Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че не заслужава да спечели "Златната топка" и посочи кой според него трябва да получи наградата - Уесли Снайдер.
Иниеста бе номиниран за наградата, заедно със своя колега в халфовата линия на Барса и Испания Шави Ернандес, но испанският национал смята, че халфът на Интер трябва да бъде определен за номер 1.
"Снайдер заслужава най-много да получи наградата, няма съмнение в това!", заяви Иниеста за "Л'Екип".
Голмайсторът във финала на Световното първенство по футбол в Южна Африка допълни: "Аз не заслужавам да спечеля, първи трябва да е Снайдер, след това Шави, а после Меси и Икер Касияс".
Мисля че му прави чест на Иниеста това изказване , не е егоист и вижда нещата крайно ясно иги признава , браво!
Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"
САМО ЛЕВСКИ!
Re: Иниеста: Не заслужавам "Златната топка"
Аз си мисля че нарочно приказва такива неща за да демострира скромност.Чесно казано ми се повръща от такива изказвания.
И да наистина не я заслужава,Иниеста си е едно симулантче (справка финала на световното) иначе много добър футболист но това е..
И да наистина не я заслужава,Иниеста си е едно симулантче (справка финала на световното) иначе много добър футболист но това е..
Чест му прави на Иниеста за такова изказване. Той е много добър футболист, но за един вкаран гол(макар и с такава стойност), е несериозно да се говори за "Златна топка". Ами ако тогава беше вкарал Пике или Рамос, сега някой от тях ли трябваше да я вземе. За мен фаворити са Снайдер и Шави. Касийяс също е "скрит фаворит", предвид факта,че извади испанците в няколко мача на световното и е капитан на световния шампион(точно по същите причини избраха и Канаваро през 2006). 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Прав си пич, не заслужаваш
Ако ще е испанец - Давид Вия. Уесли Снайдер също заслужава, но се опасявам, че отново ще я дадат на джуджето от Аржентина.

Отличен футболист, но ако гледаме представянето му основно на Световното, трябва или Вия или Мюлер да я спечели!
Защо пък не и Шави? 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Правилно! Не я заслужава само заради един гол!
chelseabg написа:Аз си мисля че нарочно приказва такива неща за да демострира скромност.Чесно казано ми се повръща от такива изказвания.
На мен ми се повръща от "фенове" като теб...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Абсолютно Снайдер я заслужава. Испания стана световен, но станаха с отбор, Снайдер кажи-речи сам си дърпаше Интер и Холандия на моменти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Blue Varna
- Контакти:
1 гол???Вие сте уникални...Един от моторите на най-добрият отбор в света го опреличавате само с 1-я на световното?Иниеста беше кандидат за Златната топка и преди световното,а отличната му игра там само доказва това.
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
Blue Varna написа:1 гол???Вие сте уникални...Един от моторите на най-добрият отбор в света го опреличавате само с 1-я на световното?Иниеста беше кандидат за Златната топка и преди световното,а отличната му игра там само доказва това.
+1
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]