Самото ръководство на Байерн, в лицето на Ули, Кале и Замер не мисля, че обмислят трансфер на Левандовски, предвид, че в отбора са Гомес и Манджукич. Дали обаче Гуардиола го иска - не знам.
Не отписвайте Гомес с лека ръка. Вярно, че техническите му качества, като спиране на топката, първо докосване, водене и тн. са супер зле, но има уникално пласиране и добър завършващ удар. Замислете се само колко положения на мач има Гомес и колко Манджукич. Ако не беше контузията, Гомес сега сигурно щеше да има 20 гола.
Преди 10-на години Гомес сигурно щеше да е един от най-добрите нападатели в Света. Просто сега критерийте са различни - налагат се по-комплексни нападатели - бързи, технични, които могат да дриблират и да си създават положенията сами.
Колкото до статуса му на резерва - първата година при Ван Гаал пак беше резерва, защото друг хърватин - Олич - беше в добра форма.
Байерн спечели битката за Левандовски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн спечели битката за Левандовски?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.