Ясен е проектът "Барса 2011/12"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Ясен е проектът "Барса 2011/12"

Мнениеот TheBest007 » 12 окт 2010 12:26

Въоръжен с поне 66,5 млн. евро (остатък 16,5 милиона от това лято), идното лято испанският шампион Барселона ще атакува трансферния пазар за по един футболист на линия - защита, полузащита, нападение и вероятно вратар заради изтичащия договор на Пинто. Информацията е на вестник "Спорт", като главният приоритет остава, както миналото лято, Сеск Фабрегас.

Капитанът на Арсенал е точният търсен профил за Барса полузащитник: голмайстор, пък и с "блауграна" ДНК.

За атаката има два варианта: лек нападател като Давид Силва, страдащ в адаптацията си в Манчестър Сити, или таран като Фернандо Йоренте от Атлетик Билбао, с когото да се превземат сгъстените отбрани.

В защита първо ще се погледне към школата, като фаворит е Андреу Фонтас, следван от Марк Муниеса и Марк Бартра, но не е изключено привличането и на по-утвърден център халф заради изтичането на договора на Габи Милито през лятото на 2012 г. и нарастващата нужда от дозиране на мачовете като титуляр на Пуйол.

За вратата също има опции. Първата е Горка Ираисос, чийто договор с Атлетик изтича идното лято и той става свободен агент. Втората е Давид Де Хеа от Атлетико, който обаче прави огромен прогрес и надали ще се съгласи да е резерва на Валдес. Третата е продуктът на Ла Масиа Рубен Миньо, който е част от националния отбор на Испания за младежи до 21 години и, любопитно, е резерва именно на Де Хеа там. Той вече пази срещу Севиля за Суперкупата на Испания преди няколко седмици.

Аз мисля за Де Хеа, Йоренте и Фабрегас... Парите едва ли ще стигнат, но приоритет би трябвало да бъде Де Хеа, тъй като лично за мен е просто страхотен за възрастта си и може би бъдещият Касияс! А и договорът на Пинто изтича, и оставаме без резервен вратар. :( Дори мисля, че е по-добре Де Хеа да е титуляр за сметка на шарана Валдес, който прави 2 силни мача и после в 5 се насира!

След това мисля, че е по-добре да уредим Йоренте. Точно такъв нападател нямаме, а ни трябва! Хем млад- хем едрогабаритен, хем испанец и няма да има нужда от време за адаптация. ;)

И на последно място трябва да помислим и за Фабрегас, който лично за мен не ни е особено нужен, а и предвид цената, която му е поставил Мосюто... Ако го вземем ще затапим пътя към мъжкия състав на удивителни младоци като Тиаго Алканара и Джонатан Дос Сантос! :(

Източник: sportal.bg
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Ясен е проектът "Барса 2011/12"

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2010 13:38

Де Хеа , Фабрегас , Давид Силва , Йоренте :Д никак няма да е лошо да ги земем и четеримата , но има много време до другото лято , нека гледаме този сезон , който върви трудно до сега :)
[center][/center]
[center][/center]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 окт 2010 13:43

TheBest007 написа:Аз мисля за Де Хеа, Йоренте и Фабрегас... Парите едва ли ще стигнат, но приоритет би трябвало да бъде Де Хеа, тъй като лично за мен е просто страхотен за възрастта си и може би бъдещият Касияс! А и договорът на Пинто изтича, и оставаме без резервен вратар. :( Дори мисля, че е по-добре Де Хеа да е титуляр за сметка на шарана Валдес, който прави 2 силни мача и после в 5 се насира!

След това мисля, че е по-добре да уредим Йоренте. Точно такъв нападател нямаме, а ни трябва! Хем млад- хем едрогабаритен, хем испанец и няма да има нужда от време за адаптация. ;)

И на последно място трябва да помислим и за Фабрегас, който лично за мен не ни е особено нужен, а и предвид цената, която му е поставил Мосюто... Ако го вземем ще затапим пътя към мъжкия състав на удивителни младоци като Тиаго Алканара и Джонатан Дос Сантос! :(

Източник: sportal.bg

Атлетико Мадрид няма да пуснат Де Хеа и трябва да забравим за него! Още повече, че който и да вземем ще е резерва на онова дърво Валдес, а истински качествен вратар няма да иска да е резерва!
В защита определено ни трябва едно качествено попълнение, а не изцепка като Чигрински, дано от школата да се пръкне новият Пуйол, но едва ли! Такива като Карлес са истинска рядкост! В общи линии защитниците от този калибър се броят на пръстите на ръцете: МАЛДИНИ, Фърдинанд, Видич, Неста, Куман, Тери и кайзер Франц! Част от тези играчи отдавна не играят, а другите или не се продават, или са в края на своята кариера, точно като Пуйол! :(

А колкото до халфовата линия... до скоро бях против това да се взима Фабрегас в отбора, но след 2 години той ще ни е нужен, защото Шави вече е на годинки! А Тиаго и дос Сантос определено не са на неговото ниво и никога янма да го стигнат! :(

А вече за нападението... нека да се изчака до зимата и да се вземе някой проспериращ младок! Йоренте няма да пасне на отбора ни!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 12 окт 2010 13:44

Middlesbrough написа:Де Хеа , Фабрегас , Давид Силва , Йоренте :Д никак няма да е лошо да ги земем и четеримата , но има много време до другото лято , нека гледаме този сезон , който върви трудно до сега :)

като гледам не е лошо да си смениш аватара и да не лижеш чужди дупета.Фен на Юве мисли за новите в Барса,да бе да.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 окт 2010 13:45

forzajuve написа:
Middlesbrough написа:Де Хеа , Фабрегас , Давид Силва , Йоренте :Д никак няма да е лошо да ги земем и четеримата , но има много време до другото лято , нека гледаме този сезон , който върви трудно до сега :)

като гледам не е лошо да си смениш аватара и да не лижеш чужди дупета.Фен на Юве мисли за новите в Барса,да бе да.

Това, че харесва Дел Пиеро не означава, че е фен на Юве! Просто е фен на големият Алекс!
[center]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2010 13:49

forzajuve написа:

а ве хора , вие нормални ли сте ве , кво лизане кви дупете ай стегнете се малко ,
ФЕН СЪМ НА ЛЕВСКИ , МИДЪЛЗБРО , БАРСЕЛОНА И ЮВЕНТУС !?!?!!? КЪФ ВИ Е ПРОБЛЕМА , не ма занимавайте с глупости ;)
[center][/center]
[center][/center]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 12 окт 2010 14:00

аха,ок.Засичал съм го и в Торино затова.Просто немога да разбера, когато някои са фенове на една дузина отбори.За мен истината е фен да си на отбор от България, като българин,един чужд и естествено националния.no problem
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 12 окт 2010 14:02

Аз като фен на Юве мога да пожелая успех на новата селекция на Барсата,но скоро и тя ще мине под наковалнята в Юве,особено нашите абонати от Реал :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 окт 2010 14:11

forzajuve написа:аха,ок.Засичал съм го и в Торино затова.Просто немога да разбера, когато някои са фенове на една дузина отбори.За мен истината е фен да си на отбор от България, като българин,един чужд и естествено националния.no problem

широко скроен съм и с голямо сърце :)
[center][/center]
[center][/center]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 12 окт 2010 14:47

Според мен имате няй-голяма нужда от вратар, Валдез и трагичен на моменти, а в клуб като Барселона това е недопустимо. Мисля, че и тази година ще се разминете с Сеск, струва много пари, които според мен от Барселона не са склонни да платят. Намирането на футболист способен да замени Пуйол е просто невъзможно, тези играчи вече свършиха. Нападател според мен не ви трябва, имате много просто още не са навлязли в оптимална форма :)

Върни се в “Барселона”