Шампионска лига 2012/13 - Група F

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: Шампионска лига 2012/13 - Група F

Мнениеот Wishes » 14 сеп 2012 22:40

Robbery написа:Босфор ТВ? За пръв път чувам. В Deutschland Шампионската лига ще я излъчват от този сезон по пенсионерската телефизия ZDF. Дано поне коментаторите са им добри.

Това сигурно ли е, защото ще мога да гледам и Оливер Кан ? Доколкото знам той участва като експерт в предаванията.
Интересното решението на BTV оставям без коментар.
Последна промяна от Wishes на 15 сеп 2012 16:28, променено общо 1 път.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 15 сеп 2012 01:21

Wishes написа:
Robbery написа:Босфор ТВ? За пръв път чувам. В Deutschland Шампионската лига ще я излъчват от този сезон по пенсионерската телефизия ZDF. Дано поне коментаторите са им добри.

Това сигурно ли е, защото ще мога да гледам и Оливер Кан ? Доколкото знам той участва като експерт в предаванията.
Интересното решението на BTV оставям безкоментар.

Да. ZDF са закупили правата за сезон 2012/13 за 50 милиона евро и ще покажат 18 мача. Както и в двубоите на националния отбор, експерт тук също ще бъде Оливър Кан.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 сеп 2012 14:15

Обикновено рядко пиша в чужди подфоруми, но този път си позволявам да изкажа мнение.
Байерн си е тотален фаворит и не виждам как ще изпуснат първото място в тази група. За Валенсия се надявам да не повторят глупостта от миналия сезон, а да успеят да завършат втори. БАТЕ са ми симаптични и ми се иска някак си да успеят да оставят Лил на последно място.
Надявам се най-вече Байерн да си вземат всичките мачове с Лил и БАТЕ, а ние да успеем да отмъкнем някакви точки срещу "баварците", с което да получим предимство в битката за 2-ро място. Разбира се домакински победи над Лил и БАТЕ ще са задължителни за нас - като гост и равенства вършат работа.
Доста тъпо решение е да бъде предпочетен за излъчване Ман Юн - Галатасарай пред Байерн - Валенсия. (Вече го няма Бербатов, така че едва ли интересът към "червените дяволи" ще е толкова голям. При всяко положение неутралните фенове биха предпочели да гледат мача в Мюнхен.) Отлична новина е, че ще го дават по ZDF, както някой написа по-горе (ако правилно съм разбрал).
Конкретно за този мач бих прогнозирал 2-1 за Байерн, макар че се надявам да вземем някой Х.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 окт 2012 09:17

[center]Изображение[/center]

В групата стана доста интересно ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 окт 2012 12:28

Прогнозата ми за крайния изход в групата е:
1. Байерн 11 т. (равенства срещу Лил и Валенсия и останалото победи)
2. БАТЕ 10 т. (победа над Лил и равен с Валенсия)
3. Валенсия 9 т. (победа над БАТЕ и останалото равни) (и полуфинал в ЛЕ ;) )
4. Лил 2 т. (равни с Байерн и Валенсия)
Ако позная измислете с какво ще ме наградите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Байерн”