Мнениеот Udoji90 » 17 сеп 2012 14:15
Обикновено рядко пиша в чужди подфоруми, но този път си позволявам да изкажа мнение.
Байерн си е тотален фаворит и не виждам как ще изпуснат първото място в тази група. За Валенсия се надявам да не повторят глупостта от миналия сезон, а да успеят да завършат втори. БАТЕ са ми симаптични и ми се иска някак си да успеят да оставят Лил на последно място.
Надявам се най-вече Байерн да си вземат всичките мачове с Лил и БАТЕ, а ние да успеем да отмъкнем някакви точки срещу "баварците", с което да получим предимство в битката за 2-ро място. Разбира се домакински победи над Лил и БАТЕ ще са задължителни за нас - като гост и равенства вършат работа.
Доста тъпо решение е да бъде предпочетен за излъчване Ман Юн - Галатасарай пред Байерн - Валенсия. (Вече го няма Бербатов, така че едва ли интересът към "червените дяволи" ще е толкова голям. При всяко положение неутралните фенове биха предпочели да гледат мача в Мюнхен.) Отлична новина е, че ще го дават по ZDF, както някой написа по-горе (ако правилно съм разбрал).
Конкретно за този мач бих прогнозирал 2-1 за Байерн, макар че се надявам да вземем някой Х.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...