Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 сеп 2025 01:37

tmanolov написа:
DoSomethingDifferent написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да уточним, че България никога не изплаща тези пари на Русия и никога не й правен проблем за това. .... не е истина колко са жалки някои хора в нелепите си опити да отрекат очевидния факт, че Русия има огромна заслуга за признаването на независимостта ни от страна на Отоманската империя.

Няма никакво значение кой харесва, не харесва или мрази Русия, това са исторически факти. Колкото и да им е болно на някои. Ето, tmanolov поне е откровен и не отрича реалностите въпреки че не харесва Русия. Но други ....

България е платила част от парите и това е доказано. Русия е помогнала, защото това е било изцяло и само в неин интерес, а не защото руснаците много ТЕ обичат.

П.П
Манолов е от най-лютите комплексирани купейки, от онези, които умират да живеят и обикалят Запада.

Тоа па, припок, у Евродисни бях цял ден :) утре ше катеря Айфеловата - букнал съм обяд на върха

Реборна е ит малкото, които мислят в този форум, той затова и не припозна…

Манолов, още през 2007 съм обиколил това, което теб те впечатлява в момента, както и 60% от Франция. Но мен ме кефят културата, държавата и начинът им на живот, а не съм лицемерка, която обяснява колко е пропаднал либералният Запад.
Do Something Different!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 23 сеп 2025 01:42

tmanolov написа:
ReBorn1982 написа:Хайде да уточним, че България никога не изплаща тези пари на Русия и никога не й правен проблем за това. .... не е истина колко са жалки някои хора в нелепите си опити да отрекат очевидния факт, че Русия има огромна заслуга за признаването на независимостта ни от страна на Отоманската империя.

Няма никакво значение кой харесва, не харесва или мрази Русия, това са исторически факти. Колкото и да им е болно на някои. Ето, tmanolov поне е откровен и не отрича реалностите въпреки че не харесва Русия. Но други ....

България е платила част от парите и това е доказано. Русия е помогнала, защото това е било изцяло и само в неин интерес, а не защото руснаците много ТЕ обичат.

П.П
Манолов е от най-лютите комплексирани купейки, от онези, които умират да живеят и обикалят Запада.

Тоа па, припок, у Евродисни бях цял ден :) утре ше катеря Айфеловата - букнал съм обяд на върха

Манолов, още през 2007 съм обиколил това, което теб те впечатлява в момента, както и 60% от Франция. Но мен ме кефят културата, държавата и начинът им на живот, а не съм лицемерка, която обяснява колко е пропаднал либералният Запад.

Мъж или жена си?
Разкажи ми твоето впечатление от Франция?
Какво ти хареса най-вече и съответно какво не чак толкова?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 сеп 2025 01:59

Bet_Expert написа:
tmanolov написа:

П.П

Мъж или жена си?
Разкажи ми твоето впечатление от Франция?
Какво ти хареса най-вече и съответно какво не чак толкова?

Ех, свикнахте когато някой има интелект, да е жена. Не, мъж съм. Колкото до Франция, това е лично мнение. За мен е най-красивата страна в Европа откъм провинция, планини, морета и океани. Пожелавам на всеки да я обиколи, невероятна красота. Живях там между 2003 и 2007 г. Сега е по-trash, така е, но прованса си е ок.
П.П
Използвах женски род, защото жените все още ми изглеждат по-лицемерни от мъжете. А вишиста е баш от тези, лицемерен с позиция.
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 сеп 2025 07:44

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”