък кой знае какви трансфери лятото . Мисля , че освен Кирхоф , ще има още само 1 или 2 нови имена . И при наличието на Гомес и Манджукич , на 99% съм убеден че шума около Левандовски е само за вдигане на цената му . Просто е идентичен като качества с нападателите на Байерн . По-скоро съм склонен да вярвам , че ако Гуардиола тръгне да купува нападател , че е някой като Суарес или Неймар . Например Иско от Малага .