Taz написа:durex написа:Испанец да вирее в Германия...трудно.
Вземи прочети малко книги, стига си висял пред компютъра!
Така ли е многознайко?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Taz написа:durex написа:Испанец да вирее в Германия...трудно.
Вземи прочети малко книги, стига си висял пред компютъра!
maztiff написа:Въпросът е там, че Байерн може да си позволи тези пари. Помня как преди време се ядосвах че за "онова дърво" Гомез дадоха 31млн евро, а какво стана после... Според мен Байерн не взима Мартинес за да закотви Густаво на пейката, а по-скоро ми изглежда, че подготвят отбор без Швайни. Догодина на Бастиан ще му е последната възможност да го продадат за големи пари, предвид годините му. Очаквам след Нова година да преподпишат отново с него, на още повече пари и лятото да го продадат за 30млн примерно. Мартинес и Густаво ще станат машини, а и Тимошчук става колкото да запълва дупки
Искам си Акаунта написа:Ами ... честито на всички феновеВзехме играч без аналог в Бундеслигата . Лично аз очаквам Мартинес да се превърне за Байерн в това , което е Кедира за Бундестима . Вярно , сумата е големичка ... но е напълно във възможностите на Байерн . Особено като се има предвид , че това са спечелени пари . Не взети от банка . Но най-хубавото е , че самия играч иска да играе точно в Байерн . В началото на месеца четох интервю с мениджъра му , където той каза следното . "Да , знаем за интереса на Барселона и Манчестер Сити ... но желанието на Мартинес е да играе в Байерн ." ... Аз лично очаквам Хави да заиграе в халфовата линия . Което означава , че Густаво ще седне на пейката . А най-вероятно Тимошчук ще бъде продаден ( ако има интерес към него ) . Шванщайгер ще остане в Байерн поне до края да договора му . За Байерн няма да е проблем , ако той след това си тръгне като свободен агент . Справка - Балак можеше да бъде продаден за доста пари , но отбора реши да го задържи до края на договора му .
Колкото до това кой ще играе - сезона е дълъг , ще има силни и слаби противници . Всички играчи ще имат поле за изява . Густаво ще заменя Мартинес и Шванщайгер когато се наложи . Шакири и Мюлер са алтернативи както на Робен и Бибери по крилата , така и на Кроос в позицията му зад нападателя . Предполагам в някои мачове , може да видим и Гомес и Манджукич едновременно на терена . Тази година може би Байерн е е отбора с най-голяма дълбочина на състава ... не само в Бундеслигата , но и в Европа .
doktora25 написа:Искам си Акаунта написа:Ами ... честито на всички феновеВзехме играч без аналог в Бундеслигата . Лично аз очаквам Мартинес да се превърне за Байерн в това , което е Кедира за Бундестима . Вярно , сумата е големичка ... но е напълно във възможностите на Байерн . Особено като се има предвид , че това са спечелени пари . Не взети от банка . Но най-хубавото е , че самия играч иска да играе точно в Байерн . В началото на месеца четох интервю с мениджъра му , където той каза следното . "Да , знаем за интереса на Барселона и Манчестер Сити ... но желанието на Мартинес е да играе в Байерн ." ... Аз лично очаквам Хави да заиграе в халфовата линия . Което означава , че Густаво ще седне на пейката . А най-вероятно Тимошчук ще бъде продаден ( ако има интерес към него ) . Шванщайгер ще остане в Байерн поне до края да договора му . За Байерн няма да е проблем , ако той след това си тръгне като свободен агент . Справка - Балак можеше да бъде продаден за доста пари , но отбора реши да го задържи до края на договора му .
Колкото до това кой ще играе - сезона е дълъг , ще има силни и слаби противници . Всички играчи ще имат поле за изява . Густаво ще заменя Мартинес и Шванщайгер когато се наложи . Шакири и Мюлер са алтернативи както на Робен и Бибери по крилата , така и на Кроос в позицията му зад нападателя . Предполагам в някои мачове , може да видим и Гомес и Манджукич едновременно на терена . Тази година може би Байерн е е отбора с най-голяма дълбочина на състава ... не само в Бундеслигата , но и в Европа .
Съгласен съм с всичко, което казваш, но защо оставам с впечатлението, че считаш вероятността Бастиян да си тръгне като свободен агент след изтичане на договора за по-голяма, отколкото да подпише нов договор примерно?Можеш ли да допуснеш че играч като него може да се окаже ненужен, изгонен и т.н.? Че той е емблемата на Байерн и бъдещ капитан!
Президентът на Атлетик Билбао Хосе Урутия обяви, че Байерн Мюнхен е нарушил правилника на УЕФА относно трансферите на играчи с привличането на Хави Мартинес.
„Хави Мартинес имаше действащ договор, защитен по закон от УЕФА. Въпреки това той бе на медицински преглед в Мюнхен, без разрешение на клуба,“ коментира Урутия.
В момента Атлетик се е обърнал към юристите, за да намерят не начин, по който да осъдят Байерн пред висша инстанция.
Байерн Мюнхен плати 40 милиона евро за Хави Мартинес – рекорд за Бундеслигата. Миналия вторник Мартинес премина медицински изледвания, без разрешение от Атлетик, а в сряда официално бе оформен договорът между двата клуба и играча.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта