ШЛ: Групова фаза, Байерн Мюнхен - Валенсия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ШЛ: Групова фаза, Байерн Мюнхен - Валенсия

Мнениеот Udoji90 » 20 сеп 2012 09:41

drago911 написа:
Udoji90 написа:Като резултат казвам 2-1 за Байерн, което не изглежда кой знае колко убедително, но като игра очаквам да ни смачкат и да си вкараме почетния гол чак в края на мача.

Евала за прогнозата. :lol: Четох я преди мача и като видях репортажа останах без думи. :lol:

На мен направо ми стана смешно, че с такава точност успях да го прогнозирам. :lol: Даже и Манджукич не можа да ме обори от бялата точка. 8-)
[offtopic]
br77_lpfc написа:...Един позна резултата, друг че и гола за Валенсия в края! Играйте тото, бе хора, що си губите потенциала тук!

По принцип горе-долу ме бива в прогнозите и даже някои мои приятели са се консултирали с мен, когато залагат. Обаче аз самият не съм хазартен тип и не залагам на мачове, защото имам чувството, че почна ли да залагам, ще почна все по-често да греша в прогнозите си. А и все пак Валенсия ми е един от отборите на сърцето и не ми се иска да залагам срещу тях, пък макар да бях убеден, че ще загубим. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 сеп 2012 09:54

Само Нойер умее да бие дузпи от Байерн.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 20 сеп 2012 14:04

Udoji90 написа:
drago911 написа:
Udoji90 написа:Като резултат казвам 2-1 за Байерн, което не изглежда кой знае колко убедително, но като игра очаквам да ни смачкат и да си вкараме почетния гол чак в края на мача.

Евала за прогнозата. :lol: Четох я преди мача и като видях репортажа останах без думи. :lol:

На мен направо ми стана смешно, че с такава точност успях да го прогнозирам. :lol: Даже и Манджукич не можа да ме обори от бялата точка. 8-)
[offtopic]
br77_lpfc написа:...Един позна резултата, друг че и гола за Валенсия в края! Играйте тото, бе хора, що си губите потенциала тук!

По принцип горе-долу ме бива в прогнозите и даже някои мои приятели са се консултирали с мен, когато залагат. Обаче аз самият не съм хазартен тип и не залагам на мачове, защото имам чувството, че почна ли да залагам, ще почна все по-често да греша в прогнозите си. А и все пак Валенсия ми е един от отборите на сърцето и не ми се иска да залагам срещу тях, пък макар да бях убеден, че ще загубим. ;)[/offtopic]

Форумът на "Валенсия" стана сбирка на злите езици, вие със Сиси като заковете точния резултат, ако ще и на празна врата три пъти да я бие, пак няма да има промяна. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 сеп 2012 16:14

За вчера имах две твърди прогнози и си излязоха от раз! За някои Брага-Клуж 0-2 е изненада, аз бях сигурен, че румънците си бият, а коеф. им беше над 8! Не се лъжете по коефициентите- днес имам усещането, че Атлетико М няма да вземе три точки без Фалкао, знам как играят израелтяните независимо, че тая година са слаби! Другата ми прогноза е твърд Х на Тотнъм - Лацио предполагам 1-1, а бих рискувал и с 1 за Йънг Бойс и 2 за Анжи- много силен отбор! Очаквам и суперизненадата Партизан- Нефтчи Баку 2 :lol:

Колкото до Байерн- Валенсия, мачът беше много слаб. След ден-два никой няма да си спомня, че е имало такъв мач.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 20 сеп 2012 22:06

MCMXIII написа:Само Нойер умее да бие дузпи от Байерн.

Когато Алаба се възстанови от контузията и се утвърди в стартовия състав ми се струва че той ще бие дyзпите. Иначе Шалке и Борусия също пропуснаха, а преди малко другата Борусия пропуснаха дyзпа в 97 минута при резултат 0:0 Тия дyзпи се очертава да се превърнат в проблем.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Байерн”