БЛ: 9-ти кръг, Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Re: БЛ: 9-ти кръг, Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен

Мнениеот Thomas Müller » 28 окт 2012 18:57

Само на мен ли ми се струва, че Хайнкес в този мач е излязъл с трима централни а използва Лам и Алаба като външни халфове? Не че стоят лошо до момента, но все си мисля че Шакири заслужава да е титуляр, мн ми допада а и вече натрупа няколко асистенции.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 окт 2012 19:23

Лошо.
Второто полувреме се стягайте и ги мачкайте тия.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 окт 2012 20:25

KategorieC написа:3:0 за Байерн срещу Байер. Много ми върви да ви прогнозирам мачовете и досега винаги съм познавал :)

Господи, защо дадох прогноза, че се и излъгах да заложа за Байерн! Сега хем себе си, хем вас нареждам. Ама дано ги сърби онези в Мюнхен! Айде да не ползвам епитети, че сме колеги и някой може да се засегне, ама 3 фиша ми изгорихте днес. Първенството се завърза отново :)
*$&*(#&$@(*$_#(@_478- БАЙЕРН! :twisted:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 окт 2012 20:38

KategorieC написа:
KategorieC написа:3:0 за Байерн срещу Байер. Много ми върви да ви прогнозирам мачовете и досега винаги съм познавал :)

Господи, защо дадох прогноза, че се и излъгах да заложа за Байерн! Сега хем себе си, хем вас нареждам. Ама дано ги сърби онези в Мюнхен! Айде да не ползвам епитети, че сме колеги и някой може да се засегне, ама 3 фиша ми изгорихте днес. Първенството се завърза отново :)

Ще ти дам един съвет. Видиш ли ме някъде да давам прогнози, ако за някой мач който мислиш да залагаш сме на едно мнение, по-добре не го играй. ;)
Само за пример от последните 2 кръга на А група и бундеслигата имам познати само 6 от общо 34 мача.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 28 окт 2012 21:13

doktora25 написа:
KategorieC написа:

Ще ти дам един съвет. Видиш ли ме някъде да давам прогнози, ако за някой мач който мислиш да залагаш сме на едно мнение, по-добре не го играй. ;)
Само за пример от последните 2 кръга на А група и бундеслигата имам познати само 6 от общо 34 мача.

6? ти ме биеш аз от вторник досега съм познал само 6 мача накръст, за цялата ШЛ, ЛЕ и днешните мачове :) Май е време да спра със залозите. Дори Гладбах ме осраха бе, гладбах обърнаха Хановер от 2:0 ?! Мамка му бе, човек, мамка му! днес 3 фиша !
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 28 окт 2012 21:35

Уж от аспирини глава не боли, ама.... Засега може да си го позволим. Само да не ни става навик.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 28 окт 2012 21:59

Май е време да спра със залозите. Дори Гладбах ме осраха бе, гладбах обърнаха Хановер от 2:0 ?! Мамка му бе, човек, мамка му! днес 3 фиша ![/quote]
Те-Байерн за поредна ФИНАНСОВА година ще са на плюс мнмнмнмн милиончета с... парите на Абрамович и Аспирина! Може и от Лукашенко да си цицат... ЖАЛКО, един от любимите ми отбори открай време! :oops: :oops: :oops:
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 окт 2012 03:42

С право съм се притеснявал. Е и късмет нямахме, ама с такава нападателна мощ не е извинение. Дано в бъдеще не е така. Не са много отборите в Европа, които разполагат с атакуващи играчи, като Робен, Рибери, Мюлер, Манджукич, Гомес, Кроос, Шакири...

Мисля, че това беше първия отбор, който тотално се окопа срещу Байерн този сезон. Тоест, знаеше как да се защитава, защото на Алианц-Арена повечето отбори така или иначе се окопават, ама днес и пиле не можеше да прехвръкне...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 окт 2012 11:04

Това не беше отбор :evil: Беше банда случайно събрани наркомани с меки китки ... плюс някой друг маймун за цвят . Водени от примат страдащ от старческа деменция . Дано да съм лош пророк , но подобно отношение към мачовете пак ще оберем калъфките :!:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 30 окт 2012 20:04

Айде стига бе, къде беше до сега?!

Ако не си разбрал, Байерн подобри рекорд в Бундеслигата.

Има изиграни 12 мача, от които има само 2 загуби. Вкарани са 31 гола и са допуснати 8. Какво искаш? Хайнкс си е точния човек за Байерн, поне на тоя етап. Единствения му проблем, миналата година беше, че нямаше дълга резервна скамейка и дълбочина в състава, както тази година.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”