ШЛ: Валенсия - Байерн Мюнхен (20.11.2012 г.)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: ШЛ: Валенсия - Байерн Мюнхен (20.11.2012 г.)

Мнениеот MCMXIII » 20 ное 2012 23:39

Малко остана Байерн да загуби. Имаха повече положения от Валенсия, но пък домакините играха мъжки. Реален резултата.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 20 ное 2012 23:50

Честито класиране на осминафинал и на двата отбора. Закономерен резултат с оглед на играта, който повече ни устройва нас. Много добри смени на Хайнкес. Показахме че лесно излизаме от трудни ситуации, нещо което ни липсваше миналия сезон. Силен мач за Алаба, Рибери, Швайнщайгер и Данте. Манджукич също добре се включи. Не особено убедителен Нойер. Нападателите на Валенсия също ми направиха добро впечатление, много рядко съм наблюдавал техни мачове и не ги познавам особено, но пак ще повторя: играха страхливо. Можеха, а и имаха необходимост да атакуват масирано, дори да се опитат да се надиграват, защото Х-ът в никакъв случай не ги устройваше, за да завършат първи в групата, а те класирането реално си го бяха осигурили и преди мача. Класирането в групата вече е ясно, интрига почти не остана, единственото неясно нещо е изходът на мача Лил-Валенсия.
Още веднъж честито на всички, които са доволни от срещата. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 ное 2012 01:46

^
Точно пък тоя мач не мисля, че Нойер направи нещо грешно. Може би имаше само едно излизане от един корнер, това е.
Страхотно спасяване направи при удари на Фегули първото полувреме и беше винаги на мястото. При удара на Солдадо с глава, при смотаното изчистване на Данте, което отиваше на авто-гол, ако не беше Нойер.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”