Кой искате да е съперникът на Байерн на осминафиналите в ШЛ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: Кой искате да е съперникът на Байерн на осминафиналите в ШЛ?

Мнениеот russia » 11 дек 2012 23:55

doktora25 написа:Радва ме до момента фактът, че оптимизмът и рационализмът са горе-долу балансирани, както и че Байерн предизвиква повече уважение, отколкото хейт сред феновете на другите отбори. 8-)

Това наистина си е за отбелязване! Браво, че си го "засякъл"! :)
"Драконите" май ще кацнат в столицата на Бавария! Или поне такъв мач ми се гледа! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 11 дек 2012 23:57

Байерн ще продължат при всички случаи! Аз съм фен на английския футбол ,но тази година немците ме кефят яко, особено Боруся и Шалке играят много приятен футбол! Колкото до Байерн ,те си бият в лигата и само с класа!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 13 дек 2012 20:58

Както казаха по-горе - предвид контузията на Бадщубер и наказанието на Боатенг - по-добре е да не се срещаме с Милан или Реал към момента.
Един Порто ми звучи добре - сигурно ще стане здрав мач.

От друга страна ми се иска да се изправим и срещу Арсенал, отдавна не сме играли срещу тях.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 14 дек 2012 10:47

В интерес на истината за мен дойчовците от Бавария в момента са най-силно играещия отбор, но те такива бяха и миналата година.. Който и да им се падне ще го отстранят, като единствено ще имат леки проблеми с Реал..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 14 дек 2012 17:33

Ако трябва да гледаме обективно на нещата (както винаги се опитвам) - да Байерн играят изключително ефективно. Може би с Барса са двата отбора в най-добра форма, в момента. Обаче какво ще е след два месеца - никой нищо не може да каже.

Освен това отборите от ботуша никога не са за подценяване, без значение в каква форма (а Байерн традиционно има проблеми с отбори от Италия).

ПП: Малко офтопик - Байерн може да изравни рекорда на Швабите, ако не допусне гол срещу Гладбах (най-малко допусати голове на полу-сезона. В момента Байерн има 6 допуснати).

Колкото и някои да живеят с мисълта, че Бундеслигата не е интересна и няма конкуренция (предимно фенове на ВЛ), то нещата далеч не са така и самото представяне на немските отбори в ЕКТ говори много.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2012 23:48

dxl написа:Както казаха по-горе - предвид контузията на Бадщубер и наказанието на Боатенг - по-добре е да не се срещаме с Милан или Реал към момента.
Един Порто ми звучи добре - сигурно ще стане здрав мач.

От друга страна ми се иска да се изправим и срещу Арсенал, отдавна не сме играли срещу тях.

Наказанието на Боатенг е само от полза . Жалко само , че вместо Бадщубер не се контузи Данте . Чернилките са най-слабото звено в отбора .
По темата - пожелавам си Реал . За да спечелим ШЛ все някога ще трябва да играем със силни отбори . Ако пък отпаднем , че може да се концентрираме за шампионата . Защото поради безобразния мач днес утре разликата ще бъде скъсена .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 дек 2012 18:16

Арсенал - Байерн ... в този осминафинал само Байерн може да победи Байерн :mrgreen:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 дек 2012 12:39

Искам си Акаунта написа:Арсенал - Байерн ... в този осминафинал само Байерн може да победи Байерн :mrgreen:

Ъхъ.
Все пак до мачовете има много време.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”